Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayy canım beniim Allah razı olsun hepinizden çok şükür kalp atışımızı duyduk kızlar, Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. At koşturuyo gibi maşallah, dakikada 176 atıyo minnoş kalbi

Oy oy oy masallah canım, en önemli adımı attın, gerisi de su gibi aksın insallah

inşallah kuzum nasip bakalım

Yolunda balım çok şükür; tüp bebek için adet bekliyorum iste :)
Ayy heyecanlı mısın, o da heyecanlı bir süreç galiba yaa, yumurtanın büyüdüğünü, toplandığını, her adımı gün be gün takip edebileceksin inşallah hayırlısıyla. İnşallah da hep güzel ilerler her şey

Geldi mi kuzum .
Buna şükür edelim kuzum
İnşllah benım gibi kimyasaldan sonra hemen gebe kalırsın

geldi kuzum çok şükür

evet buna şükür Rabbim korktuğuma uğratmadı ben dış gebelikten çok korkuyordum ama Elhamdülillah buna da şükür

inşallah canım benim dua et bizlere de yeniden hayırlı sağlıklı evlatlar ve gebelik nasip etsin Rabbim aminnn

Aminnn kuzum insallah

Allaaaaa
Çok az kalmısss . Raabbım doktor kontrolune gün saydıgın gunu gostersın kuzumm

Ayy canım beniim Allah razı olsun hepinizden çok şükür kalp atışımızı duyduk kızlar, Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. At koşturuyo gibi maşallah, dakikada 176 atıyo minnoş kalbi
Çok şükürr maşallaahhhh
Hala önden mi gidiyo haylaz
Rabbım hep böyle güzel güzel çıkmayı nasip etsin doktor odalarından kuzummm

Hep dua ettim kuzum dış gebelik yaşamasın diye . Çok şükür Allahım korkutugumuzu yaşatmadı .

Hep dualarımdasınız kuzum
Yol arkaşlarım , kaderdaşım

Yumurta sabah yedim biley yoktu ama et kokusu rahatsız etti bugun
Eşimde yapma bişey dedi ama artık ocağa koydum pişsin ..

morcivertkedi kuzum ne sanslısın yaaa bulantısız atlattın vallaa
Allaha şükür ya çok zor mide bulantısı. başladı mı senin? Allah yardım etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…