Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim için ovulasyon testi yapma serüveni bitmiştir.. Hiç bişey anlamadım yine, Allah nasip eder inşAllah demekten başka carem yok duy sesimi Ya'Rabbimmmm
Aynı gün adet olcaz ve testimiz aynı hatta belkide senin daha belirgin olabilir bende çok üzüldüm

Geçmiş olsun canım hayırlara vesile olsun havuç ye buaralar çatlamayı kolaylaştırıyormuş

Çok teşekkür ederim inşallah her insanda etki göstermiyor sanırsam ya ben yanlış anlamışim bide adet bittiğinden beri havuç yiyorum meğersem çatlama zamanı yeniyormuş bakalım inşalalh yarın çatlarda iyi olur

ovulasyon testlerinden hiç anlamam hiç yapmadım kuzum H E daha iyi bilir

Kuzum kaçıncı gunun bugun ?
Daha önce test yaptın mı ?

merhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Cok uzuldum canim yaa demekki sagliksiz bir dollenme gerceklesmis simdi ne desekte acini hafifletmez ama Allah kismet etmediyse vardir bir hayri buyukler hep der Allah bir kapatir baska bir kapiyi acar dirayetini kaybetme her zaman yanindayiz bunu unutma lutfen

Hayır ilk defa denedim :/ sat7 şubat bat 7 mart olacak 14. Günüm yani
14 olmaz zorundasın diye bişey yok belki dün yumurtan büyüdü bugün çatladı ..
Çatlamış gibi duyuyor testin .

Benım gecen ay 13 pik oldu 14. Silindi .
Bu ay 14 de pik oldu .
Her ay aynı olmuyo kuzum .
Elinde test varsa birkaç daha yap bakalım takip edelim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…