Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kesinlikle öyle. İnşallah acı eşiğiniz yüksektir canlar. Tabi normal doğum için söylüyorum . Sezeryanı bilemem.
Bence böyle şeyler konuşmayalım .
Korkutmak gibi oluyo .
Çoğu kişi başına gelcekleri kardeşlerinden , televizyondan , komşusundan en basiti burdaki bdv konularından bile biliyolardır .

Ben normal düşünüyorum son ana kadar aşı eşiğim çokta yoktur .
Ama herşeyin doğalı .
Olmadı sezeryana da karşı değilim .
Allahım hepimize hayırlısınız yaşamayı nasip etsin

Katılıyorum, normal doğumun zorluğu ayrıdır, sezeryanın ayrıdır, 35 yaşına gelmişim anneliği de kolay sanacak kadar saf değilim yani

Valla benim ilk olacak ama acı eşiğim yüksektir. O gelsin diye bu kadarına katlandıysam geldikten sonraki hiç bir acı değmez bana. Yeterki sağlıkla kucağıma alayım

Valla benim ilk olacak ama acı eşiğim yüksektir. O gelsin diye bu kadarına katlandıysam geldikten sonraki hiç bir acı değmez bana. Yeterki sağlıkla kucağıma alayım
Ay canım benim sen hele hepimizden çok sıkıntıya katlandın bence, sen ne desen haklısın aynen

Aylarca düşündüm evleneli 2 sene olacak ama artık hazırım bence tabi zorlanacagimiz günler olacak elbet olsunda hayırlısı bakalım

Her güzelliğin bi zorluğu vardır bence, hayırlısıyla sağlıkla olsunda yeterki ben kendi geçici ağrılarıma razıyım Apandist ameliyatı, h.s/l.s, 3 defa Hsg geçirmiş insanım çok hazırım ben 15 yaşımdayken kardeşim oldu ve annemin yaşı baya ileriydi o yüzden de hep ben bakardım geceleri de dâhil, seviyorum çocukları bakmayı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…