idil kız ismi anlamına bakmıştım içten ve saf aşk demekti :)İdil ne
Amin ablacım ecmain
Özelden de okdr yazıyorum yok hala cevap yok . Sabah 9.30 gibi kan verdim dedi daha gelemdigelmedi demi daha :/
idil kız ismi anlamına bakmıştım içten ve saf aşk demekti :)
Kuzum anne babaya çeker ne istiyosan onu koy :)oğlumun adı emir eşimle konuşmuştuk diğeri erkek olursa demir koyarız diye
Gelsin kızcamz zatenAllahım inşallah güzel haberle gelsiiinnn yaaa
Ay isimler konuşuluyor çok tatliiAllah izin verirse kız olursa Hare,itiraz kabul etmiyorum Erkek evlatta da eşimin dediği olsun
Yeğenin mi canım maşallahüAaa deme kız benım Ali m var maşalllah süphallah
Eşime benzerse yandık zaten çok şımarıkmış sürekli evden kaçarmış
Evet kuzum yeğenim . Aileden gelen bişey tabi eniştem çok usluymus kucukken kna çekmişYeğenin mi canım maşallahü
Ay benim eşim de çok usluymuş yaa ben yaramazmışımEvet kuzum yeğenim . Aileden gelen bişey tabi eniştem çok usluymus kucukken kna çekmiş
Bizde ben inatçı eşim inatçı melek bir çocuk beklemıyorum açıkcası
Ayyy insallah saglikla gelirler de bende hep kiz ismini dusunuyordum esimde erkek. Gercekten Nisan cok guzel bir isim birazcik ego iyi ya Nisan icin egolu olunabilir sanirimİnşallah canım. Bakalım senin Muhammed Emir ı mi bekliyoruz Aysel Nisan ımı :)
Kız bebek ismi hiç düşünmedim canım erkek benden diye kızı eşime bırakmıştım bende olsaydı Nisan ismini düşünürdüm çok naif geliyor kulağa bide benim doğduğum ay az ego yapabilirdim
ben ettim bileAy isimler konuşuluyor çok tatliiAllah izin verirse kız olursa Hare,itiraz kabul etmiyorum Erkek evlatta da eşimin dediği olsun
Ablam şuan kürtaj operasyonunda canın çıkar bırazdan.. teşekkğr ederimH E ablan nasil oldu tekrar geçmiş olsun.
Pembe battaniye çok gecmis olsun RABBIM sabır versin.
dvtb inş güzel haberler alırsın kuzum.
Gözümden kaçan olaylar olduysa kb geçmis olsun
Güzel haberler alanlara da RABBIM anali babalı hayırlı evlat olarak büyütmeyi nasip etsin. Cooook aminn
Hadi yaAblam şuan kürtaj operasyonunda canın çıkar bırazdan.. teşekkğr ederim
Allah razı olsun canımHadi yaRABBIM sabır versin çok zor ben kendim dusurmustum o kürtaj masasına çıkıcam düşüncesi bile mahvetmişti beni Ablana şifa diliyorum cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?