Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aysel değil canım asel bende çok severim o ismi ) ama benim eşim sevemedi niyeyse anlamı çok güzel Cennette bal akan ırmak

Geçmiş olsun canım hayırlara vesile olsun havuç ye buaralar çatlamayı kolaylaştırıyormuş

Klavyenin suçu olmuş canım :) Aklında başka isim mi var genelde ondan burun kıvırıyorlar bulduğumuz isimlere
Yoo biz hep erkek ismi düşündük sağlıklısı olsun insalllahh hayırlısı olsun hayırlı olsun ama gönlüm erkekten yana :)) erkek için ismimiz hazır nasıp olursa kızı hiç dusunmemistik bende asel i dedim bi ara güzel isimmis dimi diye beğenmedi

Judy_K canım nasılsın ?
Bat tarihine az kalmıs

Evet az kalmış çok heyecanlıyım bi kaç bişey hissediyorum emmeeee inşaALLAH psikolojik değildir kız
Sen hamiş misin kaç haftalıksın canım? Testin maşaALLAH kıpkırmızıııı aynısından istiyorum

Geçmiş olsun canım hayırlara vesile olsun havuç ye buaralar çatlamayı kolaylaştırıyormuş
Ya bana bi bunu anlatrmisinz sorucam ama utanıyorum hep yumurta olusuyo yumurtlama doneminde tamam ama çatlaması nasıl oluyor çatlayınca noluyor çatlamazsa noluyor

İnşallah bu sefer evladımı kucağıma alıcam canım rabbımın izniyle

5+1 iz şuan
Darısı hepinize canımmm

Hadi inşallah hissettiklerin doğru çıkar

Ya bana bi bunu anlatrmisinz sorucam ama utanıyorum hep yumurta olusuyo yumurtlama doneminde tamam ama çatlaması nasıl oluyor çatlayınca noluyor çatlamazsa noluyor
Çatlamazsa over kist (yumurtalık kisti) ne dönüyor adetle eriyip atılıyor. Çatlarsa ve spermle buluşursa minnoş oluyor buluşmazsa adet oluyorsun :)

İnşallah bu sefer evladımı kucağıma alıcam canım rabbımın izniyle

5+1 iz şuan
Darısı hepinize canımmm

Hadi inşallah hissettiklerin doğru çıkar

Hey maşaALLAH canım çok sevindimmm. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın güzelim. Sağ salim alırsın kucağına inşaALLAH. :)
Belirtilerin varmıydı? Şimdi nasıl hissediyorsun? :)

Kızlar bugün nasıl bir yoğunluk varsa işten kafamı kaldıramıyorum anca nefes alabildim. Konuşmaları tam okuyamadım ama isimler konuşulmuş. Geri kalmayayım. Oğlum olursa Barış Hamza koyacağım inşallah.. Kızım olursa da eşim Nil istiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…