Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Yanı erkek olması ısrar edebilirdim belki alttan bakmasına ama ne biliyim inşallah kist değildir banada öyle geliyor bugun yarın çatlar gibi ya ağrı öyle biseymi sabit can öyle aman aman yakmıyor ama sınır bozucu bi ağrı hayırlısı inşallah bu ay güzel haberlerle geliruk

Ah inşallah canım umut edelim olur inşallah ..
Senin de bu 1 2 gün içinde çatlayacaktır kesin. Değerlendir yinede 2 3 günü canım atlama sakın

Valla bugün değerlendirdim hatta dedim şimdi biraz canlı olsun makyaj yaptım gecelik giydim yarın cumartesi pazar full giderim inşallah

Ohh geri sayımın verdiği rahatlığa sende kavusmussun
11 gün kaldı o halde bata
Aynen valla oh heyecanlı bekleyiş güzel Allah ım sonucunu da güzel eylesin inşallah sağlıklı bebisli sağlıklı gebelikli aynen kuzum ama 8 gün sonra test yapacağım

Canım biliyorsun ben dış gebelikten kurtulma yolundayım bundan şüphelendiyse vajinal ultrason bakması gerekiyordu en doğru teşhis budur. Ama tahlil yaptırmak yerinde olmuş belki senin yumurta dediğinden doktor kese diye şüphelendi aklında kalacağına paran çıkmış olsun

Bu saatlerde uyumuş oluyorsa maşallah onaakeyif en çok sizin hakkiniz

Çok şükür uyku düzenimiz hiç değişmedi canım. Bebekken uyku eğitimi verdik erken yatar erken kalkar en güzeli böyle kendimize de vakit ayırıyoruz :)

Benimki daha uyumadı bide hasta olmus huzursuz . Onun yorgunluğu okulun yorgunluğu başım dönüyor valla bir çay yaptım daha içemedim:)
Uyusada çayımı icip dizime baksam çukurova

Oy kıyamam bu kış sağlam geçti ya hastalıksız çıkaralım yazı inşallah

Haklısın canım erkek olunca ısrar edemezsin tabi. Sen değerlendir bu 3 5 günü bakalım canım

Biliyorum takiptym seni en son değerin 7ydi sanırsam inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın sorun para değil doktora güvenebilirmiyim diye sorguluyorum bilmiyorum çünkü bu konuları yeni yeni öğreniyorum çoğu şeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…