- 5 Kasım 2018
- 1.251
- 3.360
- 63
Senden de cnn az kaldı inş gider gitmez kalp atışlarının yüksek temposunu duyarsın saglikli ve mutlu geçer inş. Hamileliğin herkesinki de inş.Allah razı olsun canım
10 gün kaldı inşallah canım inşallahSenden de cnn az kaldı inş gider gitmez kalp atışlarının yüksek temposunu duyarsın saglikli ve mutlu geçer inş. Hamileliğin herkesinki de inş.
Canım ben onun devamını yazmamışım İdil ne güzel bir isim ikinci kızım olursa esin e de yakışır diyecektim diyememişimidil kız ismi anlamına bakmıştım içten ve saf aşk demekti :)
Ama isimlerimizin baş harfi diye seyettim yıllardır caniimben ettim bilehare daha kibar bi isim bulamadın mı kuzum yaaa :))
Kan testi dediğin gebelik için betaysa acilde de yaptıran oluyor canım..öyle biliyorum..kızlar bu kan testi sağlık ocağında mı yapılıyor tek? çalıştıgım icin izin almak sorun. Mesela akşam devlet hastanesinde falan yapılmaz mı?
Hadi hayırlısı inş. Ben mart 20 bekliyorum hsg için.10 gün kaldı inşallah canım inşallah
hahahaCanım ben onun devamını yazmamışım İdil ne güzel bir isim ikinci kızım olursa esin e de yakışır diyecektim diyememişim
Senın içinde geri sayım yapalım o haldeHadi hayırlısı inş. Ben mart 20 bekliyorum hsg için.
Demi ya canım Nisan için değerAyyy insallah saglikla gelirler de bende hep kiz ismini dusunuyordum esimde erkek. Gercekten Nisan cok guzel bir isim birazcik ego iyi ya Nisan icin egolu olunabilir sanirim
Hele mart 20 olsun bitsin gitsin kosa kosa gelirim hayırlısı olur inş.Senın içinde geri sayım yapalım o halde
Eslem i hayırlı evlat diye biliyorum benEslem" ALLAH'A teslim olmak
Eslim" de eslem'in türemiş hali manası aynı.
Tuanna" cennete düşen ilk yağmur damlası
Tuba" cennette tuba ağacı
Hafsa"
Ravza"
Almina"
Mina"
Ikra"
Leya"
Dûha"
Batın"
Mihca"
Zeyd"
Muaz"
Musab"
Umeyr"
Semi"
Burak"
Kızlar tüm isimler güzel ama anlamlarına da bakım bunlar benden öneri:)
Yok kuzum ALLAH'A teslim olmakEslem i hayırlı evlat diye biliyorum ben
leonunannesi canım test yaptın mı ?
Kuranda geciyor gittigim hoca ole söylemisti neyse her iki anlamida ahiretlik farketmezYok kuzum ALLAH'A teslim olmak
İnşallah pozitif görürsün canımBugün yapmadım canım, iki gün önce yapmıştım negatif çıkmıştı tekrar öyle çıkar diye çekiniyorum yapmaya ama yarın İnşaAllah yapacağım
:)Kuranda geciyor gittigim hoca ole söylemisti neyse her iki anlamida ahiretlik farketmez
İnşallah pozitif görürsün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?