Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim kuzumun adı da Mete Ali :)
Ben 9.aya kadar ismi kesindi doğuma 2 hafta kala etrafta sürekli koyacağım ismi duymaya başladık isimden soğuduk resmen bir anda .. Mete Ali y koyduk :))))
Şimdi hamile kalırsam asla isim düşünmicem he düşünücem de kimseye söylemicem ay bir de herkes fikir veriyor söylediğin ismi beğenmeyip hmmmm şunu da mı düşünseniz ay bak o isimden çok var şu kişidr var falan soğutuyorlar yani .. hamile kalırsam son aya kadar söylemicem kimseye ismini de :)))) kız olursa eşim Hayal olmasını çok istiyor erkek olursa hiç fikrim yok bakarız artık :))))

Yaa abla gerçekten mi Esin imi çok öpüyorum teyzesinin kuzusu nasıl peki çok yaramaz mı
hayır aslaa maşallahı var kuzumun... ben ayça istemiştim lakin eşimle fikir teatilerinde bulunduğumuzda, kız olursa ben koyucam erkeği sen koy demişti kız oldu o koydu.. şimdi erkek de olsa kız da olsa ben koyucam inşallah ya da kuzum koyar:)
ama yine fikirlerini dikte ediyor babamız:)

Enişte hala şansını zorluyor desene ikiye bir bu defa kaybeder
Ben de eşim de çok yaramazmışız o yüzden isimden şansımı denemek istiyorum bizim soy isme göre isim zaten inşallah bizimde bir Esin imiz olur

inşallah canım Allah gönlüne göre versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…