Orası öyle ama doğurmak yetmiyor canım çocuğun anneye ihtiyacı var ne kadar geç bırakırsan o kadar iyi.Bu kadar da ince düşünmeye gerek yok. Hayırlısını istemelisin Ayşegül. Olsun da temmuzda doğsun ne olacak. Yeter ki sağlıklı bi çocuğun olsun..
Insallah cnm 26 aralikta cekildim bnde 3 ayda kendi kendine olma ihtimali yuksek dediler 2 ay gecti bileOcak ayında çekildim ama bu ay eşim şehir dışındaydı bu hafta geliyor yani bu aydan itibaren 3 ay doktor beni görmek istemiyor :) geldiğinde hamilelik takibi için geleceksin dedi inşallah öyle olur :)
AmiiinnOrası öyle ama doğurmak yetmiyor canım çocuğun anneye ihtiyacı var ne kadar geç bırakırsan o kadar iyi.
1.de bende hiç plan yapmadin olsun da dedim ama şimdi başka . RABBIM hepimizin gönlüne gore versin güzelce hayirlica..
Canım tsh’ı ihmal etme bence, A AloeeVeraa senin de var mıydı tsh yüksekliği, ilaç vermiş miydi doktor canım?Daha da unutmam,ilkokulda bir Sinem arkadaşım olmuştu,başka da olmadi
Çok teşekkür ederim rol modelleriim
Allah razı olsun canimm
Çok yakında olucak insallaah
Evet canimmgerci doktora gitmeyi planlıyorum benim tsh 3,22ydi en son.yuksekligi tavsiye edilmiyormus 2-2,5 arası olmaliymis sanırım hamilelikte diye..erken gidebilirim bilemwdim
WC de kalorifere az bı temas etmiştim öyle oldu canım ama kızlar birşey olmaz dediler,içim öyle rahatladı..
Sağlık ocağında sonuçlar ertesi güne mı çıkıyor canım?eğer öyleyse aslında yarından halletsem çok iyi olur..sanırım ilaçla düşürülüyor değer..Allah yardımcımız olsun inşallah..Canım tsh’ı ihmal etme bence, A AloeeVeraa senin de var mıydı tsh yüksekliği, ilaç vermiş miydi doktor canım?
Aynen kuzum ben de daha ilk beta için kan verdiğimde tsh a da baktırdm 4.1 çıkmıştı. Hemen o gün ilaç başladık 15 gündür kullanıyodum. 2 gün önce doktorun verdiği check-up ı yaptırdım onda tsh 1.55 e düşmüş, doktor yarım kullan artık ilacı dedi. Velhasılkelam hamilelikte tsh çok önemli ve ilaçla kontrol altında tutulması şart. Senin de mi yüksek çıktı canımCanım tsh’ı ihmal etme bence, A AloeeVeraa senin de var mıydı tsh yüksekliği, ilaç vermiş miydi doktor canım?
Ben sabahtan vermiştim. Akşam 8 gibi çıkmıstı kuzum .Sağlık ocağında sonuçlar ertesi güne mı çıkıyor canım?eğer öyleyse aslında yarından halletsem çok iyi olur..sanırım ilaçla düşürülüyor değer..Allah yardımcımız olsun inşallah..
Benimki 6 ay bitiminde eğitim öğretim sonlanana kadar veriyor çok şükür ama işte devlet ile özel farkı adil değil. Ben objektif olarak söylüyorum yani devlette çalışıyorum diye özeldekilere yapılan haksızlığa susamam..yasal hak 6 ay ama patron insiyatifine bağlı.. vermeyebiliyor
Prim dolduysa çok da zorkuk içinde olmayacaksanız çocuğunu güzelce büyüt derim.benim de durumum kötü oldu erken ayrılmak zorunda kaldım izne kızım 4 aylıktı başladığımda sadece 2 ay ücretsiz izin kullanabildim... ama şimdi olursa 1 seneyi bulduruyum istiyorum :)) zor ama.. belki de komple bırakırımm :) evde beklerim yaşı
Benim önceden normaldi canım, güncel değerler için bugün kan verdim, inşallah sıkıntı çıkmaz,Aynen kuzum ben de daha ilk beta için kan verdiğimde tsh a da baktırdm 4.1 çıkmıştı. Hemen o gün ilaç başladık 15 gündür kullanıyodum. 2 gün önce doktorun verdiği check-up ı yaptırdım onda tsh 1.55 e düşmüş, doktor yarım kullan artık ilacı dedi. Velhasılkelam hamilelikte tsh çok önemli ve ilaçla kontrol altında tutulması şart. Senin de mi yüksek çıktı canım
Rica ederim canım inşallah faydam dokunmuşturBenim önceden normaldi canım, güncel değerler için bugün kan verdim, inşallah sıkıntı çıkmaz,nedemistimkibenn için yazmıştım ben, onda da hamilelikten önce biraz yüksekmiş sanırım, çok teşekkürler
Ayy insallah cnm herkes ole diyor ama çokta umitlenip hayal kırıklığı yasamak istemiyorumInşallah doğruluğu yanlışlığı tartışılır ama bende burda gördum kullananlar menun gibi halkınızda hayırlısı olsun yumurta takibiyle kalirisniz bence sanırsam @morcivertkedi de yaptırmıştı yumurta takibi ni
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..Arkadaşlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben bu duyguyu 3 kez yaşıyorum bugün gittin 4 haftalık mis daha benim bebiş.. 2 hafta sonra tekrar gidecem.kalp atışı için...benim sizlere tavsiyem akışına bırakın ne kadar çok kafaniza takarsaniz strese girersiniz..rahat rahat yapın stres yok
evet tabi hatırlıyorum canım... baya heyecan yapmıştık seninle de kimler vardı doğurmak üzereler hee :) peri kanadı sanki vardı onu bi hatırladım gibi.:) inşallah martt biziiimmkızlar ben geçen sene haziranda bata 1 kala böyle çıkmıştı testim yinede ertesi gün adet olmuştum kimyasal çok kötü bişi
can09e sen hatırlarsın belki sende vardın benim o konuda :)
hatta o knuda hamile kalan bi kaç arkadas doğurmak üzere bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?