Allah razı olsun canım benimHep dualarimizdasin canim
Aminnn inşallah canım benim inşallah Allah razı olsunRabbim hayırlı haberle gelmeni nasip etsin yarın cnm inan gün boyu hep aklıma geldin dua ettim
İnşallah oh şükür değdi diyeceğimiz haberi alicaz canım bu yorgunluğunun ustuneKızlar geçmiş olsun depremi Allah gözümüze göstermesin .
Benim işler güçler bitti oh rahatladim uykusuzluk dus almaktan yorulmustum:)
Allah ım güzel sonuçlar alırsin inşallah çift çizgili
İnşallah güzel haberlerle birlikte heyecanları paylaşmaya devam edicez canım..Dün kendim için nasıl bir an evvel sabahı istiyorsam bugünde senin için..Aminnn inşallah canım benim inşallah Allah razı olsun
Canım benim Allah razı olsun hepinizin hakkını nasıl öderim her an yanımda oldunuz iyi ki varsınız kızlarİnşallah oh şükür değdi diyeceğimiz haberi alicaz canım bu yorgunluğunun ustune
İnşallah güzel haberlerle birlikte heyecanları paylaşmaya devam edicez canım..Dün kendim için nasıl bir an evvel sabahı istiyorsam bugünde senin için..
Senden de razı olsun canım benim. Bizi bizden daha iyi anlayan yok kiCanım benim Allah razı olsun hepinizin hakkını nasıl öderim her an yanımda oldunuz iyi ki varsınız kızlar
Ayy amin kuzum inşallah. Allahım güzel hamisimin duasıni kabul buyur sağlıcakla:)İnşallah oh şükür değdi diyeceğimiz haberi alicaz canım bu yorgunluğunun ustune
İnşallah güzel haberlerle birlikte heyecanları paylaşmaya devam edicez canım..Dün kendim için nasıl bir an evvel sabahı istiyorsam bugünde senin için..
Aminnn inşallah canım benim inşallahdvtb canım yarın gideceksin sanırım doktora
Bir anda çok güzel yükselsin inşallah Rabbim heyecanını daim etsin
Hadi bakalım şimdiden hayırlı uğurlu olsun, inşallah hep hayırlı haberlerle gelirsin, yerleştik çok şükür, işe gidip geliyorum iyiyim ben de, kalp atışını ben de bekliyorum biraz da korkuyla, inşallah hayırlısıyla gelir o günler de, Allah’a emanet ol canım
Kızlar geçmiş olsun depremi Allah gözümüze göstermesin .
Benim işler güçler bitti oh rahatladim uykusuzluk dus almaktan yorulmustum:)
Allah ım güzel sonuçlar alırsin inşallah çift çizgili
İkiside olabilir inşallah yumurtlamadr ve tutunmustur kuzumuz :) Biz eve geleli yarım saat oluyor biraz çalıştırdm adamı yazık baya yorulmuş heralde hemen uyudu sonra :) ben ayakları dikmekle meşgulumIyi akşamlar kızlar depremi bende duydum aklım çıktıallah beterinden korusun
efuulimm canım benimde bugun öyleyd ama yumurtlamadanmı yoksa soğan küründen flnmı anlamadımmmm biz değerlendrelim bakalımmmm gerisi allahtan:)
Dogrudur ablaYok yagin adi degil masajin adi:))
Cok gecmis olsun canim Rabbim tez zamanda tekrardan nasip eder saglikla kucagina alir insallahCanım ilk beta sı 600 du adet 4. Günde sonra doktora kontrole gittimorda tekrar kan testi istenılmemiş .
İlk başlarda güzeldi zaten .
Ama işte sonra dan bebek gelişimi durmus
Demek kadin once buharini yaptirmis sonra tatlisiniHee onu görmedim o zaman canm bal kabağı ile krem şantili tatlı yaptıklarını duydum ama :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?