- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
evet beta. aa öyle miymiş tamam canım sağol öğrendiğim iyi olduKan testi dediğin gebelik için betaysa acilde de yaptıran oluyor canım..öyle biliyorum..
Aysel değil canım asel bende çok severim o ismiİnşallah canım. Bakalım senin Muhammed Emir ı mi bekliyoruz Aysel Nisan ımı :)
Kız bebek ismi hiç düşünmedim canım erkek benden diye kızı eşime bırakmıştım bende olsaydı Nisan ismini düşünürdüm çok naif geliyor kulağa bide benim doğduğum ay az ego yapabilirdim
Klavyenin suçu olmuş canım :) Aklında başka isim mi var genelde ondan burun kıvırıyorlar bulduğumuz isimlereAysel değil canım asel bende çok severim o ismi) ama benim eşim sevemedi niyeyse anlamı çok güzel Cennette bal akan ırmak
Geçmiş olsun canım hayırlara vesile olsunBugün kaşık ağrım kapsama ve bacağıma vurdu çok şiddetliydi gece başladı normalde yumurtlamin çatlama günü takvime göre sabah kötü oldum çalışamayınca doktora gittim normal gözüküyor yumurtan var bitane dedi her ihtimale karşı tahliller istedi kan sonuçlarım çok iyi cıktı idrarda hafif enfeksiyon başlangıcı var dedi ama ilaca bile gerek görmedi bol bol su iç dedi bir haftayı iyi degerlendir dedi inşallah bu bir vesiledir ben dün çatlamıştır saniyordum ama henüz çatlamamış bugun yarın ve cumartesi degenlendirmeyi düşünüyorum bi kaç gün oruca ara vericem inşallah tutar diyorum hayırlısı allah'tan bakalım sirke konuya dalış yaptım kusura bakmayın herkese merhaba
Yoo biz hep erkek ismi düşündük sağlıklısı olsun insalllahh hayırlısı olsun hayırlı olsun ama gönlüm erkekten yana :)) erkek için ismimiz hazır nasıp olursa kızı hiç dusunmemistik bende asel i dedim bi ara güzel isimmis dimi diye beğenmediKlavyenin suçu olmuş canım :) Aklında başka isim mi var genelde ondan burun kıvırıyorlar bulduğumuz isimlere
Ya bana bi bunu anlatrmisinz sorucam ama utanıyorum hepGeçmiş olsun canım hayırlara vesile olsunhavuç ye buaralar çatlamayı kolaylaştırıyormuş
İnşallah bu sefer evladımı kucağıma alıcam canım rabbımın izniyleEvet az kalmış çok heyecanlıyım bi kaç bişey hissediyorum emmeeeeinşaALLAH psikolojik değildir kız
Sen hamiş misinkaç haftalıksın canım? Testin maşaALLAH kıpkırmızıııı aynısından istiyorum
Çatlamazsa over kist (yumurtalık kisti) ne dönüyor adetle eriyip atılıyor. Çatlarsa ve spermle buluşursa minnoş oluyor buluşmazsa adet oluyorsun :)Ya bana bi bunu anlatrmisinz sorucam ama utanıyorum hepyumurta olusuyo yumurtlama doneminde tamam ama çatlaması nasıl oluyor çatlayınca noluyor çatlamazsa noluyor
Iki iisimli koyarsaniz iki secenek kalmis olurDemi ya canım Nisan için değerşimdi dört kız ismim oldu ama eşim seçecek isimleri
Ben ruyamda gordum Asel ismini benim esim direk tamam dedi cok sukur cok guzelde anlami var insallah esin sever yaaAysel değil canım asel bende çok severim o ismi) ama benim eşim sevemedi niyeyse anlamı çok güzel Cennette bal akan ırmak
Oyy Allah nasip etsin insalllah ismiyle seslenmeyi :)Ben ruyamda gordum Asel ismini benim esim direk tamam dedi cok sukur cok guzelde anlami var insallah esin sever yaa
Peki çatlatma iğnesi neden yapılıyor?Çatlamazsa over kist (yumurtalık kisti) ne dönüyor adetle eriyip atılıyor. Çatlarsa ve spermle buluşursa minnoş oluyor buluşmazsa adet oluyorsun :)
Ya bende de mide bulantısı var devamlı ama psikolojiktir diyorum. Daha yumurtlama haftamdayımKızlar mideniz bulaniyormu?benimki başladı bile
Benımki henuz başlamadı ama geliyorum diyo senin gebeliğin benden önde doğal başlamasıKızlar mideniz bulaniyormu?benimki başladı bile
İnşallah bu sefer evladımı kucağıma alıcam canım rabbımın izniyle
5+1 iz şuan
Darısı hepinize canımmm
Hadi inşallah hissettiklerin doğru çıkar
Son 10 kız bugunu bide 4 ünü sayma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?