Amin canım rabbim sağlık versin gerisi gelip geçiciKğrtajdan donra bile devam etmişti bulantım
Allahım tekrar yaşatmasın .
Sağlıklı olsunda yaşamaya razıyım
Insallah canim Rabbim hepimize nasip ederOyy Allah nasip etsin insalllah ismiyle seslenmeyi :)
pco olan hastalar zaten yumurta kendiliğinden çoğu zaman çatlamadığı için hem adet gecikmesi yaşanıyor hem gebeliğe engel oluyor. Tedavilerde ise kesin olsun diye yapılıyor iğneden yaklaşık 36-48 içinde yumurta çatlıyorPeki çatlatma iğnesi neden yapılıyor?
Saolsnn güzelmmm Allahh razı olsnnnAllah kolaylık versin canım bende geçmiş olsun faslını yeni yeni atlatıyorum darısı başına
Kuzum belirtilerim ilk sayfada ovulasyon testlerimin altında .Hey maşaALLAH canım çok sevindimmm. Rabbim sağlıklı gebelik yaşatsın güzelim. Sağ salim alırsın kucağına inşaALLAH. :)
Belirtilerin varmıydı? Şimdi nasıl hissediyorsun? :)
Size sayıcaksınız Allahın izniyle kuzumSiz kontrole gün sayın bat a...,, 13
İyiyim kuzum Allaha şükür .Selamun aleyküm kızlar.H E canm durmn nasll benm ayaklarm kollarm özellikle sol kolumda derman yok ovulsyon testi istedim kocam yernde durmyorr ameliyat olmasıınaaa ragmenn bu ay adaçayı yağı tamponu kullanıyorm dua ett baklm
Kurban olurum dualarım seninle kuzummmKalbım durcak
Son 1 gün kaldıgımda artık nokur bılmıyorum
Aminnnnnnnnn kuzmm aminnnnnİyiyim kuzum Allaha şükür .
Yemeklerimi yaptım şuan yatıyorum ..
Hep dualarımdasınız canım .
Rabbom mart ayında sizlerede nasip etsin inşallah
Allah razı olsun canım benımKurban olurum dualarım seninle kuzummm
Canım sanırım müsait değil .Tubayi çok merak ettim ya..
Hiçbir şey diyemiyorum..Ne desem olmayacak çünkü..YanındayızCanım sanırım müsait değil .
Maalesef değeri düşmüş . (36)
Doktoru kimyasal olucak demiş . Geri açıklamasınıno yapar size
Evet kuzum bazen diyorum keşke bu kadar bilgi sahibi olmasaydımHiçbir şey diyemiyorum..Ne desem olmayacak çünkü..Yanındayızdvtb ve inşallah en güzel zamanlara yine burada eşlik edicez sağlıkla..çok sagol canımm.. H E
Bilgisizim ya,çok okuyorum değer düşmesini ama keşke bazı bilgilerden uzak olsak ve haberdar olmasak,yaşamasak,şahit olmasak..İmtihan dünyası diye boşuna denmiyor elbet..
Daha çok sarılıyoruz..elbette canım..sahiden duamdasiniz.Evet kuzum bazen diyorum keşke bu kadar bilgi sahibi olmasaydım
Ama napıyoruz dua ediyoruz .
Rabbım ne derse o
Nasıl gidiyo kuzum ?Daha çok sarılıyoruz..elbette canım..sahiden duamdasiniz.
Allah yardımcımız olsun
Çok şükür canım ağrı olarak sadece göğüs kafesi bölgesinde o arada bazen yumru gibi birşey var da ağrıyor gibi..onun dışında yaptığım her işin ardına uzanıyorum..Nasıl gidiyo kuzum ?
Varmı ağrın sızın ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?