Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Yaa hissettiriyor napiyimm ya:)
Doğru canım işte düşündükçe buluyoruz :)))))
Yok bndede bişey yok zaten ağrılar batmalar başlarsa aralık ayında olduğu gibi maşallah adete kadar ne batmalar ne ağrılar yaşamıştık kız sonra noldu fos
O yüzden bende olursa heh bu ay da olmadı dicem

Hakkaten basladi alt tarafta baski da var.. hafif bel agrisi..dinlemeyim diyorum hissettiriyolla:))

6+5 7 demi gitsem diyorum kararsızım
Tamam o zmn git gor insallahh kuzummm.. bir sorun yoksa 6+larda goruluyor yaa...
Hatta ben kese gormeye gittigimde kadin benden oncekine bakiyordu cok guzel 6+3 dedi.. kalp atisi iste dedi... iste su gun gel tekrar dedi... bana da haftaya gel dedi adeti 1 hafta gecmemisti erkendi tabi.. dedim ben belli 6+3te geliyim dedim yok dedi keseyi rahimde gormemiz gerek sen haftaya gel dedi :))

Ozaman 4 mart ta sabah en erken saatte 8.30 da falan randevu alırım

Merhaba, benim varikosel konusunda pek bilgim yok ama sayı ve hareketi arttırmak için vitamin/antioksidan takviyeleri kullanabilirsiniz, biz 3 ay kullanmıştık. Bir de sigara varsa bırakmanın çok faydası var.
Sigara yok da doktorum testlerden önce vitamine başlattı hemen proxymen ve proxywomen

Bugun kimseler yok :)
Çatlayan çatladı patlayan patladı .
Derin bir bat bekleyişinde herkes :))

He valla bu ay hiç saymadım valla yumurtlama ya kaç gün var bata kaç gün kaldı burdan görünce anlıyorum benim de günüm gelmiş diye sonra kafam bi milyon oluyor kendimi dinlemedim
Bugun kimseler yok :)
Çatlayan çatladı patlayan patladı .
Derin bir bat bekleyişinde herkes :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…