Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
önceki düşüğüm olmasaydı 15 günüm vardı :)
Neyseki şimdi daha var yaklaştıkça korkularım artıyor
Senin nasıl gidiyor canişkom
Önceleri boşver kuzum .
Çok şükğr hamilesin bebeğin sağlıklı

Ben bugun kmtü uyandım . Diğer gebeliğimde de 5. Hafta da başlamıştı bulantılatım herhalde yine ağır geççek

5 senedir
Mehmet Ömür istiyoruz erkek olursa ismi değişmez bence ama kızı hiç düşünmedik ya
allah hayırlısını ve gönlümüzdekini nasip etsin inşallah kızlar.
akşam eve giderken önümde bi aile vardı genç bi çift bide 2 yaslarnda kızları vardı yolda ayrıldılar anne kız eve babasıda bi
yere gidiodu sanırım. tam adam bi kaç adım attı kızı koştu baaaabaaa bn seni öpmedim ama dedi o kdr tatlıydıki
allah bizede nasip etsin yaa hayırlısıyla

Bizim ilk sevgili oldumuz andan beri belli
Buzdolbı magnetlerımız bile var bence biz psikopatız
Bizimde öyle işte mehmet babasının ismi ömür de nerden çıktı bilmiyorum öyle kaldı gitti aslında ben poyraz ismini çok severim ama göbek ismi olsun bari tovbestagfirullah kizi da niyeyse hic dusunmedik direk erkek odakliyiz resmen Ayyy senin ne ki merak ettim :))

Anlatma kız şöyle

Önceleri boşver kuzum .
Çok şükğr hamilesin bebeğin sağlıklı

Ben bugun kmtü uyandım . Diğer gebeliğimde de 5. Hafta da başlamıştı bulantılatım herhalde yine ağır geççek
İnşallah çok sürmez bulantın benimde 2 hafta sürdü çok kötüydü insan hayattan soğuyor allah herkese oğlumda yaşadığım hamileliği yaşatsın ne karnım çıktı ne aşerme nede bulantı

Hamza - Duru

Hiçbiri tanıdık değil .
Oğlum Hz . Hamza gibi güçlü heybetli olsun ,
Kızımda dupduru tertemiz iyi niyetli olsun ..

Şimdi bile bu isimlerde çocuk görsem içim gidiyo :)

Kğrtajdan donra bile devam etmişti bulantım

Allahım tekrar yaşatmasın .
Sağlıklı olsunda yaşamaya razıyım

Kızlar kbkmayn giremiyorum kk yaa sürekli misafirlerle uğraşıyorum dua edin çok yorgnmmmm.. Selam ve dua ile depremi hissdden Arkadaslarmzaaa büüyk geçmişler olsun
Allah kolaylık versin canım bende geçmiş olsun faslını yeni yeni atlatıyorum darısı başına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…