Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay inşallah bulursun kuzum ya ne yarası var yavrumun
Daha küçücük, köpek kalçasından ısırmış.. İşten dönüyordum baktım kanıyor yavrum durmuyor aldım kucağıma eşimle veterinere götürdük hemen müdahale ettirdik şimdi evde yatıyor. İyileşiyor ama yarası

Ay melek gibisin yaa
Allah razı olsun onu acılar içinde bırakmamışsın

Ben normalde de ilaç içmem
En son kürtaj sonrası içmek Zorunda kaldım kuzum .
En güzeli kuzum ama yoğun çalışanlar içinde ilaçsız atlatmak zor oluyor
Yaş 30 hala annem defne çayı dayar direk bakmıyorsun kendine diyede şarkı söyleyerek halbuki ben gripte olmam

Ay melek gibisin yaa
Allah razı olsun onu acılar içinde bırakmamışsın
Estağfurullah kuzum insanlık görevi bunlar hep. Bırakamam ki, rabbimin sessiz kulları onlar önüme çıktı, geceleri uyuyamazdım. İyileşsin güzel kız ona ev bulucam inşallah. O kadar uysal ki, yatıp uyuyor sofraya gelmiyor yavrum

En güzeli kuzum ama yoğun çalışanlar içinde ilaçsız atlatmak zor oluyor
Yaş 30 hala annem defne çayı dayar direk bakmıyorsun kendine diyede şarkı söyleyerek halbuki ben gripte olmam
Bende çok şükür öyle çok hasta olmam genellikle yazı hasta olurum

Burnum aksın boğazım şişsin hemen bitkisel şeyler içerdim .
Şuan oda yasak eşime dayıyorum ..
bana mikrop bulaştırmasın :)

Oyy yavrummm dişiler zaten hep uslu . Benımde melek kızım bitanem çok usludur . Kucağıma aldıgımda resmen boynuma sarılır . Kucagımda hep pinekler .
Gerçekten dişi kedilerin yeri apayrı ..
oğlumda bana çok düşkün ama kızım kadar değil

sağol canım benim eşimde sabah diyo bugun içme bari soğan suyunu kötüsün.
dedim onun ne zararı olcak hem ılık içiliyo boğazı yumuşatıyo hemde doğal antibiyotik

Elçinim sen nasıl alıştırdın ikisini bende 8.5 aylık bir oğluş var ama bildiğin canavar yani kedi değil bizimki, ben hiç vermek istemiyorum bu kızı mecburiyetten yer arıyorum alıştırabilir miyiz ki

merhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Rabbim büyük acılardan sakındırsın canım ben kalp atışını duyduktan 3 gün sonra durduğunu öğrenmiştm ve maalesef kürtaj oldum onun psikolojisi darmadağın ediyor sağlıksızmış allahtan kürtaja itmedi seni elbet arkası gelecek hemde en sağlıklısından

Gunaydiin canlariim..Bugün aile hekimine gittim,üç tup kan ve idrar alindi.Sonuclar pazartesi imiş,o konuya bozuldumCok kan vermek onemli olmasa gidip yine özelde aynı şeyi yaptırirdim ben kesin.Ve akşam İstanbul yolcusuyuz,ilk kez bu kadar gitmek istemiyorum
Güzel bir gün olsun inşallah..

Alıştırırsın bebeğim ayyy ne de güzrl olurrr ..
Sana yemın ederim benım oğlanda tam bir canavar oynarken benı bile ısırıp tırmalıyo
Bende kızımı oğlum 7 aylıkken almıştım. Kısırlaştırma ameliyatı yapılmıstı .
İlk gün kızım evr geldiğinde sadece 1 dk gösterdim tabi hemen kıyametler koptu .
Kıhhhhlamalar
Hemen kızımı farklı bir odaya kapattım . Kumunuda koydum .
Yaklaşık 3 gün orda durdu .
Arada gidip kızla ilgilendik falan .
Sonra kapının altından birbirlerini ellemeye başladıkar :))
Günde yarım saat kapısını açtım kızın birbirlerini koklayıp pay pat vurdular
İkisinin tırnakları kesik oldugu için içim rahattı .
Kavgaa ede ede alıştılar kuzum. 3 gün sonra kızımı hiç kapatmadım . Kavga ettiklerinde hiç kızı kucagıma alıp kızmadım . İkisine birden kızdım . Kızın kumunu oğlunkıyle bırleştirdim .
Zamanla kucak kucaga yataketn yakaladım
4 .5 yıldır Benımleler kızım 4 sanırım . Hala kavga ederler
İkisi ayrı takılır ama kışın soğukta koyun koyuna yatarlar

Hem nefret ediyolar birbirlerini hem seviyolar :))

sağol canım benim eşimde sabah diyo bugun içme bari soğan suyunu kötüsün.
dedim onun ne zararı olcak hem ılık içiliyo boğazı yumuşatıyo hemde doğal antibiyotik
Öyle canım ben aylarca kulaktan çektim sağolsun iş arkadaşım soğan suyu damlat dedi de bir gecede kurtuldum valla ne varsa doğalda var ama mecbur olursan da şuan korkacağın bir durum yok inşallah bebiş olsun biz ona en doğalından bakarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…