- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Ayni gun bizim bat. kacti dongun kuzum.. benim dun catladi..
Yumurtayı karından ölçüm yapması doüru olmamış ben oğlumda yumurta takibi yaptırmıştım bu gidişle olmazda mart ayında yine yaptırmayı düşünüyorum hatta. Neyse karından baksanız olmazmı dediğimde doğru ölçüm olmaz diyordu hep alttan bakıyordu yani canım. Kist falan vs varsa da karından görmesi zor olurdu yani.niye alttan bakmamışki anlamadım. Bemim biraz ağrım var diyince ekim de mi ne dr a gittiğimde hemen alttan bakmıştı. Yumurtalıklar güzel çalışıyor ağrı olduğuna göre demişti canım. Yumurtayı ölçebildiyse tabiki daha çatlamamış. 18-25 mm arası çaylıyor yumurta bu kişiden kişiye değişir canım ..
Senin bu 1 2 gün içinde çatlar aprıların bitince anlaki çatladı ..
Ayni gun bizim bat. kacti dongun kuzum.. benim dun catladi..
Ah inşallah canım umut edelim olur inşallah ..
Senin de bu 1 2 gün içinde çatlayacaktır kesin. Değerlendir yinede 2 3 günü canım atlama sakın
Benimde bo uygulamada bugünü gösteriyor :)
Ohh geri sayımın verdiği rahatlığa sende kavusmussunKızlar sesiniz çıkmıyor
Benim 3 günüm geçti yumun üstünden birşey hissetmiyorum bu gayet normal henüz zaten
Aynen valla oh heyecanlı bekleyiş güzel Allah ım sonucunu da güzel eylesin inşallah sağlıklı bebisli sağlıklı gebelikliOhh geri sayımın verdiği rahatlığa sende kavusmussun
11 gün kaldı o halde bata
Yap tabi kuzum bize bu yakışırAynen valla oh heyecanlı bekleyiş güzel Allah ım sonucunu da güzel eylesin inşallah sağlıklı bebisli sağlıklı gebelikliaynen kuzum ama 8 gün sonra test yapacağım
İnşallah kuzumBu arada ateşimi ölçüyorum hiç çıkmadığı 37 hafta 37.2 ĺere çıkıyor. Harbiden yumdan sonra baya yükseldi. Inşallah batta düşmez öyle kalir
Dur kız gazlama beni şimdi kalkar yaparım şimdiYap tabi kuzum bize bu yakışır
Canım biliyorsun ben dış gebelikten kurtulma yolundayım bundan şüphelendiyse vajinal ultrason bakması gerekiyordu en doğru teşhis budur. Ama tahlil yaptırmak yerinde olmuş belki senin yumurta dediğinden doktor kese diye şüphelendi aklında kalacağına paran çıkmış olsunYumurtama baktı ölçtü sonra test isterken gebelik testi istedi dış gebelik olabilir dedi henüz yumurtam çatlamamışken böyle bise olması normal mi bu adama guvenmelimiyim evlendikten sonra eski evimden fazla uzağa taşındım henüz doktor keşfine çıkamadım burda ilk bu doktora gittim bida bise olduğunda gidebilirmiyim yoksa sırf para için mi test yaptırdı bana onu anlamaya çalışıyorum abla iyi bi.doktor bulmak zor çünkü hele bilmediğimiz bi yerde
Bu saatlerde uyumuş oluyorsa maşallah onaakeyif en çok sizin hakkiniz
Benimki daha uyumadı bide hasta olmus huzursuz . Onun yorgunluğu okulun yorgunluğu başım dönüyor valla bir çay yaptım daha içemedim:)
Uyusada çayımı icip dizime baksam çukurova
Haklısın canım erkek olunca ısrar edemezsin tabi. Sen değerlendir bu 3 5 günü bakalım canımYanı erkek olması ısrar edebilirdim belki alttan bakmasına ama ne biliyim inşallah kist değildir banada öyle geliyor bugun yarın çatlar gibi ya ağrı öyle biseymi sabit can öyle aman aman yakmıyor ama sınır bozucu bi ağrı hayırlısı inşallah bu ay güzel haberlerle geliruk
Anam anam anamDur kız gazlama beni şimdi kalkar yaparım şimdi
O zaman dun bugun catladi demek ama agrim var dedin bilemedim simdi senin bat bir iki gun atabilir gibi o zaman.Pardon yanlış anladım iki aydır 28 gündür
Valla güzelmm ölüyormm agrıdan sızodan kendime gelemiyorumBerraAksa_K nasılsın kuzum esin nasil oldu?
dvtb çok geçmiş olsun tez vakitte yine haber al inş.
Ve hayırlı geceler kizlar
Canım biliyorsun ben dış gebelikten kurtulma yolundayım bundan şüphelendiyse vajinal ultrason bakması gerekiyordu en doğru teşhis budur. Ama tahlil yaptırmak yerinde olmuş belki senin yumurta dediğinden doktor kese diye şüphelendi aklında kalacağına paran çıkmış olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?