Cok sagol canim senden de Allah razi olsun..can09e abla adını da öğrendim her akşam ettiğim dualara seni de ekliyorum, yandın.
Oğlumda ücretli izin kısmı bittikten sonra ücretsiz izin kullandım. Öğretmenler zaten yazın işe dönüş yapıyor, eylülde tekrar izin başlatıyor. Sen neden yaz boşa gidiyor diyorsun anlamadım. Haziran sonra işe başlarsın temmuz ağustosta maaşın yatar. Eylülde istersen tekrar ücretsiz izne ayrıl. Bizim öğretmenler hep böyle yapıyor. Bebeği olan da olmayan temmuz ağustos evde anacım. Maaşları yatıyor. Bu öğretmenlik mesleğinin ayrıcalığı. Doktorda avukata böyle bir güzellik yok.Aynen bende ekim istedim olmadı napalim kasım olsun bari . 1 yıl nasıl izin alacan sen
Kuzum demistim ya cok koyu pik yakalamayip hamile kalan cok... sen hic takilma buna bir daha da deneme madem su en koyu olanla agrini teyit edebildin mi peki?
Onu diyorum ama şaşkaza burda bir isim duyarsam illa duada söyleyeceğim, sana fazla fazla edeyim de inşallah ikizle gel bizeCok sagol canim senden de Allah razi olsun..ben kisaca rabbim bekleyenlerin de kucagini doldur saglikla hayirli zamanda ver diye.
Hallettim canım teşekkürler:) maybe baby de kız erkek olma ihtimali yapmamız için uygulamanın ücretli tam sürümünü mu almamız gerekiyorayarlar kısmında dil seceneği varmış. deemekki bnde eskiden değiştirip türkçe yapmşım bn cok uzun zmndr kullanıyorum
Onu diyorum ama şaşkaza burda bir isim duyarsam illa duada söyleyeceğim, sana fazla fazla edeyim de inşallah ikizle gel bize
Çok çok geçmiş olsun cnm çok üzüldümH E @morcivertkedi aksam 9 da düşük yaptim . Hastaneye gittim özeldi parçalar var kürtaj dediler tavsiye üzerine devlet e geldim kan aldılar sonuca göre karar verilecekmis kendiliğinden de dökülebilir dedi doktor . Çok üzgünüm kızlar bitkinim.
Bilemedim yum gününü belirlemek için yaoayim diyorum ama kararsızımBana sorarsan bu ay ovu yu bırak ve hçbirşey düşünmeden iki günde bir ilişkiye gir .
Ovu yaparsan doğal olarak bir beklentiye giriceksin
Ee nasil oluyor sen koca da kaciyordu bir de gidecekti cuma demi ? naptin sole bize de ver tuyooo
dedim ya kuzum ona bel bağlama derim evet koyulmamışş asıl sen cevap vermedin? en koyu olduğu günle ağrını teyit ettin mi?Giyinip süslenince karşı koyamiyo sanırımCuma günü birlikte gidicez şehir dışına ama misafirlikte olduğumuz için değerlendirme olamaz duş olmasa yanaşırdımda Ovularıma ne dersin ?
Kuzum demistim ya cok koyu pik yakalamayip hamile kalan cok... sen hic takilma buna bir daha da deneme madem su en koyu olanla agrini teyit edebildin mi peki?
yoo bn normal indirdim.Hallettim canım teşekkürler:) maybe baby de kız erkek olma ihtimali yapmamız için uygulamanın ücretli tam sürümünü mu almamız gerekiyor
bilmiyorum 5 aydır da diyorsun yanlış yapıyor da olamazsın heralde ... kısmet sen değerlendirmelerine devam et ..boş ver..Yokk maleseff ağrımı felan anlamadım çokTakılmayım diyorum ama 5 aydır yaptığım ovu da sadece 2 defa tam pik gördüm Bu ekledigim Aralık ay'ı mesela
inşallah canımBenim kasıklarımda birşeyler oluyor. Bebeğim oluşuyor hadi hayırlısı olsun
yoo bn normal indirdim.
takvim üstünde pembe bebek mavi bebek var
bilmiyorum 5 aydır da diyorsun yanlış yapıyor da olamazsın heralde ... kısmet sen değerlendirmelerine devam et ..boş ver..
sağlı sollu ağrıdan sağlı ortalı bir ağrı ve baskıya geçtii hala çatlayamadım sanırım... bugün işimiz olabilir
Daha da unutmam,ilkokulda bir Sinem arkadaşım olmuştu,başka da olmadiBen adimi demistim ama aklda kalmamis olabilir kuzum sinem ismim Allah razi olsun cok sevindim dualarinda olmama..
Çok teşekkür ederim rol modelleriimMaşallah canım, bildiğim kadarı ile çok iyi, doktora da sormuştum, en az iki kat artış isteriz, fazla olmasında sıkıntı yok demişti
Allah razı olsun canimmMasallah canim saglikla devam etsin. Yo degerlerin cok cok guzel insallah saglikla kucagina alirsin
Çok yakında olucak insallaahnedemistimkibenn evet bebeğim bende yasmin kullanıyordum bıraktığım ilk ayı biliyorsun zaten adet düzenime kadar şaştı olmadı zaten, bu ikinci deneme oldu bakalım sonuç ne olacak, bebeğin sağlıkla gelsin inşallahhhh
Evet canimm
WC de kalorifere az bı temas etmiştim öyle oldu canım ama kızlar birşey olmaz dediler,içim öyle rahatladı..Aa o nasıl oldu Allah korusun dikkat et
Aminnn inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?