Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Başınız sağolsun canm üzüldüm Rabbim tekrar nasip etsin hayırlısıyla sağlıkla inşAllah oğlunuza bi kardeş
Bizimde aklımıza başka şeyler gelmesi normal yani..

Çok sağol canım ..

Kızzz dur bi daha bebek olsun da sonrası kolayy :))) valla ben ilk oğlumu 3 gün suni sancılı normal doğum yaptım hem kaybettim hemde çok zordu.
2.doğum için dr istersen sezeryan düşün dedi ben hayır normal olucak inşallah dedim yine normal olmasını çok istedim çünkü her doğum 1 değil çok araştırdım ben ilk oğlumda 6 aylık olduğu için çok zordu. Ben çok istedim 2.de normal olsun her türlü zorluğa da hazırdım ama 41.haftaya gelmiştik doğum kgsu fazla olunca sezeryan oldum. Şimdi bana sorsan 3yıl önce ben o kokuyu içime çekmişim tüm zorluklrdan acılardan geçmişim. O koku varya benim bütün acılarımı dindirmişti herşey hayatım sıfırdan başladı sanki 3 yıl önce :)
Zorlukları tabiki oldu olacak hangi bebek kolay ki.
Bana göre en en en zoru uykusuzluktu oğlum çok emiyodu memeye çok düşkğndü 2 yıl bazen 2 3 saatlik uykuyla geçirdim günü ama sadece 2 yıl en zoruydu sonra herşey düzene girdi bak 3.yaşa giricek ben o gnleri şimdiden özlüyorum dua ediyorum tekrar yaşatsın bana o günleri diye ben her zorluğa razıyım :) o ilk bakışmanız ilk sarılmanız size o minik parmaklarla ilk dokunması ilk kokusu hayatınız boyunca aklınızdan çıkmayacak ..
Şimdi ben yine kakırsam hamile zaten nornal doğum olabiliyor srzeryan sonrası 3 yılı geçmiş oluyorum. Yine normal doğumu seçerim yani ama maalesef doğuma bebek karar veriyor o nasıl gelmek çsterse öyle gelir .. boşverin düşünmeyin şimdiden bunalrı :)

Canım ilk beta sı 600 du adet 4. Günde sonra doktora kontrole gittimorda tekrar kan testi istenılmemiş .
İlk başlarda güzeldi zaten .
Ama işte sonra dan bebek gelişimi durmus

Anladım canım haklısın.
Benimde son kürtaj gebeliğimde herşey yolundaydı kalp atışı bile çok iyiydi ama birden 10.hfatada durdu kalbi.
Yiyecek ekmekleri alacak nefesleri yokmuş maalesef..
Ablana şifa diliyorum canım ..

Canım benim Rabbim oğluna uzun sağlıklı ömür nasip etsin. Hayırlı vakitte kardeş gelsin paşaya

Kesinlikle öyle. İnşallah acı eşiğiniz yüksektir canlar. Tabi normal doğum için söylüyorum . Sezeryanı bilemem.
Kız sezeryan daha zorrr :))) ben ikisinide yaşadım Allahh normalde ne güzel o anlarda yaşıyosun acı ama dr un iyiyse zaten acın pek olmuyorki. Gebelik kursalrı var onlara da gidiyosunuz zaten doğum eğitimi alırsınız.
Sezeryan çevremdekilere göre en en iyi benimdi ama ah keşke nornal olsaydı diyip durmuştum. 24 saat sürüyor o acısı o ilk ayapa kalkmak yokmu offff öldüm ölüyorum sanıyorsun ayakların yerden kesiliyor. Merdiven çıkamıyorusn günlerce kendi işini kendin yapamıyorsun. Tuvalete bile gidemiyorsun ilk bir kaç gün tek.
Yataktan kalkamıyorsun vs vs yani iki doüumun da kendi has zorlukları var tatlım benim ilk 1 hafta felaketti sonra bol acılı yürüyüşler yapa yapa daha iyiydim.

Kuzum tam giyindik çıkıyoduk . Durdu .
Çanakkalede olmus 5.3 şiddrtinde ama baya hisssetim yaa
5.3 de baya siddetli yani.. gecmis olsun...espri yapacagdim da zamani degil heralde...
Bu arada busra su normal dogum ilk anneler mevzusuna takildi galiba... aslinda demek istedigi ortada ya neyse gelir bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…