Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah canımm..Bazen unutur gibi oluyorum bazen rüya gibi geliyor..Çok şükür..Dediğin gibi olmak lazim
Mesela şuan midem berbat Emojiyi resmen yaşıyorum
Sizler neler yapıyorsunuz kızlaar
Yemek yedik cay iciyoruz kuzum.. senden ne haber?

Benim için ovulasyon testi yapma serüveni bitmiştir.. Hiç bişey anlamadım yine, Allah nasip eder inşAllah demekten başka carem yok duy sesimi Ya'Rabbimmmm
Himmm koyulasmadan silindi ..ama öyle olupta hamisler var kismet sen değerlendirmeye bak iyi olur umarım

Yani sacma olmus ama tikali falan mi gordu biyerlerini acaba da oyle dedi... simdi gebelik testine ne gerek varmis.. bi bak bi tart dr. Ozel muayenehane mi?

Evet kolon hastanesine gittim yo alttan muayne etmedi zaten karından bakti rahim felan iyi gözüküyor gözle görulen samut bise yok dedi tahlillerde temiz cikinca yumurtlama ağrısı büyük ihtimalle dedi bu bi haftayı iyi degerlendir dedi

Ayni gun bizim bat. kacti dongun kuzum.. benim dun catladi..

Ah inşallah canım umut edelim olur inşallah ..
Senin de bu 1 2 gün içinde çatlayacaktır kesin. Değerlendir yinede 2 3 günü canım atlama sakın

Yumurtayı karından ölçüm yapması doüru olmamış ben oğlumda yumurta takibi yaptırmıştım bu gidişle olmazda mart ayında yine yaptırmayı düşünüyorum hatta. Neyse karından baksanız olmazmı dediğimde doğru ölçüm olmaz diyordu hep alttan bakıyordu yani canım. Kist falan vs varsa da karından görmesi zor olurdu yani.niye alttan bakmamışki anlamadım. Bemim biraz ağrım var diyince ekim de mi ne dr a gittiğimde hemen alttan bakmıştı. Yumurtalıklar güzel çalışıyor ağrı olduğuna göre demişti canım. Yumurtayı ölçebildiyse tabiki daha çatlamamış. 18-25 mm arası çaylıyor yumurta bu kişiden kişiye değişir canım ..
Senin bu 1 2 gün içinde çatlar aprıların bitince anlaki çatladı ..

İnşallah canımm..Bazen unutur gibi oluyorum bazen rüya gibi geliyor..Çok şükür..Dediğin gibi olmak lazim
Mesela şuan midem berbat Emojiyi resmen yaşıyorum
Sizler neler yapıyorsunuz kızlaar
Bende oğlanı uyuttum şimdi çay tv keyfi :)))) akşama doğru pilim bitmek üzere oluyor artık uyusun diye zor bekliyorum :))) uyusa da biraz kendime zaman ayırıp dinlensem .. bebek olana kadar biraz keyif yapayım :)))))

Bende oğlanı uyuttum şimdi çay tv keyfi :)))) akşama doğru pilim bitmek üzere oluyor artık uyusun diye zor bekliyorum :))) uyusa da biraz kendime zaman ayırıp dinlensem .. bebek olana kadar biraz keyif yapayım :)))))
Bu saatlerde uyumuş oluyorsa maşallah onaakeyif en çok sizin hakkiniz

Benimki daha uyumadı bide hasta olmus huzursuz . Onun yorgunluğu okulun yorgunluğu başım dönüyor valla bir çay yaptım daha içemedim:)
Uyusada çayımı icip dizime baksam çukurova

Benimde bo uygulamada bugünü gösteriyor :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…