Sorma şekerim her gün yeni bir actionSelam canım, nasılsın? Sadece iki gruba takılıyorum ama yine bir sürü şey kaçırıyorum:) kızanlar, kaçanlar :)
Çok şükür canımmMaşallah canım yaa,oyy nasıl da güzel
Tm kuzmmm sana simdi ovu testimi atcammİlk sayfaya bak kuzum ovu testlerımın altında
Hayrlı cumalar kuzmmmGünaydınnn
Hayırlı cumalar
Kontrole gidicek olan A AloeeVeraa arkadaşımıza dua edelim hayırlı haberlerle gelsin inşallahhh
Ayy canım beniim Allah razı olsun hepinizdençok şükür kalp atışımızı duyduk kızlar, Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. At koşturuyo gibi maşallah, dakikada 176 atıyo minnoş kalbi
Amiin canım benim çok teşekkür ederimmOy oy oy masallah canım, en önemli adımı attın, gerisi de su gibi aksın insallah
Amiin canım hepimizinkini sağlıkla devam ettirsin inşallah, isteyen herkese de bir an önce nasip olsun inşallah
ayyy canımsın ALLAH RAZI OLSUN İNŞALLAHÜzülme kurban olduğum.. Her şey çok güzel olacak
Sorma şekerim her gün yeni bir actionİyiyim ya çok sağol, sen nasılsın, ne var ne yok, inşallah her şey yolundadır.
inşallah kuzum nasip bakalımoyy kuzum benim kalksın tabi yenileri gelsin kıpkırmızı piklerin göründüğüüüü testlerrr... şurda 22 marta ne kaldı... Rabbim daha güzelleştiriyor demek ki... ehh biraz daha yorulacaksınız çalışmalarla o kadar :)
Ayy heyecanlı mısın, o da heyecanlı bir süreç galiba yaa, yumurtanın büyüdüğünü, toplandığını, her adımı gün be gün takip edebileceksin inşallah hayırlısıyla. İnşallah da hep güzel ilerler her şeyYolunda balım çok şükür; tüp bebek için adet bekliyorum iste :)
Geldi mi kuzum .
Buna şükür edelim kuzum
İnşllah benım gibi kimyasaldan sonra hemen gebe kalırsın
inşallah canım benim inşallahSen sağlıklısın kuzum çok şükür inşallah 22 Mart ta daha güzel haberini alırız
Ayy heyecanlı mısın, o da heyecanlı bir süreç galiba yaa, yumurtanın büyüdüğünü, toplandığını, her adımı gün be gün takip edebileceksin inşallah hayırlısıyla. İnşallah da hep güzel ilerler her şey
Allaaaaa
Çok şükürr maşallaahhhhAyy canım beniim Allah razı olsun hepinizdençok şükür kalp atışımızı duyduk kızlar, Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. At koşturuyo gibi maşallah, dakikada 176 atıyo minnoş kalbi
Hep dua ettim kuzum dış gebelik yaşamasın diye . Çok şükür Allahım korkutugumuzu yaşatmadı .geldi kuzum çok şükür
evet buna şükür Rabbim korktuğuma uğratmadı ben dış gebelikten çok korkuyordum ama Elhamdülillah buna da şükür
inşallah canım benim dua et bizlere de yeniden hayırlı sağlıklı evlatlar ve gebelik nasip etsin Rabbim aminnn
At kuzum beklıyorumTm kuzmmm sana simdi ovu testimi atcamm
gelip darmadağın edenlerSelam canım, nasılsın? Sadece iki gruba takılıyorum ama yine bir sürü şey kaçırıyorum:) kızanlar, kaçanlar :)
gelip darmadağın edenler
Allaha şükür yaYumurta sabah yedim biley yoktu ama et kokusu rahatsız etti bugun
Eşimde yapma bişey dedi ama artık ocağa koydum pişsin ..
morcivertkedi kuzum ne sanslısın yaaa bulantısız atlattın vallaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?