Benım 9 gün kaldı mesela yaklaştıkca dıyorum acaba daha mı geç gitsem
Doğru canım işte düşündükçe buluyoruz :)))))Yaa hissettiriyor napiyimm ya:)
Aynen parti yapcakmisiz kitap okuma partisi... ayy ben de baska parti sanmistim dedimBugün de canım istiyor, keyfimden yapacağım de
Hakkaten basladi alt tarafta baski da var.. hafif bel agrisi..dinlemeyim diyorum hissettiriyolla:))Doğru canım işte düşündükçe buluyoruz :)))))
Yok bndede bişey yok zaten ağrılar batmalar başlarsa aralık ayında olduğu gibi maşallah adete kadar ne batmalar ne ağrılar yaşamıştık kız sonra noldu fos
O yüzden bende olursa heh bu ay da olmadı dicem
Aynen parti yapcakmisiz kitap okuma partisi... ayy ben de baska parti sanmistim dedimbakalim umit var gibi
Ayyy ne fikirler var duydukca kendimi sorguluyorumm :))Kitap okurken ara ara mesaj gönder sende :) ayyy ne pislestim haaaa :)
6+5 7 demi gitsem diyorum kararsızımSen kac oluyordun o zman 6+2 mi hangi gune gitmeyi dusunuyorsun?
Hayırlı haberlerle gelirim inşallajGitme gitme, bekle sen, ne kaldı şurada cinsiyete :) Sopamızı çıkartmadan 9 gün sonra doktora
Ahahaha bir dene bakalım, tutmazsa buluruz yeni fikirler :)Ayyy ne fikirler var duydukca kendimi sorguluyorumm :))
Hayırlı haberlerle gelirim inşallaj
Tamam o zmn git gor insallahh kuzummm.. bir sorun yoksa 6+larda goruluyor yaa...6+5 7 demi gitsem diyorum kararsızım
Tam pik görmeden de gebe kalanlar var canım inşallah sende onlardan olursunn
Evet canımCanım ilk 3 değer milyon dimi
Ozaman 4 mart ta sabah en erken saatteTamam o zmn git gor insallahh kuzummm.. bir sorun yoksa 6+larda goruluyor yaa...
Hatta ben kese gormeye gittigimde kadin benden oncekine bakiyordu cok guzel 6+3 dedi.. kalp atisi iste dedi... iste su gun gel tekrar dedi... bana da haftaya gel dedi adeti 1 hafta gecmemisti erkendi tabi.. dedim ben belli 6+3te geliyim dedim yok dedi keseyi rahimde gormemiz gerek sen haftaya gel dedi :))
Sigara yok da doktorum testlerden önce vitamine başlattı hemen proxymen ve proxywomenMerhaba, benim varikosel konusunda pek bilgim yok ama sayı ve hareketi arttırmak için vitamin/antioksidan takviyeleri kullanabilirsiniz, biz 3 ay kullanmıştık. Bir de sigara varsa bırakmanın çok faydası var.
İnşallahOlur kuzum isabet olur insallah guzel haberlerle gel
Bugun kimseler yok :)
Çatlayan çatladı patlayan patladı .
Derin bir bat bekleyişinde herkes :))
Bugun kimseler yok :)
Çatlayan çatladı patlayan patladı .
Derin bir bat bekleyişinde herkes :))
Abla ne kitabı olduğuna göre değişir durumAynen parti yapcakmisiz kitap okuma partisi... ayy ben de baska parti sanmistim dedimbakalim umit var gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?