- 22 Ekim 2017
- 7.788
- 17.123
- 248
- 37
Benim aklıma ilk eşinden sperm örneği isteyecekleri geldi. Doktor muhtemelen yumurta çatlamamış ve yeterli büyüklüğe ulaşmışsa kiste dönmesin diye çatlatma iğnesi isteyebilir. İğneden 36 saat sonra ilişki olsun istiyorlar sperm kalitesini düşünmüş olabilir doktorunYok cnm takip yapacak sadece
İnşallah canım inşallahhTeşekkür ederim canımcıım, sana da çok yakışıcak heyecanla bekliyoruz haberlerini
Gelmeeesin biz beklemiyoruz kiAynen bugun bata 13 :) hadi hayırlsı
Yani bekleyen kim onuGelmeeesin biz beklemiyoruz ki
Yaa ne kadar şanslısınız bizde kar anca dağ tepelerinde görülüyorKar yağıyor
Aynen o zaman çift çizgiye 13 günGelmeeesin biz beklemiyoruz ki
burda yokKar yağıyor
Ben vardım kız heyecandan kendimi unuttumYani bekleyen kim onu
Siper alın buralar Mart’ta yanacak hamişler geliyorAynen o zaman çift çizgiye 13 gün
Lapa lapa :)burda yoko taraftan gelicek galiba buraya. nasıl yağıyor bari sulu mu lapa mı?
Aa nerde, istanbulda mıydın sen canımKar yağıyor
Ah kuzumm çok iyi bilirim bnede kürtaj sonrası 35 gün sonra geld . Senın daha cabuk gelir herlade şu değer bi sıfırlansaaBen vardım kız heyecandan kendimi unuttumbana gelsin Allahım bu güzelliklere minnoş gelsin geri sayımlar çift çizgilerle sonuçlansın
Evet kuzum avrupa yakasındayım hadımköy tarafında :) burda butun dığa olayları oluyoAa nerde, istanbulda mıydın sen canım
Sperm testini daha once yapmişlardı cnm iyiydi o cok şükür evet bugün igne oldum yarim saat önce pazar pazartesi salı degerlendir dedi Rabbim nasip eder insallahBenim aklıma ilk eşinden sperm örneği isteyecekleri geldi. Doktor muhtemelen yumurta çatlamamış ve yeterli büyüklüğe ulaşmışsa kiste dönmesin diye çatlatma iğnesi isteyebilir. İğneden 36 saat sonra ilişki olsun istiyorlar sperm kalitesini düşünmüş olabilir doktorun
geçen sene de oynayamadık. bu sene yine yağdı birazcıkk. yeğenlerim geliyor bugün beraber oynarız tutar insallahLapa lapa :)
Tutar inşallah yaaaa
Bu sene hiç oynuyamadım
Ayy hadi inşallah kuzum ben geçen sene çok iyi oynadımgeçen sene de oynayamadık. bu sene yine yağdı birazcıkk. yeğenlerim geliyor bugün beraber oynarız tutar insallah
yavrum ya teyze hep biz orda yokken kar yağıyo diyodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?