Allah razı olsun canımInşallah canım dualarım seninle ..
Allahım bize nasip etse kucagımıza sağlıkla alsak Bi oh çeksek artık ne olur sankiBu HCG canm güzel silik bile olsa ikinci çizgi varBenim ovu testi bile tam koyu olmadı daha
benimki türkçeTürkçe seçeneği yokmu ay bunun :)
Yok kuzum yaaa yarın yada sonraki gün olması lazım daha geçmediCanim bat gecti mi ki senin?
Gün aşırı ya bi gün spor bi gün başka aktivite dene olmazsa bebeğimsorma ya planlı olunca bn bile stres oluyom. işteyimya mesela daha gündüzden kafamda yoruyo bni eve gidcem spor yapcam duş alcam çamaşır atcam makinaya snra eşim gelcek of bi ton işim var fln saya sayaaa yoruldum
ama öbür türlü spontane gelişiyo ne zaman istersen stres olmuyo insan
Ben adimi demistim ama aklda kalmamis olabilir kuzum sinem ismim Allah razi olsun cok sevindim dualarinda olmama..Adını dedin mi hiç bilemedim ama seni de duamda kullanıcı adınla söylüyordum canimm..Çok sağol senn,ve kocaman aminn
hahahahaGün aşırı ya bi gün spor bi gün başka aktivite dene olmazsa bebeğim
Pepapp dedigin dimi?benimki türkçe
Allahım bize nasip etse kucagımıza sağlıkla alsak Bi oh çeksek artık ne olur sanki
ayarlar kısmında dil seceneği varmış. deemekki bnde eskiden değiştirip türkçe yapmşım bn cok uzun zmndr kullanıyorumPepapp dedigin dimi?
Ee nasil oluyor sen koca da kaciyordu bir de gidecekti cuma demi ? naptin sole bize de ver tuyoooBende öyle diyorum kendi kendime canm evet değerlendirmis oluyorum bu hafta önemliydi zaten cok şükür şuana kadar iyi gitti, inşAllah persembe ve cuma da olur da aklımda kalmaz :)
O zaman neden endise ediyorsun benim bat gunu senin ki gibiydi insallah yoktur kotu birsey sakin ol benimkinin resmini bulursam atarim simdi sanaYok kuzum yaaa yarın yada sonraki gün olması lazım daha geçmedi
Sen hamile kalinca kucagina alinca ohhh cekegini mi saniyorsun :))) doguran anneleri bi oku istersen bir de dogumu beklerken ki halleriniAllahım bize nasip etse kucagımıza sağlıkla alsak Bi oh çeksek artık ne olur sanki
Benim bat gunuydu galiba buYok kuzum yaaa yarın yada sonraki gün olması lazım daha geçmedi
haha 7 olsun anlaşalımAa olmaz kendi rekorumu geçirttirmemben 8 kala başlıyorum sen 6 kala başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?