Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
5.3 de baya siddetli yani.. gecmis olsun...espri yapacagdim da zamani degil heralde...
Bu arada busra su normal dogum ilk anneler mevzusuna takildi galiba... aslinda demek istedigi ortada ya neyse gelir bence.
Ben kotu bişey demedim valla ..
sadece gerek yok korkutmaya dedim ..
Sonucta herkes yaşıyacağını biliyodur

Gelmis gecmis olsun valla bizde cok farkettik cok fena salladı çanakkaleyi düsünemiyorum burda bu kadar etki ettiyse
Aynen kuzum yaa aklım çıktı . Ben hayatımda hiç deprem görmedim
İlk defa hissediyoeum .
Direk eşime seslendim.
Değişik bir sesle deprem oluyoo dedim.
Eşim hemen montumu şalımı getirdi bende kedileri aldım . Biraz hava alıcaz nolur nolmaz

Bnde ilk kez sahit oldum cnm hep duyardim cok ürktüm Rabbim tekrarını yasatmasin diyelim iyi yaptiniz cnm biraz hava al sen iki canlısın aman dikkat et sakin ol

Evet bugun ve yarın baya yuksek gosteriyor ama bilemedim acaba yumurtlama mi diye çünkü yapışkan sünen akıntı olur diye biliyorum ama öyle bisey değil benimki devamlı vajina ıslaklığı
O sünen şey vajinanı ellersen geliyor canım . Benım en azından öyleydi .
Değerlendiriyor sun değilmi bu günleri :)

Kuzum tam giyindik çıkıyoduk . Durdu .
Çanakkalede olmus 5.3 şiddrtinde ama baya hisssetim yaa
Canım geçmiş olsun ya bende bir kere Balıkesir de yaşamıştım korkutucu ya evden çıkıyorsun bir daha girmek istemiyorsun belli bir süre

Canım geçmiş olsun ya bende bir kere Balıkesir de yaşamıştım korkutucu ya evden çıkıyorsun bir daha girmek istemiyorsun belli bir süre
Ayy gerçekten soğudum ya
Bide şimdi haberlere baktım bi adam 21 şubatta 8 büyüklüğünde deprem olucak demiş .
Aklım çıkcak herhalde

Pembe battaniye geçmiş olsun canım yakın zamanda bende düşük yaşadım Rabbim den herşeyin hayırlısı valla canım ben hiç düşünmez aklıma bile getirmezdim düşüğü ama başa gelince katlaniyorsun zorlanmadan atlatirsin inşallah bu surecleri Rabbim yardımcin olsun

Ayy gerçekten soğudum ya
Bide şimdi haberlere baktım bi adam 21 şubatta 8 büyüklüğünde deprem olucak demiş .
Aklım çıkcak herhalde
Evet bende duymuştum ama canım uzun süreli olmaz inşallah siz biraz takilin dışarıda içiniz rahatlayinca geçersiniz inşallah evinjze

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…