Kuzum sanılan göze çöp batarmıs .Çok şükür canım ağrı olarak sadece göğüs kafesi bölgesinde o arada bazen yumru gibi birşey var da ağrıyor gibi..onun dışında yaptığım her işin ardına uzanıyorum..
Yarın İstanbul'a gidiyoruz iki gün istediğim gibi dinlenemicem,keşke gitmesek ama mecbur
Sen nasilsiin?Bugün yolda aklıma geldin,ben okul dönüşü yürüyorum da acaba dolmuşa mı binsem diye düşünüyorum,fazla paniğim ama elcin maşallah demistimyorulmadan devam edelim inşallah canım benim..
Canım çok geçmiş olsun, Allah sabır versin, elden birşey gelmemesi çok zormerhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Geçmiş olsun canö bnmm Allahım sağlıklı gebelikler nasip etsin insallah bundan snra hemn gebe kalrsnn üzlme güzelmmerhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Bitanem biliyosun daha geçen ay kımyasal yaaşadım ve bak yine hamile kaldım .merhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
geçmiş olsun canım çok üzüldümmerhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Size sayıcaksınız Allahın izniyle kuzum
merhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Cnm çok gecmis olsun hep diyoruz bundada var bi hayır Rabbim bi daha yasatmasin hayirlisi ile tez zamanda saglikli gebelik nasip etsinmerhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
merhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Beniöde ptesi salı inanılmaz ağrıdı canım bacağıma vurdu resmen nprmalde bu kadar hissetmem ama internette araştırdım iyiiye işaretmiş 1 den fazla yumurta da çatlamış olabilirmiş. Yaa 1 tanesi çatlaısn 1 tanecik spermle buluşsun da yeterki :)))Bugün kaşık ağrım kapsama ve bacağıma vurdu çok şiddetliydi gece başladı normalde yumurtlamin çatlama günü takvime göre sabah kötü oldum çalışamayınca doktora gittim normal gözüküyor yumurtan var bitane dedi her ihtimale karşı tahliller istedi kan sonuçlarım çok iyi cıktı idrarda hafif enfeksiyon başlangıcı var dedi ama ilaca bile gerek görmedi bol bol su iç dedi bir haftayı iyi degerlendir dedi inşallah bu bir vesiledir ben dün çatlamıştır saniyordum ama henüz çatlamamış bugun yarın ve cumartesi degenlendirmeyi düşünüyorum bi kaç gün oruca ara vericem inşallah tutar diyorum hayırlısı allah'tan bakalım sirke konuya dalış yaptım kusura bakmayın herkese merhaba
Üzülme canım hayırlısı böyleymiş Rabbim sonraki gebeliğini sağlıkşa dünyaya getirmeni nasip etsin ..merhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Kuzum belirtilerim ilk sayfada ovulasyon testlerimin altında .
Şuan korku var doğal olarak .
Dua ede ede geçiyor günlerim :)
oooo kimleri görüyoruzz... senn nerlerdesinn kuzuumm:) inşallah senden güzel haberleri alalııımm :)Korku normal tabi canım bende çok istiyorum da bi yandan da hamile olursam kesin korkarım gibime geliyor. İnşaALLAH sağlıklı bir şekilde ilerler canım hamileliğin
Amin canım amin .Korku normal tabi canım bende çok istiyorum da bi yandan da hamile olursam kesin korkarım gibime geliyor. İnşaALLAH sağlıklı bir şekilde ilerler canım hamileliğin
oooo kimleri görüyoruzz... senn nerlerdesinn kuzuumm:) inşallah senden güzel haberleri alalııımm :)
korku bitmiyor elbet.. endişe de öyle doğurunca da bitmiyor tarz değiştiriyorlar sadece ... Rabbim hayırlısını versin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?