Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hamza - Duru

Hiçbiri tanıdık değil .
Oğlum Hz . Hamza gibi güçlü heybetli olsun ,
Kızımda dupduru tertemiz iyi niyetli olsun ..

Şimdi bile bu isimlerde çocuk görsem içim gidiyo :)
Ben rüyamda görürdüm hep aklımın erdiği ilk rüya 5 yaşımda görmüştüm :) Kenan isminde oğlum olduğunu okula başladıktan bir kaç sene sonra annem baktı rüyalar kesilmiyor abin vardı Kenan diye peygamber sünnetli doğdu bebekken vefat etti dedi o andan beridir oğlum olursa adını Kenan koyacam demiştim. Nasip olursa kız ismi içinde Esin veya Nevra

Insallah en yakin zamanda olur canim kenan ismini bende cok severim. Bizim de nasip olursa erkek olursa Muhammed Emir. Kiz olursa da ben ruyamda gordum hamile olmadan once Asel Nisan olucak Rabbim nasip ederse tabi

Aaa bende kaçırmışım canım şimdi deneyeyim de mesela her gün illa sayıyı tamamlamak gerekirmi mesela yarım kalırsa ertesi gün okunabilirmi acaba canım?
Ay bende deniyim ya okuyayaım nasıl olsa duamıız ediyoruz okuyalım bizde ..

Insallah en yakin zamanda olur canim kenan ismini bende cok severim. Bizim de nasip olursa erkek olursa Muhammed Emir. Kiz olursa da ben ruyamda gordum hamile olmadan once Asel Nisan olucak Rabbim nasip ederse tabi
İnşallah canım. Bakalım senin Muhammed Emir ı mi bekliyoruz Aysel Nisan ımı :)
Kız bebek ismi hiç düşünmedim canım erkek benden diye kızı eşime bırakmıştım bende olsaydı Nisan ismini düşünürdüm çok naif geliyor kulağa bide benim doğduğum ay az ego yapabilirdim

Allah kabul etsin canım

Belirtilen sayıyı o gun bitirmen lazım canım

Benim kuzunun adı Esin.. :)

Anlamını bilmiyorum canım ama kulağa hoş geliyor :) kardeşimin arkadaşının ismi oyun oynarken çok küfür ettiğini saymazsak iyi çocuk
hımmm. kutlu ay diye bir anlamı var. Kutay - Gökay - Alpay bu isimleri seviyorum sanırım oğlum olsa bunlardan birini koyacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…