- 22 Ocak 2019
- 5.613
- 12.494
- 248
- 31
Dün gece bütün ağrım kesildi çatladımO zaman dun bugun catladi demek ama agrim var dedin bilemedim simdi senin bat bir iki gun atabilir gibi o zaman.
Çok şükür uyku düzenimiz hiç değişmedi canım. Bebekken uyku eğitimi verdik erken yatar erken kalkar en güzeli böyle kendimize de vakit ayırıyoruz :)
Oy kıyamam bu kış sağlam geçti ya hastalıksız çıkaralım yazı inşallah
Haklısın canım erkek olunca ısrar edemezsin tabi. Sen değerlendir bu 3 5 günü bakalım canım
Hadi artık hayırlısı olsun :))))Aynen ama gece bütün ağrım bıçak gibi kesildi catladimmmm
Bize de anlat yahu nasıl verdin uyku egitiminiÇok şükür uyku düzenimiz hiç değişmedi canım. Bebekken uyku eğitimi verdik erken yatar erken kalkar en güzeli böyle kendimize de vakit ayırıyoruz :)
Oy kıyamam bu kış sağlam geçti ya hastalıksız çıkaralım yazı inşallah
Haklısın canım erkek olunca ısrar edemezsin tabi. Sen değerlendir bu 3 5 günü bakalım canım
1. Sayfada ovu testlerinin altında var canimH E kuzmm sen gün gün belrtini yazdgn söylemiştin gönder em demiştindee atmadn kuzmm atarmsn sana zahmet
Geçmiş olsun canım benim.. Doktora söyle gebelik şüphem var de ona göre yazsın antibiyotiği.kızlar günaydınlar
ben çok fena grip oldum. grip gibide değil aslında sadece boğaz ağrısı ve hapşuruk var.
ama boğazlarım kesikk kesik gibi o kadar acıyorki anlatamam.
soğan kürüne tam gaz devam ama akşamı değeerlendiremediküstelik uzayan akıntıda gelmişti dün
cok kötüydüm kat kat giyindim petekler yandıgı halde bide odada ufoyu yaktım öyle uyudum.
şuan işe geldim hala boğazlarım ağrıyor bi kahvaltı yapıp bakcam olmazsa doktora gidcem
ama şöyle bişi var antibiyotik falan verse henüz bebek yok ama yumurtlama dönemiya bi zararı olurmuki ?
hiç ilaç içme taraftarı değilim.
akşam karabiber-limon içtim
annem ıhlamur kaynattı limonlu elmalı fln 2 bardak ondan içtim.
umarım ilaçsız geçer
Canim merhaba..Oncelikle gecmis olsun..Ben de bu sene iki defa biri orta biri agir grip gecirdim..Antibiyotik kullandigim ay adet duzenim bozuldu.Adetim 12 gun gecikti ve sonra cok az geldi..O yuzden ikincisi daha agir oldugu halde kullanmadim antibiyotik..kızlar günaydınlar
ben çok fena grip oldum. grip gibide değil aslında sadece boğaz ağrısı ve hapşuruk var.
soğan kürüne tam gaz devam ama akşamı değeerlendiremediküstelik uzayan akıntıda gelmişti dün
cok kötüydüm kat kat giyindim petekler yandıgı halde bide odada ufoyu yaktım öyle uyudum.
şuan işe geldim hala boğazlarım ağrıyor bi kahvaltı yapıp bakcam olmazsa doktora gidcem
ama şöyle bişi var antibiyotik falan verse henüz bebek yok ama yumurtlama dönemiya bi zararı olurmuki ?
umarım ilaçsız geçer
Geçmiş olsun canım. doktora mutlaka gebelik şüphesi olduğunu söylekızlar günaydınlar
umarım ilaçsız geçer
Geçmiş olsun canım benim.. Doktora söyle gebelik şüphem var de ona göre yazsın antibiyotiği.
Canim merhaba..Oncelikle gecmis olsun..Ben de bu sene iki defa biri orta biri agir grip gecirdim..Antibiyotik kullandigim ay adet duzenim bozuldu.Adetim 12 gun gecikti ve sonra cok az geldi..O yuzden ikincisi daha agir oldugu halde kullanmadim antibiyotik..
kızlar tesekkr ederim sağolun. ilk etapta bi bakim ilaçsız gecerse hiç gitmek istemiom doktora ama geçmezse daha kötü olursa gidcem belirtirim gebelik düşündüğümüGeçmiş olsun canım. doktora mutlaka gebelik şüphesi olduğunu söyle
Aynen kuzu benimki çatlasa rahatlayacam valla canımı sıkmaya başladı iyice ağrı
2.aydan sonra verdim canım.Bize de anlat yahu nasıl verdin uyku egitimini
Günaydın hayırlı cumalarGünaydın hanımlar, Cumanız mübarek olsun
Geçmiş olsun canım aralıkta mıydı aynısı oldum bekledim test yaptım emin olduktan sonra antibiyotik içtim aman içmez olaydım. Bi işe yatamadı 10 tane de iğne oldum. Eşimde öyle içti. Zaten gecikme falan okdu adette. Ocak ayında denemek istemedim ilaçların etkisi anca atılıyomuş vücuttan diye zaten riskliyim bi de bu sebep olmasın dedim. Ara verip bu ay tekrar denedim yani. Çok geçmil olsun mecbur iç canım kötü olursankızlar günaydınlar
umarım ilaçsız geçer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?