Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Aynen ama gece bütün ağrım bıçak gibi kesildi catladimmmm

Bize de anlat yahu nasıl verdin uyku egitimini

Günaydın kızlaar, 3 gündür tavuk gibi 10 dedi mi acayip uykum geliyor, 11'e kadar zor duruyorum giremiyorum topiğe. Dünde yaralı yavru kedi buldum, eve aldım onunla da ilgilenmeye çalışıyorum akşamları. Cumanız mübarek olsun iyisiniz inşallah

kızlar günaydınlar
ben çok fena grip oldum. grip gibide değil aslında sadece boğaz ağrısı ve hapşuruk var.
ama boğazlarım kesikk kesik gibi o kadar acıyorki anlatamam.
soğan kürüne tam gaz devam ama akşamı değeerlendiremedik üstelik uzayan akıntıda gelmişti dün
cok kötüydüm kat kat giyindim petekler yandıgı halde bide odada ufoyu yaktım öyle uyudum.
şuan işe geldim hala boğazlarım ağrıyor bi kahvaltı yapıp bakcam olmazsa doktora gidcem
ama şöyle bişi var antibiyotik falan verse henüz bebek yok ama yumurtlama dönemiya bi zararı olurmuki ?
hiç ilaç içme taraftarı değilim.
akşam karabiber-limon içtim
annem ıhlamur kaynattı limonlu elmalı fln 2 bardak ondan içtim.
umarım ilaçsız geçer

Geçmiş olsun canım benim.. Doktora söyle gebelik şüphem var de ona göre yazsın antibiyotiği.

Canim merhaba..Oncelikle gecmis olsun..Ben de bu sene iki defa biri orta biri agir grip gecirdim..Antibiyotik kullandigim ay adet duzenim bozuldu.Adetim 12 gun gecikti ve sonra cok az geldi..O yuzden ikincisi daha agir oldugu halde kullanmadim antibiyotik..

Geçmiş olsun canım. doktora mutlaka gebelik şüphesi olduğunu söyle

Geçmiş olsun canım benim.. Doktora söyle gebelik şüphem var de ona göre yazsın antibiyotiği.
Geçmiş olsun canım. doktora mutlaka gebelik şüphesi olduğunu söyle
kızlar tesekkr ederim sağolun. ilk etapta bi bakim ilaçsız gecerse hiç gitmek istemiom doktora ama geçmezse daha kötü olursa gidcem belirtirim gebelik düşündüğümü

Bize de anlat yahu nasıl verdin uyku egitimini
2.aydan sonra verdim canım.
Gündüz salonda yatağı vardı hep orda tv sesinde uyuttum emzirdim akşam 8 den sonra yatak odasında sessiz loş ışık karanlıkta yani emzirdim hiç yatak pdasından almadım altını depişirken bile ışığı açmadım ki anlasın gece olduğunu diye. Çok şükür gazlı bi bebek değildi o yüzden 2 3 ay da alıştı 6.aydan itibaren akşam 8 30 8 gibi yatardı hala öyle çok şükür :)) yani 2.3.aydan başlamak gerekiyor dr um demişti şimdi alıştırırsan çok rahat edersin diye iyiki uydum ona çok çok zor oldu ama başardık. Özellkle eve gelen misafirler çokkkk garip uzaylı gibi davranıyolardı kv ler herkes de dahil.
Ama şimdi herkes özenerek anlatıyo.
Gelirlerdi kv ler alt üsttük zaten. Akşam çıkarlardı halaları faln da ben 8 de alırdım oğlanı hadi uyku vakti biz 1 saat falan kalırdık odada ama ben onla uyuyana kadar kakırdım bazen bırakırdım telsiz açıktı zaten hep.
Böyle yani hem çoxuğa hemde eve gelen 3.4.şahıslara karşı da bollll sabır olmanız lazım kulakları kapatıp odaya kaçıyorsunuz. Aaa biraz görseydşk ya ama biraz geç yatsın aman bebek ne anlar uyku eğitiminden aman 1 yalından sonra alıştır boşver vs vs kulak aslçmadım kiii bunu diyen halasıydı şimdi onunda kızı 2 yaşına geldi hala 1 de yatıyor :)) ee dedim 1 yalından sonra olmuyormuş demekki. Ya çok erken alışacak yada okul döneminde alışıyorlar galiba bence ideLi 2 3 aylıkken

Geçmiş olsun canım aralıkta mıydı aynısı oldum bekledim test yaptım emin olduktan sonra antibiyotik içtim aman içmez olaydım. Bi işe yatamadı 10 tane de iğne oldum. Eşimde öyle içti. Zaten gecikme falan okdu adette. Ocak ayında denemek istemedim ilaçların etkisi anca atılıyomuş vücuttan diye zaten riskliyim bi de bu sebep olmasın dedim. Ara verip bu ay tekrar denedim yani. Çok geçmil olsun mecbur iç canım kötü olursan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…