Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
doktoruna da sordun mu? sonuçların güzel çıksın inşallah:)

Canım bir site vermedi mi sonuca burdan bakarsın diye ?
Cuma gunu oldugu için böylr olmustur belki .
Hayırlı yolculuklat kuzum dikkat et kendıne . Dilediğince ye :))

Ayyy hayali bile güzel, benim oğlanın libidosu düşük herhalde bir türlü giremedi ergenliğe kısırlaştıramadık en çok ondan korkuyorum vallahi. Eşimde bende çalışıyoruz kızın namusuna bi zeval getirirse diyorum kapıyı açınca

Bizde ilk bi 1-2 dakika gösterdik tıslamalar kaçmalar bize vurmalar canımıza okudu. Benim oğlan çok fena her yeri kapatıyoruz biz, yıkar evi elinden gelse. Şu kızın yarası biraz iyileşsin de deneyeyim bakayım nasıl olcak inşallah oluur

doktoruna da sordun mu? sonuçların güzel çıksın inşallah:)
Kan sonuçlarıma oda güzel dedi canım,çarşamba günü ultrasonda çıkarmış öyle dendiğini söyledim.Hemsire de erken mi farkettin dedi gebeliği,istediğim için farketmeme gerek kalmadan takip ettim dedimneyi doktora sordum mu ben anlamadım sanırım onu

yolu kuzum gerçi kısa mesafe sanırım ama.

Ay hadi inşallah kuzumm yaaa :)
Dılarda baktıgım kediler bazen kapıya geliyo miyavlıyo benım oğlan çıkdırıyo mamasını verıyorum dıye . Oraya bura koşturup bağırıyır gelip bana vuruyo

Allahım çok deli yaa aşığım

Misafir gelince yavas yavas gelip kokluyor sonra bi tanr yapıştırıyor
Ama kızım kayıp saklanıyo anında evr birisi gelirde

Canım bir site vermedi mi sonuca burdan bakarsın diye ?
Cuma gunu oldugu için böylr olmustur belki .
Hayırlı yolculuklat kuzum dikkat et kendıne . Dilediğince ye :))
E nabizdan takip yapabiliyorum canım,tek endisem tsh konusunda.ama iki gün geç önlemini alsam birşey olmaz inşallah..ya da aslında akşam 4e kadar çıksa doktora gösterir çaresine bakarım.her türlu benim birazcık fazla o kısım..
Ay dilediğince ye dedin de,ben yiyorum ya,sanki yediğim içtiğim ona şimdi yarayacakmis gibi durmuyorum yani canim oradaki hemşire gebelik için takip kagidimi yazarken bir kilo fazla söyledim kendimi

Kuzum cevizini eksit etme olur mu .
Ben dana gibi yiyorum doymuyorum .D
Ben 1000 kilo olurum. Böyle giderse
Sağlıklı oldugunu öğreneyim sağlıklı hayata geççem
Şuan strestende yiyo olabılırım

yolu kuzum gerçi kısa mesafe sanırım ama.
Üç-üç buçuk saat canim,yol kısa diye onemsemedim ayaklarımı da uzatirim ben kesin arabadaevde yattığım gibi orda yatamicam kayinvalidemler bilmiyor diye caktiramicam insallab hayrolsun her şey..
Ne güzel plan yaptik,tiyatroya gidecektik.Oda iptal olmuş oyuncu hasta diye..Böyle ufak tefek olaylar olsun da hayri daha çok göreyim inşallah canımm..

Erkeklerin hepsi böyle demek ki sorma mahvediyor bizi yaa, baktım bu kız sakin bir şaşırdım önce. İnşallah alışırlar inşallah Bir tek şu kısırlaştırma kafamı karıştırıyor

Kuzum cevizini eksit etme olur mu .
Ben dana gibi yiyorum doymuyorum .D
Ben 1000 kilo olurum. Böyle giderse
Sağlıklı oldugunu öğreneyim sağlıklı hayata geççem
Şuan strestende yiyo olabılırım
Ay yok ne 1000 kilosu canim Geçende burda bir arkadaş senin zaten zayıf olduğunu yazmıştı,o bakımdan sana da bebeğe de yarasın yediklerin inşallah caniimSahi he hala maşallah sana sabrına

Erkeklerin hepsi böyle demek ki sorma mahvediyor bizi yaa, baktım bu kız sakin bir şaşırdım önce. İnşallah alışırlar inşallah Bir tek şu kısırlaştırma kafamı karıştırıyor
Kısırlaştırman lazım kuzum .
Çiftleşirler yıksa ..
koku bırakmıyormu senın kı ?
Benımkının bır oyuncağı vardı onu sürekli şey yapardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…