- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Cinsiyeti de boşver sen direk doğuma git kuzu6+5 7 demi gitsem diyorum kararsızım
Bugun de onemli diyorlar.. ama yapabilcez mi bilmiyorummm.. cunku benim uykum var bi de dun oldu ya der
6+5 de rahat duyarsın canım bence o zaman git sonra da zaten ayda 1 gidersin.6+5 7 demi gitsem diyorum kararsızım
Ben de kalktim hemen yatmadim.. sonra uyudum misil misil cok sukur :)Valla dün hemen dusa girmiyim diye çok bekledim galiba boğazlarım çok kötü bide diyorum olcagi varsa olur zorlamanın manası yok
Ay bende bu ay öyleydim ya enerjimiz mi yok yoksa artım saldık mı nolduk anlamadım :)))) ctesi yaptık ptesi salı yaptık çarlambaya enerjim kalmamıştı işlerimde vardı çok yoegundum derken kaldı öyle. Ptesi pik olmuştu muhtemelen salı da çatlama oldu. Devam etmedim ilişkiye olacaksa zaten olur her türlü bakalım ..
Ben de kalktim hemen yatmadim.. sonra uyudum misil misil cok sukur :)
Rabbim tez zamanda nasip eder insallahBen de hamilelik dusunuyorum
Yaş 33
Tm kuzmm dur bakym1. Sayfada ovu testlerinin altında var canim
Hahaha var bugun bisey cnm sessizlik var asıl heyecan o zaman baslıyor sayımlarCidden ya grupta sohbet azaldı iyice H E nın dediği gibi çatlayan çatladı patlayan patladı hamisler herkes çekildi yumulun sohbete huhuuuu
Bence de eşimde öyle diyo :))Cinsiyeti de boşver sen direk doğuma git kuzu
Marta doğru senlenecek buralar deseneHahaha var bugun bisey cnm sessizlik var asıl heyecan o zaman baslıyor sayımlar
Benım doktorum valla hiç ayda bir gel demez bi yakaladımı peşimi bırakmıyı6+5 de rahat duyarsın canım bence o zaman git sonra da zaten ayda 1 gidersin.
İnsallah inşallah hamile kalmayan kalmasinMarta doğru senlenecek buralar desene
Kuzum bizim evde henuz net bağlanmadı .Cidden ya grupta sohbet azaldı iyice H E nın dediği gibi çatlayan çatladı patlayan patladı hamisler herkes çekildi yumulun sohbete huhuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?