Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne bilim alıngan saatine geldi belki kalbını kırmak istemedim aslında .
Ama ne bilim herkes başına gelceğini bilşyodur yanı boşuna korkutmayalım demek istedim
Tabi ki öyle canım, herkes kaç yaşına gelmiş, burada ikinci çocuğu düşünen kaç kişi var, herkesin hayat tecrübesi var yani az çok, akıl almaya, fikir danışmaya ihtiyacımız olduğunda soruyoruz zaten, bilgisi olanlar da cevaplıyor sağ olsun, daha gerisine ne gerek var, beyhude konuşma

Amann gelmek isteyene kapım içim gitmek isteyende kendi bilir nediyeyim ..

Ya et ben de yiyemiyorum pek bu araDoktora gittim geldim şimdi de protein al, yumurta özellikle dedi
Yumurta sabah yedim biley yoktu ama et kokusu rahatsız etti bugun
Eşimde yapma bişey dedi ama artık ocağa koydum pişsin ..

morcivertkedi kuzum ne sanslısın yaaa bulantısız atlattın vallaa

Yumurta sabah yedim biley yoktu ama et kokusu rahatsız etti bugun
Eşimde yapma bişey dedi ama artık ocağa koydum pişsin ..

morcivertkedi kuzum ne sanslısın yaaa bulantısız atlattın vallaa
Bulantı bende başta sabahları vardı da geçti şimdi, doktor ama 8.haftadan sonra başlayabilir dedi

Bulantı bende başta sabahları vardı da geçti şimdi, doktor ama 8.haftadan sonra başlayabilir dedi
Bugüne kadar gelmediyse hiç gelmez inşallah kuzum .
Benım diğer gebeliğimde bu haftalarda başlamıştı ..

Bizim ailede ama herkesin ağır geçer maalesef .
Genetik sanırım ama çok şükğr 3 aya kadar devam edermiş . Sana biranda gidermiş .

Günaydınnn
Hayırlı cumalar

Kontrole gidicek olan A AloeeVeraa arkadaşımıza dua edelim hayırlı haberlerle gelsin inşallahhh
Ayy canım beniim Allah razı olsun hepinizden çok şükür kalp atışımızı duyduk kızlar, Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. At koşturuyo gibi maşallah, dakikada 176 atıyo minnoş kalbi

İnşallah canım, annem bende de olmadı diyor, inşallah olmaz bende de. İnşallah senin de olmaz bu defa, diyolar ya her gebelik farklı mıymış neymiş

Ay kızılacak hiçbir şey sölemedin canım sen bence, sen yazmasan ben de benzer şeyler yazacaktım, yazdım da galiba tutamadım kendimi
Selam canım, nasılsın? Sadece iki gruba takılıyorum ama yine bir sürü şey kaçırıyorum:) kızanlar, kaçanlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…