doktoruna da sordun mu? sonuçların güzel çıksın inşallah:)Gunaydiin canlariim..Bugün aile hekimine gittim,üç tup kan ve idrar alindi.Sonuclar pazartesi imiş,o konuya bozuldumCok kan vermek onemli olmasa gidip yine özelde aynı şeyi yaptırirdim ben kesin.Ve akşam İstanbul yolcusuyuz,ilk kez bu kadar gitmek istemiyorum
Güzel bir gün olsun inşallah..
Canım bir site vermedi mi sonuca burdan bakarsın diye ?Gunaydiin canlariim..Bugün aile hekimine gittim,üç tup kan ve idrar alindi.Sonuclar pazartesi imiş,o konuya bozuldumCok kan vermek onemli olmasa gidip yine özelde aynı şeyi yaptırirdim ben kesin.Ve akşam İstanbul yolcusuyuz,ilk kez bu kadar gitmek istemiyorum
Güzel bir gün olsun inşallah..
ben içiyorum :)Soğan suyunu kim içiyor senmi esinmi
Ayyy hayali bile güzel, benim oğlanın libidosu düşük herhalde bir türlü giremedi ergenliğe kısırlaştıramadık en çok ondan korkuyorum vallahi. Eşimde bende çalışıyoruz kızın namusuna bi zeval getirirse diyorum kapıyı açıncaAlıştırırsın bebeğim ayyy ne de güzrl olurrr ..
Sana yemın ederim benım oğlanda tam bir canavaroynarken benı bile ısırıp tırmalıyo
Bende kızımı oğlum 7 aylıkken almıştım. Kısırlaştırma ameliyatı yapılmıstı .
İlk gün kızım evr geldiğinde sadece 1 dk gösterdim tabi hemen kıyametler koptu .
Kıhhhhlamalar
Hemen kızımı farklı bir odaya kapattım . Kumunuda koydum .
Yaklaşık 3 gün orda durdu .
Arada gidip kızla ilgilendik falan .
Sonra kapının altından birbirlerini ellemeye başladıkar :))
Günde yarım saat kapısını açtım kızın birbirlerini koklayıp pay pat vurdular
İkisinin tırnakları kesik oldugu için içim rahattı .
Kavgaa ede ede alıştılar kuzum. 3 gün sonra kızımı hiç kapatmadım . Kavga ettiklerinde hiç kızı kucagıma alıp kızmadım . İkisine birden kızdım . Kızın kumunu oğlunkıyle bırleştirdim .
Zamanla kucak kucaga yataketn yakaladım
4 .5 yıldır Benımleler kızım 4 sanırım . Hala kavga ederler
İkisi ayrı takılırama kışın soğukta koyun koyuna yatarlar
Hem nefret ediyolar birbirlerini hem seviyolar :))
Kan sonuçlarıma oda güzel dedi canım,çarşamba günü ultrasonda çıkarmış öyle dendiğini söyledim.Hemsire de erken mi farkettin dedi gebeliği,istediğim için farketmeme gerek kalmadan takip ettim dedimdoktoruna da sordun mu? sonuçların güzel çıksın inşallah:)
yolu kuzum gerçi kısa mesafe sanırım ama.Kan sonuçlarıma oda güzel dedi canım,çarşamba günü ultrasonda çıkarmış öyle dendiğini söyledim.Hemsire de erken mi farkettin dedi gebeliği,istediğim için farketmeme gerek kalmadan takip ettim dedimneyi doktora sordum mu ben anlamadım sanırım onu
Ay hadi inşallah kuzumm yaaa :)Ayyy hayali bile güzel, benim oğlanın libidosu düşük herhalde bir türlü giremedi ergenliğe kısırlaştıramadık en çok ondan korkuyorum vallahi. Eşimde bende çalışıyoruz kızın namusuna bi zeval getirirse diyorum kapıyı açınca
Bizde ilk bi 1-2 dakika gösterdik tıslamalar kaçmalar bize vurmalar canımıza okudu. Benim oğlan çok fena her yeri kapatıyoruz biz, yıkar evi elinden gelse. Şu kızın yarası biraz iyileşsin de deneyeyim bakayım nasıl olcak inşallah oluur
E nabizdan takip yapabiliyorum canım,tek endisem tsh konusunda.ama iki gün geç önlemini alsam birşey olmaz inşallah..ya da aslında akşam 4e kadar çıksa doktora gösterir çaresine bakarım.her türlu benim birazcık fazla o kısım..Canım bir site vermedi mi sonuca burdan bakarsın diye ?
Cuma gunu oldugu için böylr olmustur belki .
Hayırlı yolculuklat kuzum dikkat et kendıne . Dilediğince ye :))
Kuzum cevizini eksit etme olur mu .E nabizdan takip yapabiliyorum canım,tek endisem tsh konusunda.ama iki gün geç önlemini alsam birşey olmaz inşallah..ya da aslında akşam 4e kadar çıksa doktora gösterir çaresine bakarım.her türlu benim birazcık fazla o kısım..
Ay dilediğince ye dedin de,ben yiyorum ya,sanki yediğim içtiğim ona şimdi yarayacakmis gibi durmuyorum yani canimoradaki hemşire gebelik için takip kagidimi yazarken bir kilo fazla söyledim kendimi
Üç-üç buçuk saat canim,yol kısa diye onemsemedim ayaklarımı da uzatirim ben kesin arabadayolu kuzum gerçi kısa mesafe sanırım ama.
Erkeklerin hepsi böyle demek ki sorma mahvediyor bizi yaa, baktım bu kız sakin bir şaşırdım önce. İnşallah alışırlar inşallahAy hadi inşallah kuzumm yaaa :)
Dılarda baktıgım kediler bazen kapıya geliyo miyavlıyo benım oğlan çıkdırıyo mamasını verıyorum dıye . Oraya bura koşturup bağırıyırgelip bana vuruyo
Allahım çok deli yaa aşığım
Misafir gelince yavas yavas gelip kokluyor sonra bi tanr yapıştırıyor
Ama kızım kayıp saklanıyo anında evr birisi gelirde
Ay yok ne 1000 kilosu canimKuzum cevizini eksit etme olur mu .
Ben dana gibi yiyorum doymuyorum .D
Ben 1000 kilo olurum. Böyle giderse
Sağlıklı oldugunu öğreneyim sağlıklı hayata geççem
Şuan strestende yiyo olabılırım
Kısırlaştırman lazım kuzum .Erkeklerin hepsi böyle demek ki sorma mahvediyor bizi yaa, baktım bu kız sakin bir şaşırdım önce. İnşallah alışırlar inşallahBir tek şu kısırlaştırma kafamı karıştırıyor
9 güncük kaldıAy yok ne 1000 kilosu canimGeçende burda bir arkadaş senin zaten zayıf olduğunu yazmıştı,o bakımdan sana da bebeğe de yarasın yediklerin inşallah caniim Sahi he hala maşallah sana sabrına
Yok bırakmıyor koku nerdeyse 9 aylık olucak, gay midir nedir anlamadık kiKısırlaştırman lazım kuzum .
Çiftleşirler yıksa ..
koku bırakmıyormu senın kı ?
Benımkının bır oyuncağı vardı onu sürekli şey yapardı
Su gibi gecsiiin gitsinn insallah9 güncük kaldı
Testislrti büyüğünce kısırlaştırdık biz veteriner danışmıssındır illaki ne diyo ?Yok bırakmıyor koku nerdeyse 9 aylık olucak, gay midir nedir anlamadık ki
O gun gelince korkudan inşallah gitmemezlik yapmamSu gibi gecsiiin gitsinn insallahSimdi günler sonra saatleri sayalim
Geçmiş olsun kuzumm zencefil iç anında fayda ediyorsağol canım benim eşimde sabah diyo bugun içme bari soğan suyunu kötüsün.
dedim onun ne zararı olcak hem ılık içiliyo boğazı yumuşatıyo hemde doğal antibiyotik
Etrafa koku bırakıp acı acı miyavlamadan getirmeyin dedi bekliyoruz öyle olmazsa götürücem testisleri büyüdü çünkü bebeğimTestislrti büyüğünce kısırlaştırdık biz veteriner danışmıssındır illaki ne diyo ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?