Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
saol canm allah razı olsun duruma göre bi bakcam bakimmm

Off çok üzüldüm canım ya nasip biraz da, inşallah en yakın zamanda sağlıkla gelir bebişi.
Cevap için çok teşekkür ederim bu arada canım
Bizde çok üzüldük kuzum, hayırlısı böyleymiş rabbim ona da bize de hayırlı sağlıklı gebelikler yaşatsın inşallah. Rica ederim ne demk canımm

Bizde çok üzüldük kuzum, hayırlısı böyleymiş rabbim ona da bize de hayırlı sağlıklı gebelikler yaşatsın inşallah. Rica ederim ne demk canımm
Amiin canım herkese Rabbim sağlıklı hayırlı gebelikler nasip etsin

Tarzı beni de düşündürdü yumurta da olsa dış gebelikte olsa hep vajinal ultrason tercih ediyorlar. Bence aciliyetin yok sen başka doktor araştır

Günaydın adostlar
Okul yolundan size selamlar :))
Bu arada H E nın ovu sonrası lh testlerine baktim buna göre pazar günü ovu yapmaya karar verdim ama önce size danışayım dedim ovu sonrası 6. Gün oluyor yani
Günaydın canım valla şu hamilelik olaylarında en cahil kaldığım ovu testleri bende her sorulanı takip ediyorum soruna gelecek cevabı bekliyorum

Günaydın adostlar
Okul yolundan size selamlar :))
Bu arada H E nın ovu sonrası lh testlerine baktim buna göre pazar günü ovu yapmaya karar verdim ama önce size danışayım dedim ovu sonrası 6. Gün oluyor yani
Ben ovu sonrası 5. Gün başlamışım
Koyu olunca işkillenmiştim

Ah benım iyi yürekliiimmm Allak razı olsun ..
ilgilendikten sonra elini yüzünü güzelce yıka kuzum .
Aşılı olmadığı için önlemini al kuzum

Çok geçmil olsun kuzum .
İnşallah ilaca gerek kalmaz yaaa benım hiç içime sinmiyor ilaç içmek hele antibiyotik etkisi uzun süre vücuttan gimtiyor

Günaydın geçmiş olsun canım inşallah ilaca gerek kalmaz ama korkma bebek oluşsa bile suara aldığın ilaçlar etkilemiyor hem soğan kürü yapıyormuşsun soğandan daha iyi antibiyotik yoktur umarım en kısa zamanda atlatırsın

Günaydın hayırlı cumalar Rabbimde senin yaralarını sarsın kuzum o masumun sevabına duaların kabul olsun

Ah benım iyi yürekliiimmm Allak razı olsun ..
ilgilendikten sonra elini yüzünü güzelce yıka kuzum .
Aşılı olmadığı için önlemini al kuzum
Günaydın güzel anne Kıyamadım yavru daha, evde de bir oğlum var ayrı odalarda tutuyorum şimdilik.. Ah bir de ev bulsam ona..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…