Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Aynı gün adet olcaz ve testimiz aynı hatta belkide senin daha belirgin olabilir bende çok üzüldüm

Bende aynı şeyi düşündüm şuan. Benim geçen ay da tam koyu olmadı bu ay da... 5 aydır yapıyorum sadece 2 defa tam kırmızı gördüm, çok karışığımm.. O yüzden de artık yapmiycam ben bitti zaten ovu testimde. Elimde 2 erken gebelik, 2 normal gebelil testi var inşAllah onları cift kırmızı görmek nasip olsun 4

Aminnnnnnnnnnnnn

Inşallah çatlamıştır dünü değerlendirmiştim akıntım da oluyordu dun bugün yok hatta. Elimde testim var ama ablama gidicem 5 gun ordayım o zaman yumurtlama olursa sonraki aya artık:/

Inşallah çatlamıştır dünü değerlendirmiştim akıntım da oluyordu dun bugün yok hatta. Elimde testim var ama ablama gidicem 5 gun ordayım o zaman yumurtlama olursa sonraki aya artık:/
Bugunde değerlendir muhakkak olur mu ?
İmkan varsa bu akşam bide yarın sabah

Benim takvime göre bügündü çatlama ben geçenlerde agrim oldu dün akıntim fazlaydı çatladı heralde dedim ama geceden beri kasığımdan kalçama kalçadan ayak parmaklarına kadar öyle bir ağrı vardiki dedim kum döküyorum heralde yine doktora gittim baktı bise çıkmadı allaha şükür testlerdede yumurtlama ağrısı büyük ihtimalle dedi ama ben böyle bi ağrı daha önce yaşamadım oluyordu ama bu kadar değil inşallah dediğin gibi iyiye işarettir bugün yarın çatlar diye düşünüyorum belkide çatladı hafifledi ağrım sabaha göre hepimiz için hayırlı bir aydır inşallah mart ayı

Kizçeler şimdi bir şey sormak istiyorum bugün gittiğim kadın doğuma güvenebilirmiyim bilmiyorum sizden bilgi almam lazım karnimdan muayne etti yumurtayı ölçtü ekrandan gördüm 21 felandi galiba bana bis e demedi ama öyle hatırlıyorum sanki düşününce sonra bise göremeyince dediki agrı için bakalım apandist mi kum mu döküyorsun belki dış gebeliktir dedi o an aklıma gelmedi ama yumurtayı gördü sonuçta daha çatlamamış öyle birseye imkan varmı söyledim yumurtlama dönemlerim diye kendide hesap yaptı ???

Kuzum sorunu anlamadim desemm:)

merhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Yine birlikte toparlanıp kalkicaz canım..Yalnız degilsinAllah en hayırlı tez zamanda gönlünce nasip etsin..

İnşallah canımm..Bazen unutur gibi oluyorum bazen rüya gibi geliyor..Çok şükür..Dediğin gibi olmak lazim
Mesela şuan midem berbat Emojiyi resmen yaşıyorum
Sizler neler yapıyorsunuz kızlaar

Kuzum sorunu anlamadim desemm:)

Yumurtama baktı ölçtü sonra test isterken gebelik testi istedi dış gebelik olabilir dedi henüz yumurtam çatlamamışken böyle bise olması normal mi bu adama guvenmelimiyim evlendikten sonra eski evimden fazla uzağa taşındım henüz doktor keşfine çıkamadım burda ilk bu doktora gittim bida bise olduğunda gidebilirmiyim yoksa sırf para için mi test yaptırdı bana onu anlamaya çalışıyorum abla iyi bi.doktor bulmak zor çünkü hele bilmediğimiz bi yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…