Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben bizim şeytanın işemesine bölge mölge işaretlemesine müsade etmeden acil kestireyim o topları, zaten ergenliğe girmemiş hali canavar gibi bir de girince ben saçımı başımı yolarım..

kızlar bugun benim hala yoğun yumurtlama akıntım var.
dün azdı bugun daha cok ben bugunu hasta masta değerlendrmeye çalışcam bakalım
soğan küründenmi bilmiyorum ilk defa bu kdr cok yumrta akı gibi çok afedersiniz silince 4-5 parça geldi uzayan akıntı
soğan kürünün etkisi falanmı acaba

merhaba kızlar hayırlı cumalar H E canım yeni bat 22 mart benim testi ve ovulasyonu kaldırır mısın sana zahmet
oyy kuzum benim kalksın tabi yenileri gelsin kıpkırmızı piklerin göründüğüüüü testlerrr... şurda 22 marta ne kaldı... Rabbim daha güzelleştiriyor demek ki... ehh biraz daha yorulacaksınız çalışmalarla o kadar :)

Ay kızılacak hiçbir şey sölemedin canım sen bence, sen yazmasan ben de benzer şeyler yazacaktım, yazdım da galiba tutamadım kendimi
Ne bilim alıngan saatine geldi belki kalbını kırmak istemedim aslında .
Ama ne bilim herkes başına gelceğini bilşyodur yanı boşuna korkutmayalım demek istedim

Valla abla anlamadım ki Allah'a emanet dedi gitti merak ettim
yok ben biliyorum ama gerek yoktu iki taraf için de gereksiz gitti yani... herkes az çok neyle karşılaşacağını biliyor.. herkes doğurmuş sizin de içinizde kalacak değil... hayat hep laylaylom değil ben onu da anladım ona karşılık yazılanları da ama neyse sağlık olsun

Doğru söylüyorsun abla. Üzüldüm ama gitmeseydi keşke, o da kötü bir şey yazmadı sizde kırıcı konuşmadınız ki öyle bir kötü saatine denk geldi demek, ne diyelim inşallah gelir

Tam koyu olamadı ama canm. 14. 15. günlerde çatlardı, dün 17. günümdü anlamadım. Test de bitti zaten artık yapmiycam :) 2 erken, 2 normal gebelik testleri var insAllah onları yapıp pozitif sonuc atmak nasip olsun
İnşallah yapma bekle nasipte varsa görürsün çift çizgiyi bekliyoruz burdan haberlerini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…