Ay heyecanlanıyırumdoğru ya ayy azcık kaldı
Bizim ilk sevgili oldumuz andan beri belli5 senedir
Mehmet Ömür istiyoruz erkek olursa ismi değişmez bence ama kızı hiç düşünmedik ya
önceki düşüğüm olmasaydı 15 günüm vardı :)Nasıl gidiyor kuzum ..
az kaldı
Önceleri boşver kuzum .önceki düşüğüm olmasaydı 15 günüm vardı :)
Neyseki şimdi daha var yaklaştıkça korkularım artıyor
Senin nasıl gidiyor canişkom
kıza ömür asıl kuzum... yine değişmesin bence güzel :)5 senedir
Mehmet Ömür istiyoruz erkek olursa ismi değişmez bence ama kızı hiç düşünmedik ya
Ay maşallahhoğlum ömer kızım olursa ömür yâde düşünüyorum
allah hayırlısını ve gönlümüzdekini nasip etsin inşallah kızlar.5 senedir
Bizimde öyle işte mehmet babasının ismi ömür de nerden çıktı bilmiyorum öyle kaldı gitti aslında ben poyraz ismini çok severim ama göbek ismi olsun bariBizim ilk sevgili oldumuz andan beri belli
Buzdolbı magnetlerımız bile var bence biz psikopatız
Anlatma kız şöyleallah hayırlısını ve gönlümüzdekini nasip etsin inşallah kızlar.
akşam eve giderken önümde bi aile vardı genç bi çift bide 2 yaslarnda kızları vardı yolda ayrıldılar anne kız eve babasıda bi
yere gidiodu sanırım. tam adam bi kaç adım attı kızı koştu baaaabaaa bn seni öpmedim ama dedi o kdr tatlıydıki
allah bizede nasip etsin yaa hayırlısıyla
İnşallah çok sürmez bulantın benimde 2 hafta sürdü çok kötüydü insan hayattan soğuyor allah herkese oğlumda yaşadığım hamileliği yaşatsın ne karnım çıktı ne aşerme nede bulantıÖnceleri boşver kuzum .
Çok şükğr hamilesin bebeğin sağlıklı
Ben bugun kmtü uyandım . Diğer gebeliğimde de 5. Hafta da başlamıştı bulantılatım herhalde yine ağır geççek
Inşallah Allah nasip ederse abla :)kıza ömür asıl kuzum... yine değişmesin bence güzel :)
olsun kız bizimde olacak :)Anlatma kız şöyle
amiinn...Inşallah Allah nasip ederse abla :)
Hamza - DuruBizimde öyle işte mehmet babasının ismi ömür de nerden çıktı bilmiyorum öyle kaldı gitti aslında ben poyraz ismini çok severim ama göbek ismi olsun baritovbestagfirullah kizi da niyeyse hic dusunmedik direk erkek odakliyiz resmen Ayyy senin ne ki merak ettim :))
Kğrtajdan donra bile devam etmişti bulantımİnşallah çok sürmez bulantın benimde 2 hafta sürdü çok kötüydü insan hayattan soğuyor allah herkese oğlumda yaşadığım hamileliği yaşatsın ne karnım çıktı ne aşerme nede bulantı
Allah kolaylık versin canım bende geçmiş olsun faslını yeni yeni atlatıyorum darısı başınaKızlar kbkmayn giremiyorum kk yaa sürekli misafirlerle uğraşıyorum dua edin çok yorgnmmmm.. Selam ve dua ile depremi hissdden Arkadaslarmzaaa büüyk geçmişler olsun
Ayy amiiin insalllah çok güzel isimler :)Hamza - Duru
Hiçbiri tanıdık değil .
Oğlum Hz . Hamza gibi güçlü heybetli olsun ,
Kızımda dupduru tertemiz iyi niyetli olsun ..
Şimdi bile bu isimlerde çocuk görsem içim gidiyo :)
Cooook çok aminn :)olsun kız bizimde olacak :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?