- 18 Mart 2011
- 9.317
- 32.309
- 748
Daha küçücük, köpek kalçasından ısırmış.. İşten dönüyordum baktım kanıyor yavrum durmuyor aldım kucağıma eşimle veterinere götürdük hemen müdahale ettirdik şimdi evde yatıyor. İyileşiyor ama yarasıAy inşallah bulursun kuzum ya ne yarası var yavrumun
Ay melek gibisin yaaDaha küçücük, köpek kalçasından ısırmış.. İşten dönüyordum baktım kanıyor yavrum durmuyor aldım kucağıma eşimle veterinere götürdük hemen müdahale ettirdik şimdi evde yatıyor. İyileşiyor ama yarası
En güzeli kuzum ama yoğun çalışanlar içinde ilaçsız atlatmak zor oluyorBen normalde de ilaç içmem
En son kürtaj sonrası içmek Zorunda kaldım kuzum .
Estağfurullah kuzum insanlık görevi bunlar hep. Bırakamam ki, rabbimin sessiz kulları onlar önüme çıktı, geceleri uyuyamazdım. İyileşsin güzel kız ona ev bulucam inşallah. O kadar uysal ki, yatıp uyuyor sofraya gelmiyor yavrumAy melek gibisin yaa
Allah razı olsun onu acılar içinde bırakmamışsın
Bende çok şükür öyle çok hasta olmam genellikle yazı hasta olurumEn güzeli kuzum ama yoğun çalışanlar içinde ilaçsız atlatmak zor oluyor
Yaş 30 hala annem defne çayı dayar direk bakmıyorsun kendine diyede şarkı söyleyerek halbuki ben gripte olmam
Oyy yavrummm dişiler zaten hep uslu . Benımde melek kızım bitanem çok usludur . Kucağıma aldıgımda resmen boynuma sarılır . Kucagımda hep pinekler .Estağfurullah kuzum insanlık görevi bunlar hep. Bırakamam ki, rabbimin sessiz kulları onlar önüme çıktı, geceleri uyuyamazdım. İyileşsin güzel kız ona ev bulucam inşallah. O kadar uysal ki, yatıp uyuyor sofraya gelmiyor yavrum
cok sağol canım bnde ilaç içmeyi hiç sevmiyorum tuzlu suyla gargara , karabiber-limon falan yapıyorum umarım iyi gelirÇok geçmil olsun kuzum .
İnşallah ilaca gerek kalmaz yaaa benım hiç içime sinmiyor ilaç içmek hele antibiyotik etkisi uzun süre vücuttan gimtiyor
Kolay atlatırsın inşallah canımcok sağol canım bnde ilaç içmeyi hiç sevmiyorum tuzlu suyla gargara , karabiber-limon falan yapıyorum umarım iyi gelir
Adamı resmen karantinaya almışsin kuzum yaBende çok şükür öyle çok hasta olmam genellikle yazı hasta olurum
Burnum aksın boğazım şişsin hemen bitkisel şeyler içerdim .
Şuan oda yasak eşime dayıyorum ..
bana mikrop bulaştırmasın :)
Sanki hafif pembelesmis gibi canimBenim için ovulasyon testi yapma serüveni bitmiştir.. Hiç bişey anlamadım yine, Allah nasip eder inşAllah demekten başka carem yok duy sesimi Ya'Rabbimmmm
sağol canım benim eşimde sabah diyo bugun içme bari soğan suyunu kötüsün.Günaydın geçmiş olsun canım inşallah ilaca gerek kalmaz ama korkma bebek oluşsa bile suara aldığın ilaçlar etkilemiyor hem soğan kürü yapıyormuşsun soğandan daha iyi antibiyotik yoktur umarım en kısa zamanda atlatırsın
Elçinim sen nasıl alıştırdın ikisini bende 8.5 aylık bir oğluş var ama bildiğin canavar yani kedi değil bizimki, ben hiç vermek istemiyorum bu kızı mecburiyetten yer arıyorum alıştırabilir miyiz kiOyy yavrummm dişiler zaten hep uslu . Benımde melek kızım bitanem çok usludur . Kucağıma aldıgımda resmen boynuma sarılır . Kucagımda hep pinekler .
Gerçekten dişi kedilerin yeri apayrı ..
oğlumda bana çok düşkün ama kızım kadar değil
Ayy mikrobuyla uğraşaamam şimdiAdamı resmen karantinaya almışsin kuzum ya
Rabbim büyük acılardan sakındırsın canım ben kalp atışını duyduktan 3 gün sonra durduğunu öğrenmiştm ve maalesef kürtaj oldum onun psikolojisi darmadağın ediyor sağlıksızmış allahtan kürtaja itmedi seni elbet arkası gelecek hemde en sağlıklısındanmerhaba kızlar sonucumuz olumsuz değerimiz 36 düşmüş yani ve kimyasal böylelikle bi hamilelik serüvenim daha mutsuz bitti çok üzgünüm kızlar
Soğan suyunu kim içiyor senmi esinmisağol canım benim eşimde sabah diyo bugun içme bari soğan suyunu kötüsün.
dedim onun ne zararı olcak hem ılık içiliyo boğazı yumuşatıyo hemde doğal antibiyotik
Alıştırırsın bebeğim ayyy ne de güzrl olurrr ..Elçinim sen nasıl alıştırdın ikisini bende 8.5 aylık bir oğluş var ama bildiğin canavar yani kedi değil bizimki, ben hiç vermek istemiyorum bu kızı mecburiyetten yer arıyorum alıştırabilir miyiz ki
Öyle canım ben aylarca kulaktan çektim sağolsun iş arkadaşım soğan suyu damlat dedi de bir gecede kurtuldum valla ne varsa doğalda var ama mecbur olursan da şuan korkacağın bir durum yok inşallah bebiş olsun biz ona en doğalından bakarızsağol canım benim eşimde sabah diyo bugun içme bari soğan suyunu kötüsün.
dedim onun ne zararı olcak hem ılık içiliyo boğazı yumuşatıyo hemde doğal antibiyotik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?