Yemek yedik cay iciyoruz kuzum.. senden ne haber?İnşallah canımm..Bazen unutur gibi oluyorum bazen rüya gibi geliyor..Çok şükür..Dediğin gibi olmak lazim
Mesela şuan midem berbatEmojiyi resmen yaşıyorum
Sizler neler yapıyorsunuz kızlaar
Himmm koyulasmadan silindi ..ama öyle olupta hamisler var kismet sen değerlendirmeye bak iyi olur umarımBenim için ovulasyon testi yapma serüveni bitmiştir.. Hiç bişey anlamadım yine, Allah nasip eder inşAllah demekten başka carem yok duy sesimi Ya'Rabbimmmm
Ama isimler cok guzel yakisiyorlar da insallah koymak nasip olur en kisa suredeNevra Nisan
Esin İdil
ikili böyle güzel olur galiba
Bende çay keyfiiYemek yedik cay iciyoruz kuzum.. senden ne haber?
Yani sacma olmus ama tikali falan mi gordu biyerlerini acaba da oyle dedi... simdi gebelik testine ne gerek varmis.. bi bak bi tart dr. Ozel muayenehane mi?
Bir de carpisma izliycezz:)) size de afiyet olsuun:)Bende çay keyfiibir de youtubedan video izlemece,en büyük keyfimiz afiyet olsun caniim
Tenk yuuBir de carpisma izliycezz:)) size de afiyet olsuun:)
Ayni gun bizim bat. kacti dongun kuzum.. benim dun catladi..Evet kolon hastanesine gittim yo alttan muayne etmedi zaten karından bakti rahim felan iyi gözüküyor gözle görulen samut bise yok dedi tahlillerde temiz cikinca yumurtlama ağrısı büyük ihtimalle dedi bu bi haftayı iyi degerlendir dedi
Ah inşallah canım umut edelim olur inşallah ..Benim takvime göre bügündü çatlama ben geçenlerde agrim oldu dün akıntim fazlaydı çatladı heralde dedim ama geceden beri kasığımdan kalçama kalçadan ayak parmaklarına kadar öyle bir ağrı vardiki dedim kum döküyorum heralde yine doktora gittim baktı bise çıkmadı allaha şükür testlerdede yumurtlama ağrısı büyük ihtimalle dedi ama ben böyle bi ağrı daha önce yaşamadım oluyordu ama bu kadar değil inşallah dediğin gibi iyiye işarettir bugün yarın çatlar diye düşünüyorum belkide çatladı hafifledi ağrım sabaha göre hepimiz için hayırlı bir aydır inşallah mart ayı
Yumurtayı karından ölçüm yapması doüru olmamış ben oğlumda yumurta takibi yaptırmıştım bu gidişle olmazda mart ayında yine yaptırmayı düşünüyorum hatta. Neyse karından baksanız olmazmı dediğimde doğru ölçüm olmaz diyordu hep alttan bakıyordu yani canım. Kist falan vs varsa da karından görmesi zor olurdu yani.niye alttan bakmamışki anlamadım. Bemim biraz ağrım var diyince ekim de mi ne dr a gittiğimde hemen alttan bakmıştı. Yumurtalıklar güzel çalışıyor ağrı olduğuna göre demişti canım. Yumurtayı ölçebildiyse tabiki daha çatlamamış. 18-25 mm arası çaylıyor yumurta bu kişiden kişiye değişir canım ..Kizçeler şimdi bir şey sormak istiyorum bugün gittiğim kadın doğuma güvenebilirmiyim bilmiyorum sizden bilgi almam lazım karnimdan muayne etti yumurtayı ölçtü ekrandan gördüm 21 felandi galiba bana bis e demedi ama öyle hatırlıyorum sanki düşününce sonra bise göremeyince dediki agrı için bakalım apandist mi kum mu döküyorsun belki dış gebeliktir dedi o an aklıma gelmedi ama yumurtayı gördü sonuçta daha çatlamamış öyle birseye imkan varmı söyledim yumurtlama dönemlerim diye kendide hesap yaptı ???
Bende oğlanı uyuttum şimdi çay tv keyfi :)))) akşama doğru pilim bitmek üzere oluyor artık uyusun diye zor bekliyorum :))) uyusa da biraz kendime zaman ayırıp dinlensem .. bebek olana kadar biraz keyif yapayım :)))))İnşallah canımm..Bazen unutur gibi oluyorum bazen rüya gibi geliyor..Çok şükür..Dediğin gibi olmak lazim
Mesela şuan midem berbatEmojiyi resmen yaşıyorum
Sizler neler yapıyorsunuz kızlaar
Bu saatlerde uyumuş oluyorsa maşallah onaaBende oğlanı uyuttum şimdi çay tv keyfi :)))) akşama doğru pilim bitmek üzere oluyor artık uyusun diye zor bekliyorum :))) uyusa da biraz kendime zaman ayırıp dinlensem .. bebek olana kadar biraz keyif yapayım :)))))
Benimki daha uyumadı bide hasta olmus huzursuz . Onun yorgunluğu okulun yorgunluğu başım dönüyor valla bir çay yaptım daha içemedim:)Bende oğlanı uyuttum şimdi çay tv keyfi :)))) akşama doğru pilim bitmek üzere oluyor artık uyusun diye zor bekliyorum :))) uyusa da biraz kendime zaman ayırıp dinlensem .. bebek olana kadar biraz keyif yapayım :)))))
Benim takvime göre bügündü çatlama ben geçenlerde agrim oldu dün akıntim fazlaydı çatladı heralde dedim ama geceden beri kasığımdan kalçama kalçadan ayak parmaklarına kadar öyle bir ağrı vardiki dedim kum döküyorum heralde yine doktora gittim baktı bise çıkmadı allaha şükür testlerdede yumurtlama ağrısı büyük ihtimalle dedi ama ben böyle bi ağrı daha önce yaşamadım oluyordu ama bu kadar değil inşallah dediğin gibi iyiye işarettir bugün yarın çatlar diye düşünüyorum belkide çatladı hafifledi ağrım sabaha göre hepimiz için hayırlı bir aydır inşallah mart ayı
Benim agrim falan yok bitti gitti..yarim yarim catladim :)))Benimde bo uygulamada bugünü gösteriyor :)
Himmm koyulasmadan silindi ..ama öyle olupta hamisler var kismet sen değerlendirmeye bak iyi olur umarım
İnşallah kuzum hamişsin bol bol dua etAma isimler cok guzel yakisiyorlar da insallah koymak nasip olur en kisa surede
Geçmiş olsun.Allah en kısa zamanda kucağına almak nasip etsin.merhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Benim agrim falan yok bitti gitti..yarim yarim catladim :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?