- 27 Kasım 2012
- 4.677
- 7.362
- 358
Hadi inşallah . Rabbım heemen nasip ederYarın spiralimi çıkartttiricam çok heyecanlıyım
Yarın spiralimi çıkartttiricam çok heyecanlıyım
Benim kafama yine bisey takıldı yardımcı olun kızçeler şimdi 11subat regl oldum 5. Gün klomene basladım adetin 13. Günü kontrole cagirdı doktor kontrole 2 gün kala iliski yok dedi ya o ara catlarsam niye ole dediki doktor
İnsallahBenim tanıdığım bi ablada 36 yaşında felan ciksrttirdigi ay hamile.kaldi inşallah sizinde öyle olur
Saol cnm cvp vermedi oda mesgul galiba :)15yusra11 O yardımcı olur sana oda kullandı baya diye biliyorum bbm hiç bilgim yok bise diyemiyorum
Hadi inşallah giriyorum çıkıyorum sohbet yok başımızı cekecen sen canım benim :)Kuzum bizim evde henuz net bağlanmadı .
Telefon şnternetim de yetmiyor
O yüzden arada girmeye çalılıyorum ama yarın kablo çekilcrk . Daha sonra neti bağlamaya gelcekler . Önümüzdekş hafta hallolur Allahın izniyle sonra leptobumdan girerim sürekli
Ben pazar günü 1 ovu yapacam silik görürsem mart 2 ye kadar test yokİnsallah inşallah hamile kalmayan kalmasin
Rabbim bekleyisini hayırla sonlandirsın cnmBen pazar günü 1 ovu yapacam silik görürsem mart 2 ye kadar test yok
Benim doktorum eşimi hamilelikte 3 defa ultrasona diktim dedi . Sıkıntı olmadığı sürece gelme dedi zararlı degil dense bile ultrasona maruz bırakma bebeği dediBenım doktorum valla hiç ayda bir gel demez bi yakaladımı peşimi bırakmıyı
Bu hafta Rabbım izin verirde duyarsak 1 hafta sonra yine çağırır buyuk ıhtımalle :))
Test falan yaptıttırır :))
Amin canım hepimizi güzel mutlu olacağımız hayirla bol bebisli etsin :)Rabbim bekleyisini hayırla sonlandirsın cnm
Amin amin cnmAmin canım hepimizi güzel mutlu olacağımız hayirla bol bebisli etsin :)
O bir uygulama mı acabaaKuzum il sayfaya ekle demişssin ama toplu ekliyorum ben ilk sayfaa .
Femometerde kayıt yapıyosun sonra tüm trstlerin ekran görüntüsü alman lazım ..
bu şejilde tek tek eklemşyorum .
Telefondan zor oluyor
Bence de eşimde öyle diyo :))
En güzeli doğuma gitmek
Doktora deriç hamile oldugumunnn hiç farkında değilimm gaz sanıyodum ben
Aşılama mı olacak?Benim kafama yine bisey takıldı yardımcı olun kızçeler şimdi 11subat regl oldum 5. Gün klomene basladım adetin 13. Günü kontrole cagirdı doktor kontrole 2 gün kala iliski yok dedi ya o ara catlarsam niye ole dediki doktor
Evet cnmO bir uygulama mı acabaa
Saol cnm cvp vermedi oda mesgul galiba :)
Tm kuzmm bn becerirsemm atcammEvet cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?