İnşallah yapma bekle nasipte varsa görürsün çift çizgiyi bekliyoruz burdan haberlerini
Tabi ki öyle canım, herkes kaç yaşına gelmiş, burada ikinci çocuğu düşünen kaç kişi var, herkesin hayat tecrübesi var yani az çok, akıl almaya, fikir danışmaya ihtiyacımız olduğunda soruyoruz zaten, bilgisi olanlar da cevaplıyor sağ olsun, daha gerisine ne gerek var, beyhude konuşmaNe bilim alıngan saatine geldi belki kalbını kırmak istemedim aslında .
Ama ne bilim herkes başına gelceğini bilşyodur yanı boşuna korkutmayalım demek istedim
Amann gelmek isteyene kapım içim gitmek isteyende kendi bilir nediyeyim ..Tabi ki öyle canım, herkes kaç yaşına gelmiş, burada ikinci çocuğu düşünen kaç kişi var, herkesin hayat tecrübesi var yani az çok, akıl almaya, fikir danışmaya ihtiyacımız olduğunda soruyoruz zaten, bilgisi olanlar da cevaplıyor sağ olsun, daha gerisine ne gerek var, beyhude konuşma
Ya et ben de yiyemiyorum pek bu araEt yapayım dedim bugun mahvoldum
Aman Allahım o ne koku
Butun kapı oencere açtım şuan pişsin diye beklıyorum .
İnşallah yiyebilirim
Yumurta sabah yedim biley yoktu ama et kokusu rahatsız etti bugunYa et ben de yiyemiyorum pek bu araDoktora gittim geldim şimdi de protein al, yumurta özellikle dedi
Bulantı bende başta sabahları vardı da geçti şimdi, doktor ama 8.haftadan sonra başlayabilir dediYumurta sabah yedim biley yoktu ama et kokusu rahatsız etti bugun
Eşimde yapma bişey dedi ama artık ocağa koydum pişsin ..
morcivertkedi kuzum ne sanslısın yaaa bulantısız atlattın vallaa
Bugüne kadar gelmediyse hiç gelmez inşallah kuzum .Bulantı bende başta sabahları vardı da geçti şimdi, doktor ama 8.haftadan sonra başlayabilir dedi
Bacım ben burdayım, yoklama alalımNiden bugün kimsecikler yok burada
Son 8Yumurtlaması bitenler geri sayanlar nerdeeee
Ayy canım beniim Allah razı olsun hepinizdenGünaydınnn
Hayırlı cumalar
Kontrole gidicek olan A AloeeVeraa arkadaşımıza dua edelim hayırlı haberlerle gelsin inşallahhh
İnşallah canım, annem bende de olmadı diyor, inşallah olmaz bende de. İnşallah senin de olmaz bu defa, diyolar ya her gebelik farklı mıymış neymişBugüne kadar gelmediyse hiç gelmez inşallah kuzum .
Benım diğer gebeliğimde bu haftalarda başlamıştı ..
Bizim ailede ama herkesin ağır geçer maalesef .
Genetik sanırım ama çok şükğr 3 aya kadar devam edermiş . Sana biranda gidermiş .
Ay maşallah canım, Rabbim sağlıkla devam ettirsinAyy canım beniim Allah razı olsun hepinizdençok şükür kalp atışımızı duyduk kızlar, Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. At koşturuyo gibi maşallah, dakikada 176 atıyo minnoş kalbi
Amiin canım hepimizinkini sağlıkla devam ettirsin inşallah, isteyen herkese de bir an önce nasip olsun inşallahAy maşallah canım, Rabbim sağlıkla devam ettirsin
Çok teşekkür ederiz canımm
Maşallah canım yaa,oyy nasıl da güzelAyy canım beniim Allah razı olsun hepinizdençok şükür kalp atışımızı duyduk kızlar, Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. At koşturuyo gibi maşallah, dakikada 176 atıyo minnoş kalbi
Selam canım, nasılsın? Sadece iki gruba takılıyorum ama yine bir sürü şey kaçırıyorum:) kızanlar, kaçanlar :)Ay kızılacak hiçbir şey sölemedin canım sen bence, sen yazmasan ben de benzer şeyler yazacaktım, yazdım da galiba tutamadım kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?