- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Geçmiş olsun canımAman allahım çok kötü deprem oldu
Ben kotu bişey demedim valla ..5.3 de baya siddetli yani.. gecmis olsun...espri yapacagdim da zamani degil heralde...
Bu arada busra su normal dogum ilk anneler mevzusuna takildi galiba... aslinda demek istedigi ortada ya neyse gelir bence.
Geçmiş olsun canım
Amin kuzumSağol canım rabbım beterinden korusun
Gelmis gecmis olsun valla bizde cok farkettik cok fena salladı çanakkaleyi düsünemiyorum burda bu kadar etki ettiyseKuzum tam giyindik çıkıyoduk . Durdu .
Çanakkalede olmus 5.3 şiddrtinde ama baya hisssetim yaa
Aynen kuzum yaa aklım çıktı . Ben hayatımda hiç deprem görmedimGelmis gecmis olsun valla bizde cok farkettik cok fena salladı çanakkaleyi düsünemiyorum burda bu kadar etki ettiyse
Bnde ilk kez sahit oldum cnm hep duyardim cok ürktüm Rabbim tekrarını yasatmasin diyelim iyi yaptiniz cnm biraz hava al sen iki canlısın aman dikkat et sakin olAynen kuzum yaa aklım çıktı . Ben hayatımda hiç deprem görmedim
İlk defa hissediyoeum .
Direk eşime seslendim.
Değişik bir sesle deprem oluyoo dedim.
Eşim hemen montumu şalımı getirdi bende kedileri aldım . Biraz hava alıcaz nolur nolmaz
Ayy geçmis olsunAynen kuzum yaa aklım çıktı . Ben hayatımda hiç deprem görmedim
İlk defa hissediyoeum .
Direk eşime seslendim.
Değişik bir sesle deprem oluyoo dedim.
Eşim hemen montumu şalımı getirdi bende kedileri aldım . Biraz hava alıcaz nolur nolmaz
Kuzum yumurtlama dönemlerindemiydin ?H E G gamzeli_bebis bugün devamlı vajina ıslaklığı yasıyorum yürürken filan niyeyse lavaboda bakıyorum çamaşırda öyle aşırı yapışkan sünen bi akıntı yok ama misafirlikteyim mesela ıslak hissediyorum şuan o bölgemi
Evet bugun ve yarın baya yuksek gosteriyor ama bilemedim acaba yumurtlama mi diye çünkü yapışkan sünen akıntı olur diye biliyorum ama öyle bisey değil benimki devamlı vajina ıslaklığıKuzum yumurtlama dönemlerindemiydin ?
O sünen şey vajinanı ellersen geliyor canım . Benım en azından öyleydi .Evet bugun ve yarın baya yuksek gosteriyor ama bilemedim acaba yumurtlama mi diye çünkü yapışkan sünen akıntı olur diye biliyorum ama öyle bisey değil benimki devamlı vajina ıslaklığı
Canım geçmiş olsun ya bende bir kere Balıkesir de yaşamıştım korkutucu ya evden çıkıyorsun bir daha girmek istemiyorsun belli bir süreKuzum tam giyindik çıkıyoduk . Durdu .
Çanakkalede olmus 5.3 şiddrtinde ama baya hisssetim yaa
Ayy gerçekten soğudum yaCanım geçmiş olsun ya bende bir kere Balıkesir de yaşamıştım korkutucu ya evden çıkıyorsun bir daha girmek istemiyorsun belli bir süre
Evet mümkün olduğunca:)) eve gidersek inşallah:)O sünen şey vajinanı ellersen geliyor canım . Benım en azından öyleydi .
Değerlendiriyor sun değilmi bu günleri :)
Hemen eve hemen eve :)Evet mümkün olduğunca:)) eve gidersek inşallah:)
Bugün çalışma var zaten yarında öyle cuma sabahı ablama gidiyorum şehir dışına:)) o zamana kadar full çalışmaHemen eve hemen eve :)
Ocağın altını açık unutmusum de
Evet bende duymuştum ama canım uzun süreli olmaz inşallah siz biraz takilin dışarıda içiniz rahatlayinca geçersiniz inşallah evinjzeAyy gerçekten soğudum ya
Bide şimdi haberlere baktım bi adam 21 şubatta 8 büyüklüğünde deprem olucak demiş .
Aklım çıkcak herhalde
Bol bol değerlendirin hadi inşallahBugün çalışma var zaten yarında öyle cuma sabahı ablama gidiyorum şehir dışına:)) o zamana kadar full çalışmainsallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?