Kesinlikle öyle. İnşallah acı eşiğiniz yüksektir canlar. Tabi normal doğum için söylüyorum . Sezeryanı bilemem.Yani birçoğumuz biliyoruzdur)
Boşuna cennet annelerin ayağının altında değil :)
Öyle kuzum buna şükür diyelimCanım ablan için üzüldüm, kötü haberler hiç duymasak ama hayat işte.. İyisiyle kötüsüyle ...
Amin cnm inşallah aynen fazlasiylaAllah herkese hayırlısıyla nasip etsin inşallah beklemek yıpratıcı oluyor.
Bence böyle şeyler konuşmayalım .Kesinlikle öyle. İnşallah acı eşiğiniz yüksektir canlar. Tabi normal doğum için söylüyorum . Sezeryanı bilemem.
Amin cnm insallah Allah razı olsunInşallah mutlu haberler alırsınız
Rabbim yar ve yardımcın olsun insallah cnmKızlar ümraniye devletteyim. Sabah kürtaj olacağım . dua edin çok korkuyorum çok kotuyum
Katılıyorum, normal doğumun zorluğu ayrıdır, sezeryanın ayrıdır, 35 yaşına gelmişim anneliği de kolay sanacak kadar saf değilim yaniBence böyle şeyler konuşmayalım .
Korkutmak gibi oluyo .
Çoğu kişi başına gelcekleri kardeşlerinden , televizyondan , komşusundan en basiti burdaki bdv konularından bile biliyolardır .
Ben normal düşünüyorum son ana kadar aşı eşiğim çokta yoktur .
Ama herşeyin doğalı .
Olmadı sezeryana da karşı değilim .
Allahım hepimize hayırlısınız yaşamayı nasip etsin
Valla benim ilk olacak ama acı eşiğim yüksektir. O gelsin diye bu kadarına katlandıysam geldikten sonraki hiç bir acı değmez bana. Yeterki sağlıkla kucağıma alayımKızlar biraz önce bi konu okudum da. Burada çoğumuz ikinci bebek istiyoruz sanırım. İlk defa anne olacak kızçeler anneliği kolay zannetmiyorsunuz dimi. Lütfen gerçekten hazır olduğunuza emin olmadan bu yola girmeyin. Mesela ilk zamanlar gece uykusuz kalmalar.. Sürekli ağlayan gazlı bi bebek olma ihtimali.. Meme uçlarının ağrıması kanaması sızlaması.. Bide doğum hele doğumondan ben de çok korkuyorum daha hamile kalmadan
Ay canım benim sen hele hepimizden çok sıkıntıya katlandın bence, sen ne desen haklısın aynenValla benim ilk olacak ama acı eşiğim yüksektir. O gelsin diye bu kadarına katlandıysam geldikten sonraki hiç bir acı değmez bana. Yeterki sağlıkla kucağıma alayım
Canım allah yardımcın olsun, bu da geçecek inşallahKızlar ümraniye devletteyim. Sabah kürtaj olacağım . dua edin çok korkuyorum çok kotuyum
Noldu şimdi canım nereye hayırdırHepinize sağlıklı gebelikler dilerim. Allaha emanet olun kızlar. Rabbim yar ve yardımcınız olsun.
Kızlar biraz önce bi konu okudum da. Burada çoğumuz ikinci bebek istiyoruz sanırım. İlk defa anne olacak kızçeler anneliği kolay zannetmiyorsunuz dimi. Lütfen gerçekten hazır olduğunuza emin olmadan bu yola girmeyin. Mesela ilk zamanlar gece uykusuz kalmalar.. Sürekli ağlayan gazlı bi bebek olma ihtimali.. Meme uçlarının ağrıması kanaması sızlaması.. Bide doğum hele doğumondan ben de çok korkuyorum daha hamile kalmadan
Bende bakim bi
Kuzum bunda bal kabagi sut beyaz sabun ebegumece falan vardi galiba yaa ben cok izlemedim demekki o tarifi de verdi
Evlenmeden hamile kalmış anlaşılan 6 aylık olsa yaşarsa dört buçuk ay çok saçma cinsiyeti bile yeni belli oluyor
Maşallah maşallah inşallah güzel sonuçlar alırsin
Kızlar biraz önce bi konu okudum da. Burada çoğumuz ikinci bebek istiyoruz sanırım. İlk defa anne olacak kızçeler anneliği kolay zannetmiyorsunuz dimi. Lütfen gerçekten hazır olduğunuza emin olmadan bu yola girmeyin. Mesela ilk zamanlar gece uykusuz kalmalar.. Sürekli ağlayan gazlı bi bebek olma ihtimali.. Meme uçlarının ağrıması kanaması sızlaması.. Bide doğum hele doğumondan ben de çok korkuyorum daha hamile kalmadan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?