Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende öyle diyorum tam 27 ay olmus uçulmaz mı
Hemen hemen ayni zamanlardan beri bekliyoruz cnm dilerim Rabbim bu ay ucursun ikimizide herseyi beraber takip edelim sonra cok aminnnnn Allahim duy sesimizi

Regl olursam bende istiycem çatlama iğnesi ya garanti en azından
Insallah olmazsin cnm olursanda sorup bilgi alırsin en azından normalde bnm catlamasinda bi sıkıntı yoktu çünkü yinede verdi senden duyunca bnde vermez saniyodum heralde sorun olanlara veriyodur diye düşünmüştüm

Benim doktor niye yasak koydu bize anlamadım
3 ay doktorla kullandım öyle yaptı. Sonra bi 3 ay da kendim kullandım ama hic bi sekilde gebelik yasamadim Tabi oldugunda sağlıklı gebelik olsunda
Öyle canım geç olsun güç olmasın diyelim her doktorun farklı tarzı var kuzum ya misal benim durumumda olanlara 6 ay korunma verende var korunma diyende 2-3 ay yeter diyende

Kuzum herkes öyle yapuçıyor manuel kayıtta koyucaksın .
Resimle açıklayamıyırum . Hamile moduna geçtiğim için ekran değişti benım .
İnşallah kuzum
Sen nasılsın ovu testleri başlamış
Evet kuzmm başladı daa sanki bi terslik var gbi amaaa bakacaz daha 12. Gündeym yapmasam mı acaba çok silik çünkü

insAllah canm Martta yavaş yavaş dökülücez yeni bat şu, ikinci çizgi silik mi, 1 gün geçti, 3 kaldı test yapsam mı vs. :)

Öyle canım geç olsun güç olmasın diyelim her doktorun farklı tarzı var kuzum ya misal benim durumumda olanlara 6 ay korunma verende var korunma diyende 2-3 ay yeter diyende

Bu doktorlar da bi değişik kafamızı karıştırıyolar hepsi aynı tarz olsaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…