Sen nerdeydın kuxum :)Hemde nasıl kısacık mesafede sırılsıklam etti hastane çıkışı
Ciklet gibi yapıştı kuzum çok hareket edince hala ağrım oluyor hasar bıraktı gibi hissediyorumAh kuzumm çok iyi bilirim bnede kürtaj sonrası 35 gün sonra geld . Senın daha cabuk gelir herlade şu değer bi sıfırlansaa
istanbulun en çok kar gören yerindeyim biz göremedik kar nerde oynadın geçen seneAyy hadi inşallah kuzum ben geçen sene çok iyi oynadım
İnşallah kuzum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasınSperm testini daha once yapmişlardı cnm iyiydi o cok şükür evet bugün igne oldum yarim saat önce pazar pazartesi salı degerlendir dedi Rabbim nasip eder insallah
İnşallah bırakmamıltır kuzummiyiyindüşün .Ciklet gibi yapıştı kuzum çok hareket edince hala ağrım oluyor hasar bıraktı gibi hissediyorum
Kız sen hamilesin korku filmi izleme yegenimi orda germe kizacam bak sanaAy valla ben daha kalkamadım yataktan .. gece korku filmi vardı onu izledim
Bide gece korktum
Yatak odanın kapısı kapalıydı kendınkendıne bi açıldı aklım çıkıyodu meğersem benım kedilermiş kız olan kapı açabiliyoda
Amin amin cnm insallahİnşallah kuzum Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın
İstanbulda evimin ordaistanbulun en çok kar gören yerindeyim biz göremedik kar nerde oynadın geçen sene
Kızz izlerken korkmadım dansonra korktumKız sen hamilesin korku filmi izleme yegenimi orda germe kizacam bak sana
aynen canım uykumu aldımOhhhhhh olsun iyi gelmiştirr
karşıdan kuzenlerim kar oynamaya geliyordu hep. diz boyu kar oluyor burda yüksek kesimdeyiz. karşıda vıcık vıcık çamur oluyo diyolardıİstanbulda evimin orda
Bence biizim bura daha çok görüyodur
Direk edirneden buraya
Yok kız ben hadımköy beylikdüzü arasındayım . Burda lapa lapa yağar işyerım 10 dk mesafede çamur yağarkarşıdan kuzenlerim kar oynamaya geliyordu hep. diz boyu kar oluyor burda yüksek kesimdeyiz. karşıda vıcık vıcık çamur oluyo diyolardı
Saol cnm cvp vermedi oda mesgul galiba :)
İnşallah kuzum normalde ben psikolojik olarak güçlü sayılan biriyim ama son bir haftadır ara ara ağlama krizleri geçiriyorum nedensiz biranda geliyor Rabbim diyorum sevdiği kulunu sınarmışİnşallah bırakmamıltır kuzummiyiyindüşün .
Allahın iznşyle gelsin şu regl ..
harika çalışmalarla gelicek o bebeişşşş
Saol canım randevum bugündü zaten 13. Günum igne mi oldum 14 15 16 birliktelik dedi amin amin insllah cnm ya simdiden heyecan yaptimKlomeni adetin 3. yada 5. günü başlatıyorlar canım ve günde 2 defa kullanılarak 5 günde bitiyor ilaç. Ilac bitene kadar yani kontrole gidene kadar ilişki yasak oluyor evet. Ki zaten klomen adetin 7. yada 9. günde bitiyor ama yumurtlama catlama vs. 13-14-15-16. günlerde oluyo o yüzden merak etme kaçırmazsın Allah'ın izniyle. Insallah da tutar kuzum
Yarın şehir dışına çıkcak işleri vardır büyük ihtimal
Bnde öyle tahmin ettim cnm birazdan doktora gitcem orda net ögrencez bakalım
Yasadıkların kolay değil kuzum ..İnşallah kuzum normalde ben psikolojik olarak güçlü sayılan biriyim ama son bir haftadır ara ara ağlama krizleri geçiriyorum nedensiz biranda geliyor Rabbim diyorum sevdiği kulunu sınarmış
Allahım bu hamişin duasını duysun kucağımızı boş bırakmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?