Aynı gün adet olcaz ve testimiz aynı hatta belkide senin daha belirgin olabilir bende çok üzüldüm
AminnnnnnnnnnnnnBende aynı şeyi düşündüm şuan. Benim geçen ay da tam koyu olmadı bu ay da... 5 aydır yapıyorum sadece 2 defa tam kırmızı gördüm, çok karışığımm.. O yüzden de artık yapmiycam ben bitti zaten ovu testimde. Elimde 2 erken gebelik, 2 normal gebelil testi var inşAllah onları cift kırmızı görmek nasip olsun4
Inşallah çatlamıştır dünü değerlendirmiştim akıntım da oluyordu dun bugün yok hatta. Elimde testim var ama ablama gidicem 5 gun ordayım o zaman yumurtlama olursa sonraki aya artık:/14 olmaz zorundasın diye bişey yok belki dün yumurtan büyüdü bugün çatladı ..
Çatlamış gibi duyuyor testin .
Benım gecen ay 13 pik oldu 14. Silindi .
Bu ay 14 de pik oldu .
Her ay aynı olmuyo kuzum .
Elinde test varsa birkaç daha yap bakalım takip edelim
Bugunde değerlendir muhakkak olur mu ?Inşallah çatlamıştır dünü değerlendirmiştim akıntım da oluyordu dun bugün yok hatta. Elimde testim var ama ablama gidicem 5 gun ordayım o zaman yumurtlama olursa sonraki aya artık:/
Göstermiyor diye vazgeçmiştim değerlendirmektenBugunde değerlendir muhakkak olur mu ?
İmkan varsa bu akşam bide yarın sabah
İnşallah çatlar canımÇok teşekkür ederim inşallah her insanda etki göstermiyor sanırsam ya ben yanlış anlamışim bide adet bittiğinden beri havuç yiyorum meğersem çatlama zamanı yeniyormuş bakalım inşalalh yarın çatlarda iyi olur
Nevra NisanIki iisimli koyarsaniz iki secenek kalmis olur
Catladin demek ki iste canim.H E @gamzeli_bebis kizlarr yumurtlama günüm bugün olması lazım dunde baya akintim vardi hatta :/ ama aşırı aşırı derecede belirginsiz nokta kadar bi kırmızılık var bu niye ya çok uzuldum
Insallah bakalim:))Bugün değerlendirme günü
Beniöde ptesi salı inanılmaz ağrıdı canım bacağıma vurdu resmen nprmalde bu kadar hissetmem ama internette araştırdım iyiiye işaretmiş 1 den fazla yumurta da çatlamış olabilirmiş. Yaa 1 tanesi çatlaısn 1 tanecik spermle buluşsun da yeterki :)))
Benim ağrım sızım geçti artık beklemedeyim.
Kuzum sorunu anlamadim desemm:)Kizçeler şimdi bir şey sormak istiyorum bugün gittiğim kadın doğuma güvenebilirmiyim bilmiyorum sizden bilgi almam lazım karnimdan muayne etti yumurtayı ölçtü ekrandan gördüm 21 felandi galiba bana bis e demedi ama öyle hatırlıyorum sanki düşününce sonra bise göremeyince dediki agrı için bakalım apandist mi kum mu döküyorsun belki dış gebeliktir dedi o an aklıma gelmedi ama yumurtayı gördü sonuçta daha çatlamamış öyle birseye imkan varmı söyledim yumurtlama dönemlerim diye kendide hesap yaptı ???
Yine birlikte toparlanıp kalkicaz canım..Yalnız degilsinmerhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
İnşallah canımm..Bazen unutur gibi oluyorum bazen rüya gibi geliyor..Çok şükür..Dediğin gibi olmak lazimKuzum sanılan göze çöp batarmıs .
Çok hassas olmaz .
Elimden geldiğince dinlen .
Çok yorulma.
Rabbım nasip ettıyse kucağımıza alıcaz evlatlarımızı..
Ben bugun çok kötğ uyandım bulantılı ve ağrılı ama şuan iiyyim çok şükğr
Kuzum sorunu anlamadim desemm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?