Bende de nedense yaklaşık 4-5 gündür vardı bu ama ben suan regl bekliyorum diye önemsemedim yumurtlama testide yapmadım ama hayırlısı canım ama sen mutlaka değerlendir bu günleriH E G gamzeli_bebis bugün devamlı vajina ıslaklığı yasıyorum yürürken filan niyeyse lavaboda bakıyorum çamaşırda öyle aşırı yapışkan sünen bi akıntı yok ama misafirlikteyim mesela ıslak hissediyorum şuan o bölgemi
Bende de nedense yaklaşık 4-5 gündür vardı bu ama ben suan regl bekliyorum diye önemsemedim yumurtlama testide yapmadım ama hayırlısı canım ama sen mutlaka değerlendir bu günleriH E G gamzeli_bebis bugün devamlı vajina ıslaklığı yasıyorum yürürken filan niyeyse lavaboda bakıyorum çamaşırda öyle aşırı yapışkan sünen bi akıntı yok ama misafirlikteyim mesela ıslak hissediyorum şuan o bölgemi
Noldu şimdi canım nereye hayırdır
Allah kabul etsın canımKuzum ya sen bir dua demiştin geçen haftalarda, aradım bulamadım, tekrar söyler misin rica etsem
Kedileri nasıl aldınız kız kutusuyla mıAynen kuzum yaa aklım çıktı . Ben hayatımda hiç deprem görmedim
İlk defa hissediyoeum .
Direk eşime seslendim.
Değişik bir sesle deprem oluyoo dedim.
Eşim hemen montumu şalımı getirdi bende kedileri aldım . Biraz hava alıcaz nolur nolmaz
Box ları var caanım ikisininde arabay koyduk geziyoruzKedileri nasıl aldınız kız kutusuyla mı
Ayy süper maşallah size, benim azman doktora giderken bile zor girio box aBox ları var caanım ikisininde arabay koyduk geziyoruz
Canım nasılsın her şey yolunda değil miKuzum ya sen bir dua demiştin geçen haftalarda, aradım bulamadım, tekrar söyler misin rica etsem
Normalde hep açıktır canım o boxlar ve nırmal odalarında onun içinde uyurlar .Ayy süper maşallah size, benim azman doktora giderken bile zor girio box a
Kedi değil adeta melek maşallahNormalde hep açıktır canım o boxlar ve nırmal odalarında onun içinde uyurlar .
Nırmal niyetlen canım özel bişey yapmadım .Amin kuzum, Allah razı olsun. Sen niyetlenirsen özel bir şey yaptın mi, o niyetle namaz kılma veya gusül abdestli niyetlenme gibi
Canım nasılsın her şey yolunda değil mi
Nırmal niyetlen canım özel bişey yapmadım .
Abdetli olmaya özen göster
Hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun, inşallah hep hayırlı haberlerle gelirsin, yerleştik çok şükür, işe gidip geliyorum iyiyim ben de, kalp atışını ben de bekliyorum biraz da korkuyla, inşallah hayırlısıyla gelir o günler de, Allah’a emanet ol canımYolunda kuzum çok şükür. Bugün görüştüm tüp bebek için, bir daha ki adetle başlıyorum artık. Bugüne kadar beynim yerinde değildi, arada okudum ama iyi haberlerini. Yerleştin mi iyice, yorgunluk vs durumları ne? Bebeğinin kalp atışını bekliyorum sabırsızlıkla
Korkacak bişy yok canım buradaki arkadaşların Yarısı olmuştur. Zaten anestezi veriliyor hiç bişy anlamıyorsun ki. Allah bir daha yaşatmaz inş canım Allah yardımcın olsunKızlar ümraniye devletteyim. Sabah kürtaj olacağım . dua edin çok korkuyorum çok kotuyum
Kalbim durcak şimdi
Koltukta kedilerimle yatıyoduk resmen sallandık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?