- 27 Ekim 2015
- 3.110
- 5.729
- 158
yumurtlama haftamdayım ama hiç bu kadar ağrı olmazdıKaçıncı günündü canım, yumurtlama ile mi ilgili acaba
Ben bizim şeytanın işemesine bölge mölge işaretlemesine müsade etmeden acil kestireyim o topları, zaten ergenliğe girmemiş hali canavar gibi bir de girince ben saçımı başımı yolarım..2003’te olmuştu olay, o zamanlar hiç bilgimiz yoktu, ilk kedilerimizdi, ay bi de oğlanın her tarafa çiş yapması süreci geçirdik ki hatırlamak istemiyorumBölgesini işaretliomuş zaar, ameliyattan sonra kesilmişti şükür.
merhaba kızlar hayırlı cumalarH E canım yeni bat 22 mart benim testi ve ovulasyonu kaldırır mısın sana zahmet
oyy kuzum benim kalksın tabi yenileri gelsin kıpkırmızı piklerin göründüğüüüü testlerrr... şurda 22 marta ne kaldı... Rabbim daha güzelleştiriyor demek ki... ehh biraz daha yorulacaksınız çalışmalarla o kadar :)merhaba kızlar hayırlı cumalarH E canım yeni bat 22 mart benim testi ve ovulasyonu kaldırır mısın sana zahmet
şimdi aklıma geldi biliyor musun baktım sen yazmışın :)@busra89ist Kuzum nerelerdesin sen?
Geldi mi kuzum .merhaba kızlar hayırlı cumalarH E canım yeni bat 22 mart benim testi ve ovulasyonu kaldırır mısın sana zahmet
Bana kızdı zaar@busra89ist Kuzum nerelerdesin sen?
Ay kızılacak hiçbir şey sölemedin canım sen bence, sen yazmasan ben de benzer şeyler yazacaktım, yazdım da galiba tutamadım kendimiBana kızdı zaar
Hadi artık hayırlısı olsun :))))
Benim de 4 5 Mart Bat :)
Sen sağlıklısın kuzum çok şükür inşallah 22 Mart ta daha güzel haberini alırızmerhaba kızlar hayırlı cumalarH E canım yeni bat 22 mart benim testi ve ovulasyonu kaldırır mısın sana zahmet
Tarzı beni de düşündürdü yumurta da olsa dış gebelikte olsa hep vajinal ultrason tercih ediyorlar. Bence aciliyetin yok sen başka doktor araştır
Ne bilim alıngan saatine geldi belki kalbını kırmak istemedim aslında .Ay kızılacak hiçbir şey sölemedin canım sen bence, sen yazmasan ben de benzer şeyler yazacaktım, yazdım da galiba tutamadım kendimi
Yahu iyi de kızılacak bir şey demedin ki canımm aaBana kızdı zaar
Valla abla anlamadım ki Allah'a emanet dedi gitti merak ettimşimdi aklıma geldi biliyor musun baktım sen yazmışın :)
yok ben biliyorum ama gerek yoktu iki taraf için de gereksiz gitti yani... herkes az çok neyle karşılaşacağını biliyor.. herkes doğurmuş sizin de içinizde kalacak değil...Valla abla anlamadım ki Allah'a emanet dedi gitti merak ettim
Doğru söylüyorsun abla. Üzüldüm ama gitmeseydi keşke, o da kötü bir şey yazmadı sizde kırıcı konuşmadınız ki öyle bir kötü saatine denk geldi demek, ne diyelim inşallah geliryok ben biliyorum ama gerek yoktu iki taraf için de gereksiz gitti yani... herkes az çok neyle karşılaşacağını biliyor.. herkes doğurmuş sizin de içinizde kalacak değil...hayat hep laylaylom değil ben onu da anladım ona karşılık yazılanları da ama neyse sağlık olsun
İnşallah yapma bekle nasipte varsa görürsün çift çizgiyi bekliyoruz burdan haberleriniTam koyu olamadı ama canm. 14. 15. günlerde çatlardı, dün 17. günümdü anlamadım. Test de bitti zaten artık yapmiycam :) 2 erken, 2 normal gebelik testleri var insAllah onları yapıp pozitif sonuc atmak nasip olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?