Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canımm en son adet tarihime göre 4 hafta 5 günlük oluyor buguninsallah halledeyim ben bu konuyu..

Git tabi canım nasıl rahat etceksen gitceğin zaman bizede haber ver

Ee yani.. Benim derdim çocuğumu 1 eğitim öğretim yılında olabildiğince büyütmek.. Yoksa parasında pulunda değilim. Verse müdür 2 yıl ücretsiz izin, kullanıcam ama ilk oğlumda vermedi..
canım siz çoook şanslısınız.. biz özel sektördeyiz nerde o kadar izin bebek 3 ay lık ken dönmek gerekiyor işe. ücretsiz istesen 3 ay anca verir o da beelki

canım siz çoook şanslısınız.. biz özel sektördeyiz nerde o kadar izin bebek 3 ay lık ken dönmek gerekiyor işe. ücretsiz istesen 3 ay anca verir o da beelki
benim de durumum kötü oldu erken ayrılmak zorunda kaldım izne kızım 4 aylıktı başladığımda sadece 2 ay ücretsiz izin kullanabildim... ama şimdi olursa 1 seneyi bulduruyum istiyorum :)) zor ama.. belki de komple bırakırımm :) evde beklerim yaşı

kızlar ben geçen sene haziranda bata 1 kala böyle çıkmıştı testim yinede ertesi gün adet olmuştum kimyasal çok kötü bişi
can09e sen hatırlarsın belki sende vardın benim o konuda :)
hatta o knuda hamile kalan bi kaç arkadas doğurmak üzere bile

Eklentiler

• 2E0C6FD5-7585-4C5E-9CCA-0EE436E3C47C.webp
    7,2 KB · Görüntüleme: 35
Çok doğru söylüyorsun canım, özel sektör daha berbat. Ama devlet bu işe bir çare bulmalı. Özelde çalışanların en azından ücretsiz izin hakları uzun olmalı. Çocuk 1 yaşını doldurmalı..

yasal hak 6 ay ama patron insiyatifine bağlı.. vermeyebiliyor

Inşallah doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama bende burda gördum kullananlar menun gibi halkınızda hayırlısı olsun yumurta takibiyle kalirisniz bence sanırsam morcivertkedi de yaptırmıştı yumurta takibi ni

Peki birşey sorabilir miyim şuan rahim ağzım geniş ve akıntılı buda belirti mi sizde nasıldı bu durum
Canim rahim agzini bilmiyorum hic dikkat etmedim. Benim bat gunu akinti basladi 2 gun surdu ama herkeste degisiyor tabi genelde gebelikte akinti oluyormus diye biliyorum biraz rahat ol Allahin izniyle bir sorun yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…