Tam pik görmeden de gebe kalanlar var canım inşallah sende onlardan olursunnTam olarak pik bile görmedim karma karışığım o yüzden, biraz uzaktan takip ediyorumBat a 13 mü 12 mi ne var..
Kuzum il sayfaya ekle demişssin ama toplu ekliyorum ben ilk sayfaa .
Amannn kuzummmmm İstanbul da evet trafik sorun aama ben alıştım@Aysegul239 @Ufukta_bebek çok teşekkür ederim kizlar
H E güzel haberlerimiz hep olsun inşallah caniim
can09e tsh a öyle mutlu oldum ki doktora gittim sonucu almaya,adamı da güldürdüm dil altı olanlar çok çabuk etki ediyormuş,toparlasin değerini inşallah caniim
İstanbulun trafiğine iyy, daha giremedik bile,bunun bir de köprü olayı var
Bugun kimseler yok :)Ilk defa girdiğimde bu kadar az sayfayla karşılaştım hayırdır millet nerelerdesiniz ben dün çatladım galiba dün değerlendirdim ama bugün hiç yapasım yok isteğimde yok keyfimde yok olacağı varsa tutmuştur diyor ve sonlandırıyorum bi süre
Bende bata 6 7 kalana kadar bişeycik olmadı :)Gobek deligimin etrafi kasiniyor ne olaki...niye olur... bu kadar erken belirti olur mu?
Bugun de onemli diyorlar.. ama yapabilcez mi bilmiyorummm.. cunku benim uykum var bi de dun oldu ya derIlk defa girdiğimde bu kadar az sayfayla karşılaştım hayırdır millet nerelerdesiniz ben dün çatladım galiba dün değerlendirdim ama bugün hiç yapasım yok isteğimde yok keyfimde yok olacağı varsa tutmuştur diyor ve sonlandırıyorum bi süre
2 haftacık kalmışAyyyhhh 13 gun var dahaaa :))
Gecer diyorumm soyle bi bakinca da ohoo daha cok varmis diyorum :)) bu hafta bana cabuk gecti misal.. gecer yaa bitti gitti deriz:)2 haftacık kalmış
3 günde erken yapsan 10
Benim oğlanın 150 160 gibi bişeydi kalp atımı :))) biz bozmuşuz teoriyiAy sağ olasın canım benim amiin inşallahtakvim de geldi :) kız biliyorum o teoriyi doğru mu acaba ya tecrübelilerden bi bilgi alsak :)
Benım 9 gün kaldı mesela yaklaştıkca dıyorum acaba daha mı geç gitsemGecer diyorumm soyle bi bakinca da ohoo daha cok varmis diyorum :)) bu hafta bana cabuk gecti misal.. gecer yaa bitti gitti deriz:)
Ay bende bu ay öyleydim ya enerjimiz mi yok yoksa artım saldık mı nolduk anlamadım :)))) ctesi yaptık ptesi salı yaptık çarlambaya enerjim kalmamıştı işlerimde vardı çok yoegundum derken kaldı öyle. Ptesi pik olmuştu muhtemelen salı da çatlama oldu. Devam etmedim ilişkiye olacaksa zaten olur her türlü bakalım ..Ilk defa girdiğimde bu kadar az sayfayla karşılaştım hayırdır millet nerelerdesiniz ben dün çatladım galiba dün değerlendirdim ama bugün hiç yapasım yok isteğimde yok keyfimde yok olacağı varsa tutmuştur diyor ve sonlandırıyorum bi süre
Evet canım zaman geçip gidiyo bi bakıyosunGecer diyorumm soyle bi bakinca da ohoo daha cok varmis diyorum :)) bu hafta bana cabuk gecti misal.. gecer yaa bitti gitti deriz:)
Ay başladı belirtilereeGobek deligimin etrafi kasiniyor ne olaki...niye olur... bu kadar erken belirti olur mu?
Bugun de onemli diyorlar.. ama yapabilcez mi bilmiyorummm.. cunku benim uykum var bi de dun oldu ya der
Yarim kaldi galibaa:)Evet canım zaman geçip gidiyo bi bakıyosun
Yaa hissettiriyor napiyimm ya:)Ay başladı belirtileree
Valla bende gün içinde koşturma.
Öğlene kadar evi derle topla temizle öğlen yemek hazırla, oğlanı yedir içir doğru parka. Akşama doğru eve dön zaten akşam yemek hazırlığı falan bi bakıyprum gün bitmiş. Hiç düşünmüyorum günçinde ama mesela oturunca hafif regl sancısı gibi oldu bugün 2 kere.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?