Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kuzum sanılan göze çöp batarmıs .
Çok hassas olmaz .
Elimden geldiğince dinlen .
Çok yorulma.
Rabbım nasip ettıyse kucağımıza alıcaz evlatlarımızı..

Ben bugun çok kötğ uyandım bulantılı ve ağrılı ama şuan iiyyim çok şükğr

merhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Geçmiş olsun canö bnmm Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin insallah bundan snra hemn gebe kalrsnn üzlme güzelm

merhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Bitanem biliyosun daha geçen ay kımyasal yaaşadım ve bak yine hamile kaldım .
Eminim yakında sende sağlıklı bir gebelik geçireceksin.
Lütfen karamsarlığa sakın kapılma.
Seni çok seviyoruz

Geçmiş olsun canım üzüldüm Rabbim hayırlısıyla tez vakitte sağlıklı gebelik nasip etsin. Yanındayız

Cnm çok gecmis olsun hep diyoruz bundada var bi hayır Rabbim bi daha yasatmasin hayirlisi ile tez zamanda saglikli gebelik nasip etsin

Geçmiş olsun kuzum ya. Doktorlar kimyasalın sağlıksız olduğunu söylüyor ya, öyle düşünelim. İnsallah tez vakit de en sağlıklısı gelir

Beniöde ptesi salı inanılmaz ağrıdı canım bacağıma vurdu resmen nprmalde bu kadar hissetmem ama internette araştırdım iyiiye işaretmiş 1 den fazla yumurta da çatlamış olabilirmiş. Yaa 1 tanesi çatlaısn 1 tanecik spermle buluşsun da yeterki :)))
Benim ağrım sızım geçti artık beklemedeyim.

Üzülme canım hayırlısı böyleymiş Rabbim sonraki gebeliğini sağlıkşa dünyaya getirmeni nasip etsin ..
Daha zoru da olabilirdi buna sevinilmez bu durumda ama dış gebelikten korumuş Rabbim yinede seni ..
Hem bak H E kimyasaldan sonra hemen kaldı çok örnek var inşallah sende bi sonraki ay sağlıkla kalırısn hamile ..

Merhaba kızlar
Benim adet tarihim 7 subattaydı 14 gün geçti kan testi yaptırdım 1.20 çıktı . Kan testinden 4 gün geçti hala adet görmedim . Çok akintim var kasiklarimda batma var ve goguslerim balon gibi geç döllenme falan olabilirmi ? Aranızda negatif sonuç alıp pozitif gören varmı?

Kuzum belirtilerim ilk sayfada ovulasyon testlerimin altında .
Şuan korku var doğal olarak .
Dua ede ede geçiyor günlerim :)

Korku normal tabi canım bende çok istiyorum da bi yandan da hamile olursam kesin korkarım gibime geliyor. İnşaALLAH sağlıklı bir şekilde ilerler canım hamileliğin

Korku normal tabi canım bende çok istiyorum da bi yandan da hamile olursam kesin korkarım gibime geliyor. İnşaALLAH sağlıklı bir şekilde ilerler canım hamileliğin
oooo kimleri görüyoruzz... senn nerlerdesinn kuzuumm:) inşallah senden güzel haberleri alalııımm :)
korku bitmiyor elbet.. endişe de öyle doğurunca da bitmiyor tarz değiştiriyorlar sadece ... Rabbim hayırlısını versin inşallah.

Amin canım amin .
Şuan doktor kontrolunu beklıyorum bakalım inşallah hayırlı haberlerle gelirim

Ben böyleyim işte bi görünür bi kaybolurum :)
İnşaAllah canım inşaALLAH senden de tabi. Aynı zamanda hamile kalalım inşaALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…