hayır aslaa maşallahı var kuzumun... ben ayça istemiştim lakin eşimle fikir teatilerinde bulunduğumuzda, kız olursa ben koyucam erkeği sen koy demişti kız oldu o koydu.. şimdi erkek de olsa kız da olsa ben koyucam inşallah ya da kuzum koyar:)Yaa abla gerçekten miEsin imi çok öpüyorum teyzesinin kuzusu nasıl peki çok yaramaz mı
Adıyla yaşasın paşa :) Öykü nehir güzelmişoğlum var ismi Emin Emir soyadımızda buna uyumlu inş. kızım olursa ismi Ayşe Nehir -Ayşe öykü yada öykü nehir öyle bişeyler karışık oldu biraz
Ay Eliz çok güzel isim gerçektenkız düşünmem mi erkekte kızda olsa hazır bana göre
Defne Eliz
Demir Ali
tşklerAdıyla yaşasın paşa :) Öykü nehir güzelmiş
Enişte hala şansını zorluyor desene ikiye bir bu defa kaybederhayır aslaa maşallahı var kuzumun... ben ayça istemiştim lakin eşimle fikir teatilerinde bulunduğumuzda, kız olursa ben koyucam erkeği sen koy demişti kız oldu o koydu.. şimdi erkek de olsa kız da olsa ben koyucam inşallah ya da kuzum koyar:)
ama yine fikirlerini dikte ediyor babamız:)
tanıdıklarımın kızlarının adıda eliz ve elfin benimde çok hoşuma gitmiştiAy Eliz çok güzel isim gerçekten
aynen bende beğeniyorum ama defneyi daha cok beğeniyorumAy Eliz çok güzel isim gerçekten
inşallah canım Allah gönlüne göre versin.Enişte hala şansını zorluyor desene ikiye bir bu defa kaybeder
Ben de eşim de çok yaramazmışız o yüzden isimden şansımı denemek istiyorumbizim soy isme göre isim zaten inşallah bizimde bir Esin imiz olur
Oğlan çocuklarının uslusu nadir zaten galiba ya, benim kedi bile durmuo yerinde erkekAyy demir isimli çocuklar çok yaramaz oluyo kuzum . Çoğu insan adı ağır okdugu için derler ben inanaırım böyle şeylere
İdil neaynen bende beğeniyorum ama defneyi daha cok beğeniyorum
bide idil ismini beğeniyorum :)
Amin ablacım ecmaininşallah canım Allah gönlüne göre versin.
Aaa deme kız benım Ali m var maşalllah süphallahOğlan çocuklarının uslusu nadir zaten galiba ya, benim kedi bile durmuo yerinde erkek
Ben kime geldiysem öyle denk geldidemir ismli çocuklar yaramaz mı oluyor
oğlumun adı emir eşimle konuşmuştuk diğeri erkek olursa demir koyarız diyeBen kime geldiysem öyle denk geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?