Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben 3 defa klomen 1 defa famera 1 defa gonal -f kullandım ki 2 klomende kimyasal gebeliğim oldu famera ve gonal -f de de aşılama yapıldı hiç yasak demedi doktor sadece o günden önce 48 saatlik perhiz yeter dedi kontrollerde söylüyordu olsun mu olmasın mı

Kuzmm giç üzülme Allahım hayrlı vakitte tekrar vercekkkk Veee inanki o diğer dünyada sanaa safatçi olacak

Kuzum herkes öyle yapuçıyor manuel kayıtta koyucaksın .
Resimle açıklayamıyırum . Hamile moduna geçtiğim için ekran değişti benım .
Teşekkür edrmmm saol kuzm anlamadm amaa biraz daha kurcalayacamm olursaa olur olmazsa nasip

Saol canım randevum bugündü zaten 13. Günum igne mi oldum 14 15 16 birliktelik dedi amin amin insllah cnm ya simdiden heyecan yaptim

Yumurta kendiai çatlamaz mıymışki iğne kullanmış. Ben hiç kullanmadım iğneyi hep kendisi çatlayıp patladı :) Bu ay da tutmazsa istesem mi iğne

Düşük yapmana çok üzüldüm canım cevabına da çok sevindim çok teşekkür ederim içimi rahatlattın vitamin kullanmaya başladı umarım ikimiz de en kısa sürede güzel haberler veririz

Yumurta kendiai çatlamaz mıymışki iğne kullanmış. Ben hiç kullanmadım iğneyi hep kendisi çatlayıp patladı :) Bu ay da tutmazsa istesem mi iğne
Bilmiyorum ki cnm bisey demedi ablam hemsire ona sordum garantilemek icin dedi biraz masraflı oluyormus sadece

Gittim gittim cnm yok cnm Estağfurullah solda iki adet yumurta olmus igne yaptı yarın aksam 3 gün calisma sonra safak saycam sizinle ekstra yapmam gereken bisey varmi kuzum

Bildiğim kadarıyla yok canm çalışmaları yapıp safağını sayarız insAallah pozitif testlerle dönersin

Oy kuzum ya seninde yaranı deştim
Yeter bu kadar bence sen hamişsin ben Mart ı bekliyorum Nisan da doğum günü hediyem olacak minnoşum Martta da kızlar yakacak burayı

Benim doktor niye yasak koydu bize anlamadım
3 ay doktorla kullandım öyle yaptı. Sonra bi 3 ay da kendim kullandım ama hic bi sekilde gebelik yasamadim Tabi oldugunda sağlıklı gebelik olsunda

Benim doktor niye yasak koydu bize anlamadım
3 ay doktorla kullandım öyle yaptı. Sonra bi 3 ay da kendim kullandım ama hic bi sekilde gebelik yasamadim Tabi oldugunda sağlıklı gebelik olsunda
Her doktor farklı demek ki kuzu banada sadece son iki gun yok demisti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…