O zaman iyi canım yani neredeyse buna yakın değerlere sahipti benim esimde hatta bazıları daha düşüktu ama ben gebe kaldım ama düşük yaptım.Bu değerleri doktorlar çok kötü bulmuyorlar ama takviye ilaçlar vitaminler verebilirler tabiEvet canım
Yok cnm takip yapacak sadeceAşılama mı olacak?
Bnde öyle tahmin ettim cnm birazdan doktora gitcem orda net ögrencez bakalımYarın şehir dışına çıkcak işleri vardır büyük ihtimal
Kuzum manuel kayıt yapıcaksın .H E kuzmmm bu uygulamaaya LH testini atyormm olmyor nasl yaplıcakk
Ohhhhhh olsun iyi gelmiştirrGünaydın kızlarBu sabah alarmı erteleyim derken kapatmış bir güzel uyumuşum işe geç kaldım
Hadi inşallaahhh ... sende geri sayıma geçtinnGünaydın kızlar işe gidenler hayırlı işler
Bende işe gidcek gibi kalktım erkenden
Dün gecede yine cok kötüydüm boş gecti
Terlemişim biraz sabah kalktım duş aldım bu sabahı değerlendirmiş oldu
Grip yüzünden bu ay işler kesat
Yumurtlama gününü program 22 sini dün gösteriyodu. Gerçektende en yoğun akıntım dün vardı
Bugun hiç bişi yok
15 19 gecesi 23 sabahı değerlendirmiş olduk
Dün bile yumurtlama olmuş olsa bence şansm var bu ay için :) kısmet
Ay valla ben daha kalkamadım yataktan .. gece korku filmi vardı onu izledimGünaydın en erken ben uyandım galiba
Haftanın 5 günü 6.30 kalkınca biyolojik saatim beni uyandırdı uykuda tutmuyor tekrar
Günaydıınnn hepimizeeGünaydınnnnnn
Ay takvimin nasılda yakışmış maşallahGünaydıınnn hepimizee
Teşekkür ederim canımcıım, sana da çok yakışıcak heyecanla bekliyoruz haberleriniAy takvimin nasılda yakışmış maşallah
Aynen bugun bata 13 :) hadi hayırlsıHadi inşallaahhh ... sende geri sayıma geçtinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?