Hemen hemen ayni zamanlardan beri bekliyoruz cnm dilerim Rabbim bu ay ucursun ikimizide herseyi beraber takip edelim sonra cok aminnnnn Allahim duy sesimiziBende öyle diyorum tam 27 ay olmus uçulmaz mı
İnşallah kuzumKuzmm giç üzülme Allahım hayrlı vakitte tekrar vercekkkk Veee inanki o diğer dünyada sanaa safatçi olacak
Insallah olmazsin cnm olursanda sorup bilgi alırsin en azından normalde bnm catlamasinda bi sıkıntı yoktu çünkü yinede verdi senden duyunca bnde vermez saniyodum heralde sorun olanlara veriyodur diye düşünmüştümRegl olursam bende istiycem çatlama iğnesi ya garanti en azından
Öyle canım geç olsun güç olmasın diyelimBenim doktor niye yasak koydu bize anlamadım
3 ay doktorla kullandım öyle yaptı. Sonra bi 3 ay da kendim kullandım ama hic bi sekilde gebelik yasamadimTabi oldugunda sağlıklı gebelik olsunda
Kuzum herkes öyle yapuçıyor manuel kayıtta koyucaksın .
Resimle açıklayamıyırum . Hamile moduna geçtiğim için ekran değişti benım .
Evet kuzmm başladı daa sanki bi terslik var gbi amaaa bakacaz daha 12. Gündeym yapmasam mı acaba çok silik çünküİnşallah kuzum
Sen nasılsın ovu testleri başlamış
Ne güzel işte kuzum ya ben izmirdeyim kar falan hiç gördüğümüz yok keşke buraya da yağsa :)Evet kuzum avrupa yakasındayım hadımköy tarafında :) burda butun dığa olayları oluyo
Evet kuzum avrupa yakasındayım hadımköy tarafında :) burda butun dığa olayları oluyo
Sperm testini daha once yapmişlardı cnm iyiydi o cok şükür evet bugün igne oldum yarim saat önce pazar pazartesi salı degerlendir dedi Rabbim nasip eder insallah
şehir dışı da kaldı çalışmalar da canım ya..
Bu ay stres yaşadın kuzum gecikme olabilirEvet kuzmm başladı daa sanki bi terslik var gbi amaaa bakacaz daha 12. Gündeym yapmasam mı acaba çok silik çünkü
Hemen hemen ayni zamanlardan beri bekliyoruz cnm dilerim Rabbim bu ay ucursun ikimizide herseyi beraber takip edelim sonra cok aminnnnn Allahim duy sesimizi
Insallah olmazsin cnm olursanda sorup bilgi alırsin en azından normalde bnm catlamasinda bi sıkıntı yoktu çünkü yinede verdi senden duyunca bnde vermez saniyodum heralde sorun olanlara veriyodur diye düşünmüştüm
Öyle canım geç olsun güç olmasın diyelimher doktorun farklı tarzı var kuzum ya misal benim durumumda olanlara 6 ay korunma verende var korunma diyende 2-3 ay yeter diyende
Insallah insallah bu tatlı telaşları yaşıyalım :) senin 7 si önce mujde sendn gelecekinsAllah canm Martta yavaş yavaş dökülücez yeni bat şu, ikinci çizgi silik mi, 1 gün geçti, 3 kaldı test yapsam mı vs. :)
Martta burası alev alcak bu sessizlik fırtanadan önceki sessizlikOy kuzum ya seninde yaranı deştim
Yeter bu kadar bence sen hamişsin ben Mart ı bekliyorum Nisan da doğum günü hediyem olacak minnoşum Martta da kızlar yakacak burayı
Bende İzmir liyim evlenince İstanbula geldim :) ablam ve annem ordalar ..Ne güzel işte kuzum ya ben izmirdeyim kar falan hiç gördüğümüz yok keşke buraya da yağsa :)
NerdesinnnnBiz yakınmışiz senle
Ah kıyamam sana. Olsun insan gittiği yere alışıyo canım. Allah sağlık, huzur versin en önemlisi oBende İzmir liyim evlenince İstanbula geldim :) ablam ve annem ordalar ..
keşke bizde gelsek
Nerdesinnnn
Ah kıyamam sana. Olsun insan gittiği yere alışıyo canım. Allah sağlık, huzur versin en önemlisi o
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?