valla bolsa yap bişiy kaybetmezsin ama koyu çıkmayınca da üzülüyorsun..Bugün yapmiyim mı peki ovu?
valla bolsa yap bişiy kaybetmezsin ama koyu çıkmayınca da üzülüyorsun..
evet tutunmasına etkisi oluyorsa doktorunla görüşerek halletmen mantıklı canım ..Allah muhafaza gebelikte artan bir olay o şeker tiroit.. şimdi kaç haftalık görünüyor sata göre ... benim de kızımda tansiyonum yüksek çıkıyordu 10 14- 10 15 falan gebelikte tansiyon da artabiliyor yükseğinden korusun rabbim... endişe ediyoruz hepimiz tabi ki, önlemlerimizi alalım gerisi Allahın takdiri canım.Evet canimmgerci doktora gitmeyi planlıyorum benim tsh 3,22ydi en son.yuksekligi tavsiye edilmiyormus 2-2,5 arası olmaliymis sanırım hamilelikte diye..erken gidebilirim bilemwdim
o zaman yap bugün.. dikkatlice sıvıya dikkat ederek damla sayısına falan.. belki de bugün kızaracak..Bol da değil açıkçası son 2 test var elimdeŞimdi kullanmazsam da bidaki aya hiç yetmez O yüzden kararsız kaldım bende elimdeki bitsin en azından diyorum bi yandan. Programın biri bugün biri yarın olduğunu gösteriyor, testimdr tam bugün ve yarın için var
Atar mısın bulursan çok sevinirim gerçektenO zaman neden endise ediyorsun benim bat gunu senin ki gibiydi insallah yoktur kotu birsey sakin ol benimkinin resmini bulursam atarim simdi sana
Aaa seninki niye öylekibak bende gösteriyoindirdim ama bende mavi pembe olan bebek yok :)
Orası öyledir de ne biliyim işte insanoğlunun derdi mi bitiyor sankiSen hamile kalinca kucagina alinca ohhh cekegini mi saniyorsun :))) doguran anneleri bi oku istersen bir de dogumu beklerken ki hallerini
Ama anladim demek istedigini:))
o zaman yap bugün.. dikkatlice sıvıya dikkat ederek damla sayısına falan.. belki de bugün kızaracak..
Peki birşey sorabilir miyim şuan rahim ağzım geniş ve akıntılı buda belirti mi sizde nasıldı bu durumBenim bat gunuydu galiba bu
Aaa seninki niye öylekibak bende gösteriyo
he valla bitmiyorr şimdi de ardnlinanın attığı testi görmemeni dert ettimOrası öyledir de ne biliyim işte insanoğlunun derdi mi bitiyor sanki
ben anlamadım vlla bişi niye öyle kiAllah Allah beni beğenmedi galiba program hıhYada senden bi cacık olmaz dedi
elle muayene mi ettin canım... burda okumuştum... böyle burnunun ucu gibi sert gelirse adet yakın ama yumuşaksa hamilesin demekmiş..; ) neyse görmüşün testiPeki birşey sorabilir miyim şuan rahim ağzım geniş ve akıntılı buda belirti mi sizde nasıldı bu durum
Hee ettimde serçe parmağımın yarısını sokabiliyorım sadece çok iğrenç yaaaelle muayene mi ettin canım... burda okumuştum... böyle burnunun ucu gibi sert gelirse adet yakın ama yumuşaksa hamilesin demekmiş..; ) neyse görmüşün testi
Anlayamadin mi yani neden igrenc olsun yauu miss ya orasii bebekler nasil kokuyla doguyor acaba :))Hee ettimde serçe parmağımın yarısını sokabiliyorım sadece çok iğrenç yaaa
Rahatça kaygan gidiyor ama ilerleyemiyorum Bi hoş oluyorumAnlayamadin mi yani neden igrenc olsun yauu miss ya orasii bebekler nasil kokuyla doguyor acaba :))
Arkadaşımın doğumu yaza gelmişti onun icin yaz boşa gitti dedimOğlumda ücretli izin kısmı bittikten sonra ücretsiz izin kullandım. Öğretmenler zaten yazın işe dönüş yapıyor, eylülde tekrar izin başlatıyor. Sen neden yaz boşa gidiyor diyorsun anlamadım. Haziran sonra işe başlarsın temmuz ağustosta maaşın yatar. Eylülde istersen tekrar ücretsiz izne ayrıl. Bizim öğretmenler hep böyle yapıyor. Bebeği olan da olmayan temmuz ağustos evde anacım. Maaşları yatıyor. Bu öğretmenlik mesleğinin ayrıcalığı. Doktorda avukata böyle bir güzellik yok.
Rahatça kaygan gidiyor ama ilerleyemiyorum Bi hoş oluyorum
Bu kadar da ince düşünmeye gerek yok. Hayırlısını istemelisin Ayşegül. Olsun da temmuzda doğsun ne olacak. Yeter ki sağlıklı bi çocuğun olsun..Arkadaşımın doğumu yaza gelmişti onun icin yaz boşa gitti dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?