Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynen bende ekim istedim olmadı napalim kasım olsun bari . 1 yıl nasıl izin alacan sen
Oğlumda ücretli izin kısmı bittikten sonra ücretsiz izin kullandım. Öğretmenler zaten yazın işe dönüş yapıyor, eylülde tekrar izin başlatıyor. Sen neden yaz boşa gidiyor diyorsun anlamadım. Haziran sonra işe başlarsın temmuz ağustosta maaşın yatar. Eylülde istersen tekrar ücretsiz izne ayrıl. Bizim öğretmenler hep böyle yapıyor. Bebeği olan da olmayan temmuz ağustos evde anacım. Maaşları yatıyor. Bu öğretmenlik mesleğinin ayrıcalığı. Doktorda avukata böyle bir güzellik yok.

Cok sagol canim senden de Allah razi olsun.. ben kisaca rabbim bekleyenlerin de kucagini doldur saglikla hayirli zamanda ver diye.
Onu diyorum ama şaşkaza burda bir isim duyarsam illa duada söyleyeceğim, sana fazla fazla edeyim de inşallah ikizle gel bize

ayarlar kısmında dil seceneği varmış. deemekki bnde eskiden değiştirip türkçe yapmşım bn cok uzun zmndr kullanıyorum
Hallettim canım teşekkürler:) maybe baby de kız erkek olma ihtimali yapmamız için uygulamanın ücretli tam sürümünü mu almamız gerekiyor

Çok çok geçmiş olsun cnm çok üzüldüm

Ee nasil oluyor sen koca da kaciyordu bir de gidecekti cuma demi ? naptin sole bize de ver tuyooo

Giyinip süslenince karşı koyamiyo sanırım Cuma günü birlikte gidicez şehir dışına ama misafirlikte olduğumuz için değerlendirme olamaz duş olmasa yanaşırdımda Ovularıma ne dersin ?

Giyinip süslenince karşı koyamiyo sanırım Cuma günü birlikte gidicez şehir dışına ama misafirlikte olduğumuz için değerlendirme olamaz duş olmasa yanaşırdımda Ovularıma ne dersin ?
dedim ya kuzum ona bel bağlama derim evet koyulmamışş asıl sen cevap vermedin? en koyu olduğu günle ağrını teyit ettin mi?

Kuzum demistim ya cok koyu pik yakalamayip hamile kalan cok... sen hic takilma buna bir daha da deneme madem su en koyu olanla agrini teyit edebildin mi peki?

Yokk maleseff ağrımı felan anlamadım çok Takılmayım diyorum ama 5 aydır yaptığım ovu da sadece 2 defa tam pik gördüm Bu ekledigim Aralık ay'ı mesela

Eklentiler

• Screenshot_20190220-111508_Instagram.webp
    5,6 KB · Görüntüleme: 33
Yokk maleseff ağrımı felan anlamadım çok Takılmayım diyorum ama 5 aydır yaptığım ovu da sadece 2 defa tam pik gördüm Bu ekledigim Aralık ay'ı mesela
bilmiyorum 5 aydır da diyorsun yanlış yapıyor da olamazsın heralde ... kısmet sen değerlendirmelerine devam et ..boş ver..

Ben adimi demistim ama aklda kalmamis olabilir kuzum sinem ismim Allah razi olsun cok sevindim dualarinda olmama..
Daha da unutmam,ilkokulda bir Sinem arkadaşım olmuştu,başka da olmadi

Maşallah canım, bildiğim kadarı ile çok iyi, doktora da sormuştum, en az iki kat artış isteriz, fazla olmasında sıkıntı yok demişti
Çok teşekkür ederim rol modelleriim
Masallah canim saglikla devam etsin. Yo degerlerin cok cok guzel insallah saglikla kucagina alirsin
Allah razı olsun canimm
Çok yakında olucak insallaah
nedemistimkibenn maşalaahh çok güzel canımmm maşallaahh

Şimdi beklemeye geçiyosun
Evet canimmgerci doktora gitmeyi planlıyorum benim tsh 3,22ydi en son.yuksekligi tavsiye edilmiyormus 2-2,5 arası olmaliymis sanırım hamilelikte diye..erken gidebilirim bilemwdim
Aa o nasıl oldu Allah korusun dikkat et
Aminnn inşallah
WC de kalorifere az bı temas etmiştim öyle oldu canım ama kızlar birşey olmaz dediler,içim öyle rahatladı..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…