saol canm allah razı olsun duruma göre bi bakcam bakimmmGeçmiş olsun canım aralıkta mıydı aynısı oldum bekledim test yaptım emin olduktan sonra antibiyotik içtim aman içmez olaydım. Bi işe yatamadı 10 tane de iğne oldum. Eşimde öyle içti. Zaten gecikme falan okdu adette. Ocak ayında denemek istemedim ilaçların etkisi anca atılıyomuş vücuttan diye zaten riskliyim bi de bu sebep olmasın dedim. Ara verip bu ay tekrar denedim yani. Çok geçmil olsun mecbur iç canım kötü olursan
Kuzum malesef değeri düştü Tuba'nınKızlar mesajlar çok olunca hepsini okuyamıyorum atlıyorum, @dvtb arkadaşımızdan haber var mı?
Off çok üzüldüm canım yaKuzum malesef değeri düştü Tuba'nın
Bizde çok üzüldük kuzum, hayırlısı böyleymiş rabbim ona da bize de hayırlı sağlıklı gebelikler yaşatsın inşallah. Rica ederim ne demk canımmOff çok üzüldüm canım yanasip biraz da, inşallah en yakın zamanda sağlıkla gelir bebişi.
Cevap için çok teşekkür ederim bu arada canım
Amiin canım herkese Rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsinBizde çok üzüldük kuzum, hayırlısı böyleymiş rabbim ona da bize de hayırlı sağlıklı gebelikler yaşatsın inşallah. Rica ederim ne demk canımm
Tarzı beni de düşündürdü yumurta da olsa dış gebelikte olsa hep vajinal ultrason tercih ediyorlar. Bence aciliyetin yok sen başka doktor araştırBiliyorum takiptym seni en son değerin 7ydi sanırsam inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebelik yaşarsın sorun para değil doktora güvenebilirmiyim diye sorguluyorum bilmiyorum çünkü bu konuları yeni yeni öğreniyorum çoğu şeyi
Günaydın canım valla şu hamilelik olaylarında en cahil kaldığım ovu testleri bende her sorulanı takip ediyorum soruna gelecek cevabı bekliyorumGünaydın adostlar
Okul yolundan size selamlar :))
Bu arada H E nın ovu sonrası lh testlerine baktim buna göre pazar günü ovu yapmaya karar verdim ama önce size danışayım dedim ovu sonrası 6. Gün oluyor yani
İlk sayfaya bak kuzum ovu testlerımın altındaH E kuzmm sen gün gün belrtini yazdgn söylemiştin gönder em demiştindee atmadn kuzmm atarmsn sana zahmet
Ben ovu sonrası 5. Gün başlamışımGünaydın adostlar
Okul yolundan size selamlar :))
Bu arada H E nın ovu sonrası lh testlerine baktim buna göre pazar günü ovu yapmaya karar verdim ama önce size danışayım dedim ovu sonrası 6. Gün oluyor yani
Ah benım iyi yürekliiimmm Allak razı olsun ..Günaydın kızlaar, 3 gündür tavuk gibi 10 dedi mi acayip uykum geliyor, 11'e kadar zor duruyorum giremiyorum topiğe. Dünde yaralı yavru kedi buldum, eve aldım onunla da ilgilenmeye çalışıyorum akşamları. Cumanız mübarek olsun iyisiniz inşallah
Çok geçmil olsun kuzum .kızlar günaydınlar
ben çok fena grip oldum. grip gibide değil aslında sadece boğaz ağrısı ve hapşuruk var.
ama boğazlarım kesikk kesik gibi o kadar acıyorki anlatamam.
soğan kürüne tam gaz devam ama akşamı değeerlendiremediküstelik uzayan akıntıda gelmişti dün
cok kötüydüm kat kat giyindim petekler yandıgı halde bide odada ufoyu yaktım öyle uyudum.
şuan işe geldim hala boğazlarım ağrıyor bi kahvaltı yapıp bakcam olmazsa doktora gidcem
ama şöyle bişi var antibiyotik falan verse henüz bebek yok ama yumurtlama dönemiya bi zararı olurmuki ?
hiç ilaç içme taraftarı değilim.
akşam karabiber-limon içtim
annem ıhlamur kaynattı limonlu elmalı fln 2 bardak ondan içtim.
umarım ilaçsız geçer
Günaydın geçmiş olsun canım inşallah ilaca gerek kalmaz ama korkma bebek oluşsa bile suara aldığın ilaçlar etkilemiyor hem soğan kürü yapıyormuşsun soğandan daha iyi antibiyotik yoktur umarım en kısa zamanda atlatırsınkızlar günaydınlar
ben çok fena grip oldum. grip gibide değil aslında sadece boğaz ağrısı ve hapşuruk var.
ama boğazlarım kesikk kesik gibi o kadar acıyorki anlatamam.
soğan kürüne tam gaz devam ama akşamı değeerlendiremediküstelik uzayan akıntıda gelmişti dün
cok kötüydüm kat kat giyindim petekler yandıgı halde bide odada ufoyu yaktım öyle uyudum.
şuan işe geldim hala boğazlarım ağrıyor bi kahvaltı yapıp bakcam olmazsa doktora gidcem
ama şöyle bişi var antibiyotik falan verse henüz bebek yok ama yumurtlama dönemiya bi zararı olurmuki ?
hiç ilaç içme taraftarı değilim.
akşam karabiber-limon içtim
annem ıhlamur kaynattı limonlu elmalı fln 2 bardak ondan içtim.
umarım ilaçsız geçer
Sen artık içemezsin yavru ceylanÇok geçmil olsun kuzum .
İnşallah ilaca gerek kalmaz yaaa benım hiç içime sinmiyor ilaç içmek hele antibiyotik etkisi uzun süre vücuttan gimtiyor
Ben normalde de ilaç içmemSen artık içemezsin yavru ceylanminnoş büyüdü
Günaydın hayırlı cumalar Rabbimde senin yaralarını sarsın kuzum o masumun sevabına duaların kabul olsunGünaydın kızlaar, 3 gündür tavuk gibi 10 dedi mi acayip uykum geliyor, 11'e kadar zor duruyorum giremiyorum topiğe. Dünde yaralı yavru kedi buldum, eve aldım onunla da ilgilenmeye çalışıyorum akşamları. Cumanız mübarek olsun iyisiniz inşallah
Günaydın güzel anneAh benım iyi yürekliiimmm Allak razı olsun ..
ilgilendikten sonra elini yüzünü güzelce yıka kuzum .
Aşılı olmadığı için önlemini al kuzum
Allah razı olsun kuzum, inşallah hepimizin duaları kabul bulsun rabbimdenGünaydın hayırlı cumalar Rabbimde senin yaralarını sarsın kuzum o masumun sevabına duaların kabul olsun
Ay inşallah bulursun kuzum ya ne yarası var yavrumunGünaydın güzel anneKıyamadım yavru daha, evde de bir oğlum var ayrı odalarda tutuyorum şimdilik.. Ah bir de ev bulsam ona..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?