Canım bat tarihi verilmediğinde siliyorum . Yeni tarih söyledğinizde eklıyorum .Beni sildiniz mi listedenH E
Bebiş ismi düşündünmü hiç ay :)ne belli oluyomu ? 2 gün kala mı
bnce oluyor yaaa forumdada bi sürü erken öğrenen var
Ooooooııııııooooooo saygıyla önünde eğiliyorumablan baklava açtı bebeğim
valal bilmiyom bnce cıkar 2 varken ama seni etkiliyomuş sen gecikme yaşıyosan yapma bekle:)Test doğru çıkıyor mu yani ne bileyim bazısının gecikince anca çıkıyor ya :) onun için ben 2 gün önceden yapınca erken yaptım ya bide o gün yapıyım diyorm stresimden o gün de olmuyor acaba gecikince mi belli olur derken devamlı testle geçiyor gunlerim
kız düşünmem mi erkekte kızda olsa hazır bana göreBebiş ismi düşündünmü hiç ay :)
En başta konu sahıbınız öğrendine belli oluyomu ? 2 gün kala mı
bnce oluyor yaaa forumdada bi sürü erken öğrenen var
Ayy demir isimli çocuklar çok yaramaz oluyo kuzum . Çoğu insan adı ağır okdugu için derler ben inanaırım böyle şeylerekız düşünmem mi erkekte kızda olsa hazır bana göre
Defne Eliz
Demir Ali
ne bilim kız çok seviom o ismiAyy demir isimli çocuklar çok yaramaz oluyo kuzum . Çoğu insan adı ağır okdugu için derler ben inanaırım böyle şeylere
Sevıyosan koy tabı bn sadece söyledım kuzumne bilim kız çok seviom o ismiçevremde hiç yok demir
aman doğmamış çocuga don biçiyoz işteSevıyosan koy tabı bn sadece söyledım kuzum
hahsjsksbslslaksks kalk kalk estOoooooııııııooooooo saygıyla önünde eğiliyorum
Ay beni teşvik ettiniz yapıcıiim:)) bu hafta gelir diye ovu testi sipariş etmiştim oda bugün gelecekmişEn başta konu sahıbınız öğrendi
Ay beni teşvik ettiniz yapıcıiim:)) bu hafta gelir diye ovu testi sipariş etmiştim oda bugün gelecekmişgecikti :/
doğru ya ayy azcık kaldıSon 10 kız bugunu bide 4 ünü sayma
Nasıl gidiyor kuzum ..hahsjsksbslslaksks kalk kalk est
5 senedirkız düşünmem mi erkekte kızda olsa hazır bana göre
Defne Eliz
Demir Ali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?