- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Sahi mi ya.Böyle düşünmen çok güzel canım...Yoksa eziyet gibi gelir beklemek.Ama beklemek güzel,görülecekse beklenen diyerek süreci güzelleştirelim inşallahO gun gelince korkudan inşallah gitmemezlik yapmam
İnan bana zaman çabuk geçiyo :)
Günaydın herkese, bizde de var bi canavar, onun korkusundan biz de alamıyoruz ikinciyi maalesefElçinim sen nasıl alıştırdın ikisini bende 8.5 aylık bir oğluş var ama bildiğin canavar yani kedi değil bizimki, ben hiç vermek istemiyorum bu kızı mecburiyetten yer arıyorum alıştırabilir miyiz ki
tamam denerim canım sağolGeçmiş olsun kuzumm zencefil iç anında fayda ediyor
Sorma vallahi kuzum kediyle uzaktan yakından alakası yok şam şeytanı resmenGünaydın herkese, bizde de var bi canavar, onun korkusundan biz de alamıyoruz ikinciyi maalesef
Hepsi aynı kuzum bunların yaAyy mikrobuyla uğraşaamam şimdi
Yapışık ikiz gibiyiz çünkü illa geçer bana ..
ay bide hastalanırsa bebek gibi oluuo
Sanki hafif pembelesmis gibi canim
Hee kızlr hep öyle nazlıAy hadi inşallah kuzumm yaaa :)
Dılarda baktıgım kediler bazen kapıya geliyo miyavlıyo benım oğlan çıkdırıyo mamasını verıyorum dıye . Oraya bura koşturup bağırıyırgelip bana vuruyo
Allahım çok deli yaa aşığım
Misafir gelince yavas yavas gelip kokluyor sonra bi tanr yapıştırıyor
Ama kızım kayıp saklanıyo anında evr birisi gelirde
Hayırlı yokculuklar canım .Yolculuktaym ben bugün araniza katılamadım kuzular öpüyorum gününüz bolll iyi haber almakla cok güzellikle geçsin inşllah hayırlı cumalar :) banada dua edin bu hafta çalıştık tutar inş :)
Daha küçük ya ondan canım, 1 yaş civarı başlıo aksiyonYok bırakmıyor koku nerdeyse 9 aylık olucak, gay midir nedir anlamadık ki
Valla başlasa da artık kısırlaştırsak çok istiyorum bu kızıDaha küçük ya ondan canım, 1 yaş civarı başlıo aksiyon
Biz de tam başlamadan yaptırmıştık oğluşumun sünnetini, kimse de altın takmadı o ayrıValla başlasa da artık kısırlaştırsak çok istiyorum bu kızıYoksa ben gebe kalayım derken kedi kalacak
hayırlı yolculuklar canım inşalalh tutar allahın izniyleYolculuktaym ben bugün araniza katılamadım kuzular öpüyorum gününüz bolll iyi haber almakla cok güzellikle geçsin inşllah hayırlı cumalar :) banada dua edin bu hafta çalıştık tutar inş :)
Baktım girmiyor başlarım libidona diyerek toplarını aldırıcam karar verdimBiz de tam başlamadan yaptırmıştık oğluşumun sünnetini, kimse de altın takmadı o ayrı
İNŞALLAH CANIM BAKALIM HAYIRLISIRabbim büyük acılardan sakındırsın canım ben kalp atışını duyduktan 3 gün sonra durduğunu öğrenmiştm ve maalesef kürtaj oldum onun psikolojisi darmadağın ediyor sağlıksızmış allahtan kürtaja itmedi seni elbet arkası gelecek hemde en sağlıklısından
Annemin de bir kız bir oğlan kedileri vardı, ameliyat olmadan önce bunları bi samimi yakaladıkBaktım girmiyor başlarım libidona diyerek toplarını aldırıcam karar verdim
Kaçıncı günündü canım, yumurtlama ile mi ilgili acababugün karnım çok ağrıyor anlam veremedim
Ayy allah korusunnnnnAnnemin de bir kız bir oğlan kedileri vardı, ameliyat olmadan önce bunları bi samimi yakaladıkSonra sırayla yaptırmıştık bebiş olmadan tam zamanında
2003’te olmuştu olay, o zamanlar hiç bilgimiz yoktu, ilk kedilerimizdi, ay bi de oğlanın her tarafa çiş yapması süreci geçirdik ki hatırlamak istemiyorumAyy allah korusunnnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?