Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar ben adet oldum sandım dün ama pazartesi geceden beri ayıptır söylemesi peceteye geliyor sadece gelmedi regl im ve ben düşük yaptıktan sonra 3. Ayım tam regl düzenimde oturmadı ne zaman adet olacağımı yumurtlayacagimi bilmiyorum regl olayım yumurtlama testleri yapayım diye regl bekliyorum ama geleceği yok gibibu arada pataloji sonuclarimizda sıkıntı çıkmadı ben kan pıhtılaşmasi için kanda verdim.Doktor siz gebelik dusunmeye başlayabilirsiniz ama hamile olduğunu ogrendigin an bana gelmen lazım ona göre gerekli tedavilere başlamam lazım dedi ve biz pazar günü korunmayi bıraktık ama ben dedim zaten adet zamanım geliyor ondan sonra yumurtlama testlerime başlarım ama şuan gelmiyor ne yapsam bilemedim

valla bolsa yap bişiy kaybetmezsin ama koyu çıkmayınca da üzülüyorsun..

Bol da değil açıkçası son 2 test var elimde Şimdi kullanmazsam da bidaki aya hiç yetmez O yüzden kararsız kaldım bende elimdeki bitsin en azından diyorum bi yandan. Programın biri bugün biri yarın olduğunu gösteriyor, testimdr tam bugün ve yarın için var

Evet canimmgerci doktora gitmeyi planlıyorum benim tsh 3,22ydi en son.yuksekligi tavsiye edilmiyormus 2-2,5 arası olmaliymis sanırım hamilelikte diye..erken gidebilirim bilemwdim
evet tutunmasına etkisi oluyorsa doktorunla görüşerek halletmen mantıklı canım ..Allah muhafaza gebelikte artan bir olay o şeker tiroit.. şimdi kaç haftalık görünüyor sata göre ... benim de kızımda tansiyonum yüksek çıkıyordu 10 14- 10 15 falan gebelikte tansiyon da artabiliyor yükseğinden korusun rabbim... endişe ediyoruz hepimiz tabi ki, önlemlerimizi alalım gerisi Allahın takdiri canım.

o zaman yap bugün.. dikkatlice sıvıya dikkat ederek damla sayısına falan.. belki de bugün kızaracak..

Peki birşey sorabilir miyim şuan rahim ağzım geniş ve akıntılı buda belirti mi sizde nasıldı bu durum
elle muayene mi ettin canım... burda okumuştum... böyle burnunun ucu gibi sert gelirse adet yakın ama yumuşaksa hamilesin demekmiş..; ) neyse görmüşün testi

Arkadaşımın doğumu yaza gelmişti onun icin yaz boşa gitti dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…