- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
aynen katılıyorumBu kadar da ince düşünmeye gerek yok. Hayırlısını istemelisin Ayşegül. Olsun da temmuzda doğsun ne olacak. Yeter ki sağlıklı bi çocuğun olsun..
Canımm en son adet tarihime göre 4 hafta 5 günlük oluyor bugunevet tutunmasına etkisi oluyorsa doktorunla görüşerek halletmen mantıklı canım ..Allah muhafaza gebelikte artan bir olay o şeker tiroit.. şimdi kaç haftalık görünüyor sata göre ... benim de kızımda tansiyonum yüksek çıkıyordu 10 14- 10 15 falan gebelikte tansiyon da artabiliyor yükseğinden korusun rabbim... endişe ediyoruz hepimiz tabi ki, önlemlerimizi alalım gerisi Allahın takdiri canım.
Maşallah kuzumm sağlıkla büyüyün inşallah.. burdan patiklerini görmek nasip olsun :)Canımm en son adet tarihime göre 4 hafta 5 günlük oluyor buguninsallah halledeyim ben bu konuyu..
Ee yani.. Benim derdim çocuğumu 1 eğitim öğretim yılında olabildiğince büyütmek.. Yoksa parasında pulunda değilim. Verse müdür 2 yıl ücretsiz izin, kullanıcam ama ilk oğlumda vermedi..aynen katılıyorum
Hee sen benı tahtımdan kaldırmak istiyosun anlaşıldııhaha 7 olsun anlaşalım
İnşallah herkesten renk renk patikler görelimm..Mart yine bizim ayimiz olsuun caniimMaşallah kuzumm sağlıkla büyüyün inşallah.. burdan patiklerini görmek nasip olsun :)
Git tabi canım nasıl rahat etceksen gitceğin zaman bizede haber verDaha da unutmam,ilkokulda bir Sinem arkadaşım olmuştu,başka da olmadi
Çok teşekkür ederim rol modelleriim
Allah razı olsun canimm
Çok yakında olucak insallaah
Evet canimmgerci doktora gitmeyi planlıyorum benim tsh 3,22ydi en son.yuksekligi tavsiye edilmiyormus 2-2,5 arası olmaliymis sanırım hamilelikte diye..erken gidebilirim bilemwdim
WC de kalorifere az bı temas etmiştim öyle oldu canım ama kızlar birşey olmaz dediler,içim öyle rahatladı..
canım siz çoook şanslısınız.. biz özel sektördeyiz nerde o kadar izin bebek 3 ay lık ken dönmek gerekiyor işe. ücretsiz istesen 3 ay anca verir o da beelkiEe yani.. Benim derdim çocuğumu 1 eğitim öğretim yılında olabildiğince büyütmek.. Yoksa parasında pulunda değilim. Verse müdür 2 yıl ücretsiz izin, kullanıcam ama ilk oğlumda vermedi..
yok kız 8 i geçmiyom işte aşkolsunHee sen benı tahtımdan kaldırmak istiyosun anlaşıldıı
bnm rekorumda 6 kala başlamaktı bi ayHee sen benı tahtımdan kaldırmak istiyosun anlaşıldıı
ayy hadi inşallah olsun çünkü lütfeeenİnşallah herkesten renk renk patikler görelimm..Mart yine bizim ayimiz olsuun caniim
benim de durumum kötü oldu erken ayrılmak zorunda kaldım izne kızım 4 aylıktı başladığımda sadece 2 ay ücretsiz izin kullanabildim... ama şimdi olursa 1 seneyi bulduruyum istiyorum :)) zor ama.. belki de komple bırakırımm :) evde beklerim yaşıcanım siz çoook şanslısınız.. biz özel sektördeyiz nerde o kadar izin bebek 3 ay lık ken dönmek gerekiyor işe. ücretsiz istesen 3 ay anca verir o da beelki
Çok doğru söylüyorsun canım, özel sektör daha berbat. Ama devlet bu işe bir çare bulmalı. Özelde çalışanların en azından ücretsiz izin hakları uzun olmalı. Çocuk 1 yaşını doldurmalı..canım siz çoook şanslısınız.. biz özel sektördeyiz nerde o kadar izin bebek 3 ay lık ken dönmek gerekiyor işe. ücretsiz istesen 3 ay anca verir o da beelki
yasal hak 6 ay ama patron insiyatifine bağlı.. vermeyebiliyorÇok doğru söylüyorsun canım, özel sektör daha berbat. Ama devlet bu işe bir çare bulmalı. Özelde çalışanların en azından ücretsiz izin hakları uzun olmalı. Çocuk 1 yaşını doldurmalı..
Saol cnm bilgi icin bende alıp denemek istedim sordum ama hicbir doktor önermiyor onları dogru olmadıklarını söylüyorlar ne bileyim burdada hep vesile olmus ama bu ay doktor kontrolünde klomen kullanıyorum yumurtlama takibi yapilacak olmadi bi daha ki ay bnde denicem bizim icinde iyi olur insallah
Elbette ki canimmGit tabi canım nasıl rahat etceksen gitceğin zaman bizede haber ver
Canim rahim agzini bilmiyorum hic dikkat etmedim. Benim bat gunu akinti basladi 2 gun surdu ama herkeste degisiyor tabi genelde gebelikte akinti oluyormus diye biliyorum biraz rahat ol Allahin izniyle bir sorun yokturPeki birşey sorabilir miyim şuan rahim ağzım geniş ve akıntılı buda belirti mi sizde nasıldı bu durum
he valla bitmiyorr şimdi de ardnlinanın attığı testi görmemeni dert ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?