Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende de nedense yaklaşık 4-5 gündür vardı bu ama ben suan regl bekliyorum diye önemsemedim yumurtlama testide yapmadım ama hayırlısı canım ama sen mutlaka değerlendir bu günleri

Bende de nedense yaklaşık 4-5 gündür vardı bu ama ben suan regl bekliyorum diye önemsemedim yumurtlama testide yapmadım ama hayırlısı canım ama sen mutlaka değerlendir bu günleri

Kedileri nasıl aldınız kız kutusuyla mı

Canım nasılsın her şey yolunda değil mi

Yolunda kuzum çok şükür. Bugün görüştüm tüp bebek için, bir daha ki adetle başlıyorum artık. Bugüne kadar beynim yerinde değildi, arada okudum ama iyi haberlerini. Yerleştin mi iyice, yorgunluk vs durumları ne? Bebeğinin kalp atışını bekliyorum sabırsızlıkla

Hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun, inşallah hep hayırlı haberlerle gelirsin, yerleştik çok şükür, işe gidip geliyorum iyiyim ben de, kalp atışını ben de bekliyorum biraz da korkuyla, inşallah hayırlısıyla gelir o günler de, Allah’a emanet ol canım

Kızlar ümraniye devletteyim. Sabah kürtaj olacağım . dua edin çok korkuyorum çok kotuyum
Korkacak bişy yok canım buradaki arkadaşların Yarısı olmuştur. Zaten anestezi veriliyor hiç bişy anlamıyorsun ki. Allah bir daha yaşatmaz inş canım Allah yardımcın olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…