Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Saol cnm demekki bünyeden bünyeye değişiyor durum

Bu kadar da ince düşünmeye gerek yok. Hayırlısını istemelisin Ayşegül. Olsun da temmuzda doğsun ne olacak. Yeter ki sağlıklı bi çocuğun olsun..
Orası öyle ama doğurmak yetmiyor canım çocuğun anneye ihtiyacı var ne kadar geç bırakırsan o kadar iyi.
1.de bende hiç plan yapmadin olsun da dedim ama şimdi başka . RABBIM hepimizin gönlüne gore versin güzelce hayirlica..

Ocak ayında çekildim ama bu ay eşim şehir dışındaydı bu hafta geliyor yani bu aydan itibaren 3 ay doktor beni görmek istemiyor :) geldiğinde hamilelik takibi için geleceksin dedi inşallah öyle olur :)
Insallah cnm 26 aralikta cekildim bnde 3 ayda kendi kendine olma ihtimali yuksek dediler 2 ay gecti bile

Canım tsh’ı ihmal etme bence, A AloeeVeraa senin de var mıydı tsh yüksekliği, ilaç vermiş miydi doktor canım?

Canım tsh’ı ihmal etme bence, A AloeeVeraa senin de var mıydı tsh yüksekliği, ilaç vermiş miydi doktor canım?
Sağlık ocağında sonuçlar ertesi güne mı çıkıyor canım?eğer öyleyse aslında yarından halletsem çok iyi olur..sanırım ilaçla düşürülüyor değer..Allah yardımcımız olsun inşallah..

Aynen kuzum ben de daha ilk beta için kan verdiğimde tsh a da baktırdm 4.1 çıkmıştı. Hemen o gün ilaç başladık 15 gündür kullanıyodum. 2 gün önce doktorun verdiği check-up ı yaptırdım onda tsh 1.55 e düşmüş, doktor yarım kullan artık ilacı dedi. Velhasılkelam hamilelikte tsh çok önemli ve ilaçla kontrol altında tutulması şart. Senin de mi yüksek çıktı canım

Ben sabahtan vermiştim. Akşam 8 gibi çıkmıstı kuzum .

yasal hak 6 ay ama patron insiyatifine bağlı.. vermeyebiliyor
Benimki 6 ay bitiminde eğitim öğretim sonlanana kadar veriyor çok şükür ama işte devlet ile özel farkı adil değil. Ben objektif olarak söylüyorum yani devlette çalışıyorum diye özeldekilere yapılan haksızlığa susamam..

Prim dolduysa çok da zorkuk içinde olmayacaksanız çocuğunu güzelce büyüt derim.

Benim önceden normaldi canım, güncel değerler için bugün kan verdim, inşallah sıkıntı çıkmaz, nedemistimkibenn için yazmıştım ben, onda da hamilelikten önce biraz yüksekmiş sanırım, çok teşekkürler

Rica ederim canım inşallah faydam dokunmuştur

Arkadaşlar rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.ben bu duyguyu 3 kez yaşıyorum bugün gittin 4 haftalık mis daha benim bebiş.. 2 hafta sonra tekrar gidecem.kalp atışı için...benim sizlere tavsiyem akışına bırakın ne kadar çok kafaniza takarsaniz strese girersiniz..rahat rahat yapın stres yok

Ayy insallah cnm herkes ole diyor ama çokta umitlenip hayal kırıklığı yasamak istemiyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ..
Tamemn akıldan çıkarmak imkansız ama ben gün için veya ilişki anında acaba olucak mı asla demedim .
Kendımde belirti aramadım.
Tek suçum bata 8 varken teste başlamak :))
Bende şuan 5+0 dayım 11 gün sonra doktora gidicem inşalllah hayırlı haberlerle geri gelriiz

evet tabi hatırlıyorum canım... baya heyecan yapmıştık seninle de kimler vardı doğurmak üzereler hee :) peri kanadı sanki vardı onu bi hatırladım gibi.:) inşallah martt biziiimm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…