- 1 Kasım 2017
- 4.396
- 7.094
- 108
- 27
Manuel katıtta böyle fotograf koyul yor amaa neyse tesekkur ederimKuzum manuel kayıt yapıcaksın .
Gittim gittim cnm yok cnm Estağfurullah solda iki adet yumurta olmus igne yaptı yarın aksam 3 gün calisma sonra safak saycam sizinle ekstra yapmam gereken bisey varmi kuzumAa gittin mi canm doktora ne dedi? Geç dönebildim kusura bakma
Ben 3 defa klomen 1 defa famera 1 defa gonal -f kullandım ki 2 klomende kimyasal gebeliğim oldu famera ve gonal -f de de aşılama yapıldı hiç yasak demedi doktor sadece o günden önce 48 saatlik perhiz yeter dedi kontrollerde söylüyordu olsun mu olmasın mıKlomeni adetin 3. yada 5. günü başlatıyorlar canım ve günde 2 defa kullanılarak 5 günde bitiyor ilaç. Ilac bitene kadar yani kontrole gidene kadar ilişki yasak oluyor evet. Ki zaten klomen adetin 7. yada 9. günde bitiyor ama yumurtlama catlama vs. 13-14-15-16. günlerde oluyo o yüzden merak etme kaçırmazsın Allah'ın izniyle. Insallah da tutar kuzum
Kuzum herkes öyle yapuçıyor manuel kayıtta koyucaksın .Manuel katıtta böyle fotograf koyul yor amaa neyse tesekkur ederim
ayyy süperYok kız ben hadımköy beylikdüzü arasındayım . Burda lapa lapa yağar işyerım 10 dk mesafede çamur yağar
Kuzmm giç üzülme Allahım hayrlı vakitte tekrar vercekkkk Veee inanki o diğer dünyada sanaa safatçi olacakBen 3 defa klomen 1 defa famera 1 defa gonal -f kullandım ki 2 klomende kimyasal gebeliğim oldu famera ve gonal -f de de aşılama yapıldı hiç yasak demedi doktor sadece o günden önce 48 saatlik perhiz yeter dedi kontrollerde söylüyordu olsun mu olmasın mı
Teşekkür edrmmm saol kuzm anlamadm amaa biraz daha kurcalayacamm olursaa olur olmazsa nasipKuzum herkes öyle yapuçıyor manuel kayıtta koyucaksın .
Resimle açıklayamıyırum . Hamile moduna geçtiğim için ekran değişti benım .
Saol canım randevum bugündü zaten 13. Günum igne mi oldum 14 15 16 birliktelik dedi amin amin insllah cnm ya simdiden heyecan yaptim
O zaman iyi canım yani neredeyse buna yakın değerlere sahipti benim esimde hatta bazıları daha düşüktu ama ben gebe kaldım ama düşük yaptım.Bu değerleri doktorlar çok kötü bulmuyorlar ama takviye ilaçlar vitaminler verebilirler tabi
Bilmiyorum ki cnm bisey demedi ablam hemsire ona sordum garantilemek icin dedi biraz masraflı oluyormus sadeceYumurta kendiai çatlamaz mıymışki iğne kullanmış. Ben hiç kullanmadım iğneyi hep kendisi çatlayıp patladı :) Bu ay da tutmazsa istesem mi iğne
Gittim gittim cnm yok cnm Estağfurullah solda iki adet yumurta olmus igne yaptı yarın aksam 3 gün calisma sonra safak saycam sizinle ekstra yapmam gereken bisey varmi kuzum
Oy kuzum ya seninde yaranı deştimYasadıkların kolay değil kuzum ..
ben güçlü değilim ama dışardaki insanlara karsı hep güçlğyğmdür ama evladımı kaybettıgımde işyerını ortasında hungur hungur aglamıştım kimse susturamadı .
Eşim bile kendimi ilk defa bu kadar caresız hıssettım . Bebeği kaybettıgımze değil ama senı üzgün görmek benı mahvettı dedi .
Bazen dayancak gucumuz kalmıyor
Ben 3 defa klomen 1 defa famera 1 defa gonal -f kullandım ki 2 klomende kimyasal gebeliğim oldu famera ve gonal -f de de aşılama yapıldı hiç yasak demedi doktor sadece o günden önce 48 saatlik perhiz yeter dedi kontrollerde söylüyordu olsun mu olmasın mı
Agzın bal yesin amin amin insallah cnm bigün bnde görsem ocift cizgiyi ucacam havalaraBildiğim kadarıyla yok canm çalışmaları yapıp safağını sayarız insAallah pozitif testlerle dönersin
Bilmiyorum ki cnm bisey demedi ablam hemsire ona sordum garantilemek icin dedi biraz masraflı oluyormus sadece
Her doktor farklı demek ki kuzu banada sadece son iki gun yok demistiBenim doktor niye yasak koydu bize anlamadım
3 ay doktorla kullandım öyle yaptı. Sonra bi 3 ay da kendim kullandım ama hic bi sekilde gebelik yasamadimTabi oldugunda sağlıklı gebelik olsunda
Agzın bal yesin amin amin insallah cnm bigün bnde görsem ocift cizgiyi ucacam havalara
105 lira verdim igneyeAnladım canm olsun insallah sonu güzel olsun. Ne kadar çatlama iğnesi ki ?
Her doktor farklı demek ki kuzu banada sadece son iki gun yok demisti
105 lira verdim igneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?