- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
Facebook ta bi analiz gördüm deneyeyim dedim yazı çok hoşuma gitti
Zaten hamile kalmayan ünlüyü dövüyolar artıkşarkıcı Bengü de hamileymisdarısı başımıza kızlar
Bu senede hamile kalmak modaKatılıyorum
Bu senede hamile kalmak moda
Özellikle elimi kime deysem hamile
Sosyal medya hesabımda geziyorum . 10 kişden 9 u hamile
aslında öyle değil de algıda seçicilik oluyorBu senede hamile kalmak moda
Özellikle elimi kime deysem hamile
Sosyal medya hesabımda geziyorum . 10 kişden 9 u hamile
Aynı gün adet olcaz ve testimiz aynı hatta belkide senin daha belirgin olabilir bende çok üzüldümBenim için ovulasyon testi yapma serüveni bitmiştir.. Hiç bişey anlamadım yine, Allah nasip eder inşAllah demekten başka carem yok duy sesimi Ya'Rabbimmmm
Geçmiş olsun canım hayırlara vesile olsunhavuç ye buaralar çatlamayı kolaylaştırıyormuş
ovulasyon testlerinden hiç anlamam hiç yapmadım kuzumH E G gamzeli_bebis kizlarr yumurtlama günüm bugün olması lazım dunde baya akintim vardi hatta :/ ama aşırı aşırı derecede belirginsiz nokta kadar bi kırmızılık var bu niye ya çok uzuldum
Yumurtlama gunuyse kıpkırmızı olması gerekiyormus ama benim böyle bugün yumurtlama olması lazimken :/ovulasyon testlerinden hiç anlamam hiç yapmadım kuzumH E daha iyi bilir
Yumurtlama gunuyse kıpkırmızı olması gerekiyormus ama benim böyle bugün yumurtlama olması lazimken :/ovulasyon testlerinden hiç anlamam hiç yapmadım kuzumH E daha iyi bilir
Kuzum kaçıncı gunun bugun ?H E G gamzeli_bebis kizlarr yumurtlama günüm bugün olması lazım dunde baya akintim vardi hatta :/ ama aşırı aşırı derecede belirginsiz nokta kadar bi kırmızılık var bu niye ya çok uzuldum
Hayır ilk defa denedim :/ sat7 şubat bat 7 mart olacak 14. Günüm yaniKuzum kaçıncı gunun bugun ?
Daha önce test yaptın mı ?
Cok uzuldum canim yaa demekki sagliksiz bir dollenme gerceklesmis simdi ne desekte acini hafifletmez ama Allah kismet etmediyse vardir bir hayri buyukler hep der Allah bir kapatir baska bir kapiyi acar dirayetini kaybetme her zaman yanindayiz bunu unutma lutfenmerhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
14 olmaz zorundasın diye bişey yok belki dün yumurtan büyüdü bugün çatladı ..Hayır ilk defa denedim :/ sat7 şubat bat 7 mart olacak 14. Günüm yani
merhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?