ahahha haklısın valla çalışırken bu kadar aktifimm... :) keşke yakın olabilseydik... sen nerdeydin ki?Seni yakınımda istiyorum, çalışırken bu kadar eğlenceli olanın çay kahve muhabbeti nasıldır kim bilir :) Ah ah kader utansın
Kuzum başlangıçta şuan .Allaha şükür yaçok zor mide bulantısı. başladı mı senin? Allah yardım etsin
Hayır bide bile terslediklerim alınmıyogelip darmadağın edenler
olsun en azından bebeğin sana kendini gösteriyor öyle düşün kuzumKuzum başlangıçta şuan .
Sabahları kötü uaynıyorum .
Gece uuyamıyorum
Kahvaltı yapınca bulantın geçti ama bugun etli bir yemek yaptım onda yıne kötü oldum
Ama razıyımmmmm
Amann değiştiremem benı seven ne demek istediğimi anla olmadı özelden sorar ne demek istedim diye :)ahahha yazış stilini mi gözden geçirsen acaba.. demek istediklerin ters tepiyorsa
Bence bu kadar büyütecek de hiç ama hiç birşey yoktu, bunu da yazmasam çatlar ölürdümAmann değiştiremem benı seven ne demek istediğimi anla olmadı özelden sorar ne demek istedim diye :)
Ohhhh haberler hep güzel geliyo maşalllaaahhhhCanım arkadaşlarım tahlil sonuçlarımin merakla beklediğim kısmı çıkmış..
Çok şükür tsh 2,42 çıkmış..Çok mutlu oldum ya,en son 3,20 idi,ondan önce 4lere de çıkmıştı.
Düşük tek değerim var oda B12.
190 alt sinirken 170lerde benim..
benim eksikti demiştim ya 200ün üstünde olması bekleniyor demişti doktor.. dil altı aldım ben bakalım inşallah fayda eder... tsh a sevindim canım gözün aydın.Canım arkadaşlarım tahlil sonuçlarımin merakla beklediğim kısmı çıkmış..
Çok şükür tsh 2,42 çıkmış..Çok mutlu oldum ya,en son 3,20 idi,ondan önce 4lere de çıkmıştı.
İyi kuzum çok şükür b12 takviyesiyle de atlatırsınCanım arkadaşlarım tahlil sonuçlarımin merakla beklediğim kısmı çıkmış..
ahahha haklısın valla çalışırken bu kadar aktifimm... :) keşke yakın olabilseydik... sen nerdeydin ki?
yakınmışız çoğu sene de kemere geldik... süper olurdu görüşseydik :)Ben antalyadayim kuzum
Bence bu kadar büyütecek de hiç ama hiç birşey yoktu, bunu da yazmasam çatlar ölürdüm
yakınmışız çoğu sene de kemere geldik... süper olurdu görüşseydik :)
Ben Ankara daha yakiniz en azindan:))Aaa valla yakın miyiz, sen nerdesin ki? Ben burada ki herkesi İstanbul’da sanıyorum da
Dikkat et kuzumValla güzelmm ölüyormm agrıdan sızodan kendime gelemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?