Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim Allah razı olsun hepinizin hakkını nasıl öderim her an yanımda oldunuz iyi ki varsınız kızlar
Sen de iyi ki varsın canım..İyi ki var buradaki herkes,derdimizi anlattığımız,sevincimizi paylaştığımız..
Allah senden de razı olsun..

Tadına alışıyosn dimi bi 5 6 sefer içtikten sonra :)) kaç gün yapcan kuzum yumurtlamadan sonra devam etme

Tadına alışıyosn dimi bi 5 6 sefer içtikten sonra :)) kaç gün yapcan kuzum yumurtlamadan sonra devam etme
15 gün yapcam alıştım tadına kızz tadı kötü değilde sabah akşam onu kaynatmak dert.
sabah sabah mutfak kapısını kapa camları aç su kaynat soğanı süz çöpe at mutfağa oda spreyi sık kaynattıgın kabı yıka suyu iç dişlerini öyle fırçala deerken beni gerio
ama şifa olur inşallah kaldı 7 günüm haftaya persembe bitiyor bata 8 gün kala
yani bebeğin yerleşme dönemlerinde bitiyor tahminimce
sende içmişmiydin soğan kürü ?

Evet içtim aynılarını da yaşadım:)) ya kuzum ben adetin tam bittiği gün başlanıp yumurtlama dönemine kadar içilip bırakılması gerek diye biliyorum ama sen bi araştır istersen. Vücuttaki herşeyi söküp atan bi etkisi olduğu için bu hafta yumurtlaman olur da bebişin olursa zarar verebilir demislerdi

valla kuzum adetten 2 veya 7 gün snra diyodu bende 7 gün snra yapmak mantıksız geldiği için 2 gün snra başladım
adetten 2 gün snra başladım 8 gün kala bitecek.
bakalımm nası olcakk
hayırlısını versin allah
ama içimde bi his var ya bu yada bidaki ay olcak gibi hissediyorum bilemedim
2 gün kala fln test yaaprızz burda
sen erken yapmayı düşünüyonmu yoksa bat geçsin öylemi yapcan
2 gün kala yaparsam ben 13 gün var şuan test yapmama

Ben yeni evlendigimizde 10 tane test almıştım ilk ay 3 tane yaptım 3 gün kala bat günü 1 gün geçince filan stresten gecikti. Sonra 2 ay bat günü 1 sefer yaptım olmadı simdi 5 tane testim var ama stres yaptıkça olmadığı için ve umutlanmamak için gecikrse yapcam üzülüyorum. Sonra çıkan sonuca inanmıyorum acaba bidaha mi yapsam derken iyice gecikyor

valla bn dayanamayıp önce yapıyorum varmı yokmu bilmek için test yapmazsam bi gün gecikirse umutlanmak istemiom mesela 2 gün kalınca bişi varsa zaten çıkıyorrr negatif çıkarsada oturup adeti bekliom paşa paşa
ama sen kendini biliyosan yapmaaa erken nası iyi hissetceksen öle yap :)

Belli oluyo mu yaa kimisi belli olmuyor dedi :/ ?

ne belli oluyomu ? 2 gün kala mı
bnce oluyor yaaa forumdada bi sürü erken öğrenen var
Test doğru çıkıyor mu yani ne bileyim bazısının gecikince anca çıkıyor ya :) onun için ben 2 gün önceden yapınca erken yaptım ya bide o gün yapıyım diyorm stresimden o gün de olmuyor acaba gecikince mi belli olur derken devamlı testle geçiyor gunlerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…