- 4 Ağustos 2018
- 8.489
- 12.241
- 198
- 33
Evet bak o zaman alışmışsın oraya :) bi de insanın kendi evi nerdeyse oraya ait hissediyo insan kendini canım. Çok normal yani :)Öyle kuzum alışıyo İzmir i özlüyorum ama gidince de sıkılıyırum
Sanırım İstanbula alıştım demek bu :)
Sanmam kuzmm zatennn normaldadee dahaa erkn silik çıkması normal kuzmmBu ay stres yaşadın kuzum gecikme olabilir
Eşim toplantıdan geldi .
Mikelleeff bir sofra hazırladım son günleri yazık şimdi yesinde sonra kendı hazırlar
Kesin süpriz olurAyy insallah canim yaa gelirse surpriz olacak
Kesin süpriz olurAyy insallah canim yaa gelirse surpriz olacak
Aaa yine bizim bu tarafa yağmadı ya. İşlerimiz vardı hallettik geldik eve bizde fırtına var. Sahile yakınız diye mi nşyeyse yağmıyor ya kar hiçKar yağıyor
Yokk beee sendee bence benden büyüktür :)Ayy benim kadar yoktur sanirim tas catlasin senle falandir... cok fenayim ben yaa :))
Burda hala yağıyo kuzum ama tutmadı . Sık sık ince ince yağıyo .Aaa yine bizim bu tarafa yağmadı ya. İşlerimiz vardı hallettik geldik eve bizde fırtına var. Sahile yakınız diye mi nşyeyse yağmıyor ya kar hiç
Sizin orda yoksa buraya bize hiç yağmaz canım :))))) bizde diyoruz burda yok ama kesin kurtköy tarafında yukarda vardır. :)))) fırtına var valla burda dişlerimi hallettim çok şükür dişçiye gittik geldik sahil tarafındaydı. Sahilde daha fazla fırtına vardıistanbulun en çok kar gören yerindeyim biz göremedik kar nerde oynadın geçen sene
Selamun aleyküm kızlar.H E canm durmn nasll benm ayaklarm kollarm özellikle sol kolumda derman yok ovulsyon testi istedim kocam yernde durmyorr ameliyat olmasıınaaa ragmenn bu ay adaçayı yağı tamponu kullanıyorm dua ett baklm
Sorma bizde dişçiye gittik geldik ben diyorum yaa nasıl gidicem gidemem valla çocuğuda çıkarmıyim hiç falan eşim döndü diyo yürüyerek mi gitmeyi planladın :))Burda hala yağıyo kuzum ama tutmadı . Sık sık ince ince yağıyo .
Buz gibi markete gidicez eşimle ama nasıl gitcez blmiyorum
Görende sanır yürüyerek gitcez
Adetin bittiği gün başlyorsnn ben pamuğa gazlı bez sardm iple bagladmm 4 damlaa damlatyordm içinee koyuyordmm sabah kalktgmda cıkartyordmm seninde mi tüplern tıkalıAdaçayı yağını nasıl kullanıyorsunuz bende denemek istiyorum
evet ben bazen burdan karla çıkıyorum pendiğe gidiyorum hiçbişey yokSizin orda yoksa buraya bize hiç yağmaz canım :))))) bizde diyoruz burda yok ama kesin kurtköy tarafında yukarda vardır. :)))) fırtına var valla burda dişlerimi hallettim çok şükür dişçiye gittik geldik sahil tarafındaydı. Sahilde daha fazla fırtına vardı
Ayyy masallah canim dun giremedim seni cok merak ediyordum. Tek miymis ikiz umudumuz vardi senden.Ayy canım beniim Allah razı olsun hepinizdençok şükür kalp atışımızı duyduk kızlar, Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. At koşturuyo gibi maşallah, dakikada 176 atıyo minnoş kalbi
Sen bu tarafa gelirken bana sor hava nasıl diye :)))) bende sizin o tarafa hastaneye gelirken sana sorayımevet ben bazen burdan karla çıkıyorum pendiğe gidiyorum hiçbişey yok
Insallah insallah bu tatlı telaşları yaşıyalım :) senin 7 si önce mujde sendn gelecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?