- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Ben rüyamda görürdüm hep aklımın erdiği ilk rüya 5 yaşımda görmüştüm :) Kenan isminde oğlum olduğunu okula başladıktan bir kaç sene sonra annem baktı rüyalar kesilmiyor abin vardı Kenan diye peygamber sünnetli doğdu bebekken vefat etti dedi o andan beridir oğlum olursa adını Kenan koyacam demiştim. Nasip olursa kız ismi içinde Esin veya NevraHamza - Duru
Hiçbiri tanıdık değil .
Oğlum Hz . Hamza gibi güçlü heybetli olsun ,
Kızımda dupduru tertemiz iyi niyetli olsun ..
Şimdi bile bu isimlerde çocuk görsem içim gidiyo :)
Insallah en yakin zamanda olur canim kenan ismini bende cok severim. Bizim de nasip olursa erkek olursa Muhammed Emir. Kiz olursa da ben ruyamda gordum hamile olmadan once Asel Nisan olucak Rabbim nasip ederse tabiBen rüyamda görürdüm hep aklımın erdiği ilk rüya 5 yaşımda görmüştüm :) Kenan isminde oğlum olduğunu okula başladıktan bir kaç sene sonra annem baktı rüyalar kesilmiyor abin vardı Kenan diye peygamber sünnetli doğdu bebekken vefat etti dedi o andan beridir oğlum olursa adını Kenan koyacam demiştim. Nasip olursa kız ismi içinde Esin veya Nevra
Aaa bende kaçırmışım canım şimdi deneyeyim de mesela her gün illa sayıyı tamamlamak gerekirmi mesela yarım kalırsa ertesi gün okunabilirmi acaba canım?
İnşallah canım. Bakalım senin Muhammed Emir ı mi bekliyoruz Aysel Nisan ımı :)Insallah en yakin zamanda olur canim kenan ismini bende cok severim. Bizim de nasip olursa erkek olursa Muhammed Emir. Kiz olursa da ben ruyamda gordum hamile olmadan once Asel Nisan olucak Rabbim nasip ederse tabi
Allah kabul etsin canımAaa bende kaçırmışım canım şimdi deneyeyim de mesela her gün illa sayıyı tamamlamak gerekirmi mesela yarım kalırsa ertesi gün okunabilirmi acaba canım?
Ay bende deniyim ya okuyayaım nasıl olsa duamıız ediyoruz okuyalım bizde ..
İnşallah hayırlı vakitte gelir :) ilki kız mı erkek mibende ikinci çocuk düşünüyorum Allah tan hayırlısı
Belirtilen sayıyı o gun bitirmen lazım canımAaa bende kaçırmışım canım şimdi deneyeyim de mesela her gün illa sayıyı tamamlamak gerekirmi mesela yarım kalırsa ertesi gün okunabilirmi acaba canım?
Ay bende deniyim ya okuyayaım nasıl olsa duamıız ediyoruz okuyalım bizde ..
Benim kuzunun adı Esin.. :)Ben rüyamda görürdüm hep aklımın erdiği ilk rüya 5 yaşımda görmüştüm :) Kenan isminde oğlum olduğunu okula başladıktan bir kaç sene sonra annem baktı rüyalar kesilmiyor abin vardı Kenan diye peygamber sünnetli doğdu bebekken vefat etti dedi o andan beridir oğlum olursa adını Kenan koyacam demiştim. Nasip olursa kız ismi içinde Esin veya Nevra
Anlamını bilmiyorum canım ama kulağa hoş geliyor :) kardeşimin arkadaşının ismi oyun oynarken çok küfür ettiğini saymazsak iyi çocukKutay ismi nasıl kızlar
Amin canım hepimizin duaları kabul olsunAllah kabul etsin canım
Tamam tatlım çok sağoll .Belirtilen sayıyı o gun bitirmen lazım canım
Allah kabul etsin canım zorlanırsan yaz buraya yardımcı olalım senın adına okuyalımTamam tatlım çok sağoll .
Yaa abla gerçekten miBenim kuzunun adı Esin.. :)
hımmm. kutlu ay diye bir anlamı var. Kutay - Gökay - Alpay bu isimleri seviyorum sanırım oğlum olsa bunlardan birini koyacagımAnlamını bilmiyorum canım ama kulağa hoş geliyor :) kardeşimin arkadaşının ismi oyun oynarken çok küfür ettiğini saymazsak iyi çocuk
oğlum var ismi Emin Emir soyadımızda buna uyumlu inş. kızım olursa ismi Ayşe Nehir -Ayşe öykü yada öykü nehir öyle bişeyler karışık oldu birazİnşallah hayırlı vakitte gelir :) ilki kız mı erkek mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?