Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kız sen hamilesin korku filmi izleme yegenimi orda germe kizacam bak sana

karşıdan kuzenlerim kar oynamaya geliyordu hep. diz boyu kar oluyor burda yüksek kesimdeyiz. karşıda vıcık vıcık çamur oluyo diyolardı
Yok kız ben hadımköy beylikdüzü arasındayım . Burda lapa lapa yağar işyerım 10 dk mesafede çamur yağar

Saol cnm cvp vermedi oda mesgul galiba :)

Klomeni adetin 3. yada 5. günü başlatıyorlar canım ve günde 2 defa kullanılarak 5 günde bitiyor ilaç. Ilac bitene kadar yani kontrole gidene kadar ilişki yasak oluyor evet. Ki zaten klomen adetin 7. yada 9. günde bitiyor ama yumurtlama catlama vs. 13-14-15-16. günlerde oluyo o yüzden merak etme kaçırmazsın Allah'ın izniyle. Insallah da tutar kuzum

İnşallah bırakmamıltır kuzummiyiyindüşün .
Allahın iznşyle gelsin şu regl ..
harika çalışmalarla gelicek o bebeişşşş
İnşallah kuzum normalde ben psikolojik olarak güçlü sayılan biriyim ama son bir haftadır ara ara ağlama krizleri geçiriyorum nedensiz biranda geliyor Rabbim diyorum sevdiği kulunu sınarmış
Allahım bu hamişin duasını duysun kucağımızı boş bırakmasın

Saol canım randevum bugündü zaten 13. Günum igne mi oldum 14 15 16 birliktelik dedi amin amin insllah cnm ya simdiden heyecan yaptim

Yasadıkların kolay değil kuzum ..
ben güçlü değilim ama dışardaki insanlara karsı hep güçlğyğmdür ama evladımı kaybettıgımde işyerını ortasında hungur hungur aglamıştım kimse susturamadı .
Eşim bile kendimi ilk defa bu kadar caresız hıssettım . Bebeği kaybettıgımze değil ama senı üzgün görmek benı mahvettı dedi .
Bazen dayancak gucumuz kalmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…