Bata 8 varken ne desek bol maalesef .Kizlar bata 8 gun var ayin 1i regl gunum ovulasyon testim silik cikti sizce hamilemiyim
Ay çok tatlısın canım benimSoyle soyle, aman diyeyim sen çatlama :) Sana çatlama patlama yasak 9 ay
Oyle hemen söylemek dogru sonuc vermez insalllah vardir resmî atabilir misinKizlar bata 8 gun var ayin 1i regl gunum ovulasyon testim silik cikti sizce hamilemiyim
Canım ilk 3 değer milyon dimiYeniden merhabalar.. size bir yıldır bebiş olmadığını ve doktora gideceğimizi yazmıştım gittik, daha benim hormon ve hsg testlerimin zamanı gelmedi ama eşimin sperm sonucu çıktı, bi bakabilir misiniz, zaten varikosel vardı ama bana çok düşük geldi ya da yeterli olur mu kiyoksa ameliyat mı derler sizce, doktor randevumuza daha iki hafta var
Toplam İleri hareketli sperm : 10,5
Toplam hareketli sperm : 17
Toplam sperm kons. : 64
Ortalama hız : 7 mic/s
Fonksiyonel sperm : 0,2
İleri hareketli sperm : 2,1
Hareketli sperm kons. : 3,4
Morph : %4
Hareketsizlik : %73
Yerinde hareketli : %11
İleri hareketli : %16
Toplam hareketlilik : %27
Sperm konsantrasyonu : 12,8
Adami ne diye guldurdun merak ettim.. nasil gecti yolculuk arkada mi yolculuk yaptin:)T Tosbikellim U Ufukta_bebek çok teşekkür ederim kizlar
H E güzel haberlerimiz hep olsun inşallah caniim
can09e tsh a öyle mutlu oldum ki doktora gittim sonucu almaya,adamı da güldürdüm dil altı olanlar çok çabuk etki ediyormuş,toparlasin değerini inşallah caniim
İstanbulun trafiğine iyy, daha giremedik bile,bunun bir de köprü olayı var
Ondeydim canım da baktım trafik giderek artıyor,navigasyon da süre giderek uzuyor, valla geçtim arkaya.hala yoldayız,iki iki bucuk saat daha surerAdami ne diye guldurdun merak ettim.. nasil gecti yolculuk arkada mi yolculuk yaptin:)
Kime annenlere mi annesine mi:)Ondeydim canım da baktım trafik giderek artıyor,navigasyon da süre giderek uzuyor, valla geçtim arkaya.hala yoldayız,iki iki bucuk saat daha surer
Evde duramadim heyecandan,gelip sevincimi paylaşmak istedim dedim,tsh düşmüş az değil bu adam beni sırf bu iş yüzünden iki sefer dahiliyeye yollamisti,ilaç vermemişlerdi,anlam veremiyorduk.Sukur yoluna girmis
İnşallah gider gitmez yine yazıp resmide yollayacağım caniim..verilir dimi daha yolun çok başı olsa da?Kime annenlere mi annesine mi:)
Evet sukur dusmus bunla gecmis olsunn simdi ilk kese fotomuzu istiyoruz insallahh:)
Ay sağ olasın canım benim amiin inşallahA AloeeVeraa hayırlı olsunn, sağlıkla gelsin miniktakvim de gelsin artık :) dakikada 140dan fazlaysa kız diyolla
Verirler keseyi gorurlerse kuzum.. iyi eglenceler..:)İnşallah gider gitmez yine yazıp resmide yollayacağım caniim..verilir dimi daha yolun çok başı olsa da?
Ay her zaman kayinvalideme giderdik,o Güngören de.Bu sefer Anadolu yakasına gececegimiz tuttu..Sirf köprü yolu 50 dakikalik kırmızı. Gelmeyin efendim yola yeni çıktıysaniz
Yumurtlaması bitenler geri sayanlar nerdeeee
Merhaba, benim varikosel konusunda pek bilgim yok ama sayı ve hareketi arttırmak için vitamin/antioksidan takviyeleri kullanabilirsiniz, biz 3 ay kullanmıştık. Bir de sigara varsa bırakmanın çok faydası var.Yeniden merhabalar.. size bir yıldır bebiş olmadığını ve doktora gideceğimizi yazmıştım gittik, daha benim hormon ve hsg testlerimin zamanı gelmedi ama eşimin sperm sonucu çıktı, bi bakabilir misiniz, zaten varikosel vardı ama bana çok düşük geldi ya da yeterli olur mu kiyoksa ameliyat mı derler sizce, doktor randevumuza daha iki hafta var
Toplam İleri hareketli sperm : 10,5
Toplam hareketli sperm : 17
Toplam sperm kons. : 64
Ortalama hız : 7 mic/s
Fonksiyonel sperm : 0,2
İleri hareketli sperm : 2,1
Hareketli sperm kons. : 3,4
Morph : %4
Hareketsizlik : %73
Yerinde hareketli : %11
İleri hareketli : %16
Toplam hareketlilik : %27
Sperm konsantrasyonu : 12,8
valla bana hiç demedi dakikada şu kadar atıyo diye. ultrason kağıdında da göremedim. yoksa teyit ederdimAy sağ olasın canım benim amiin inşallahtakvim de geldi :) kız biliyorum o teoriyi doğru mu acaba ya tecrübelilerden bi bilgi alsak :)
Ben Ankara daha yakiniz en azindan:))
Beklerim kuzum.. :)Oralara yolum düşerse bulurum seni :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?