Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle kuzum alışıyo İzmir i özlüyorum ama gidince de sıkılıyırum
Sanırım İstanbula alıştım demek bu :)
Evet bak o zaman alışmışsın oraya :) bi de insanın kendi evi nerdeyse oraya ait hissediyo insan kendini canım. Çok normal yani :)

Aaa yine bizim bu tarafa yağmadı ya. İşlerimiz vardı hallettik geldik eve bizde fırtına var. Sahile yakınız diye mi nşyeyse yağmıyor ya kar hiç
Burda hala yağıyo kuzum ama tutmadı . Sık sık ince ince yağıyo .
Buz gibi markete gidicez eşimle ama nasıl gitcez blmiyorum

Görende sanır yürüyerek gitcez

istanbulun en çok kar gören yerindeyim biz göremedik kar nerde oynadın geçen sene
Sizin orda yoksa buraya bize hiç yağmaz canım :))))) bizde diyoruz burda yok ama kesin kurtköy tarafında yukarda vardır. :)))) fırtına var valla burda dişlerimi hallettim çok şükür dişçiye gittik geldik sahil tarafındaydı. Sahilde daha fazla fırtına vardı

Adaçayı yağını nasıl kullanıyorsunuz bende denemek istiyorum

Burda hala yağıyo kuzum ama tutmadı . Sık sık ince ince yağıyo .
Buz gibi markete gidicez eşimle ama nasıl gitcez blmiyorum

Görende sanır yürüyerek gitcez
Sorma bizde dişçiye gittik geldik ben diyorum yaa nasıl gidicem gidemem valla çocuğuda çıkarmıyim hiç falan eşim döndü diyo yürüyerek mi gitmeyi planladın :))
İşlerimi hallettik ama tiroid ilacımı almayı unuttum soğuktan aklımdan çıkmış :))) eşim söyleniyo mecbur yine çıkacak diye :))))))) ee yürüyerek mi gidiceksin dedim bende :)

Adaçayı yağını nasıl kullanıyorsunuz bende denemek istiyorum
Adetin bittiği gün başlyorsnn ben pamuğa gazlı bez sardm iple bagladmm 4 damlaa damlatyordm içinee koyuyordmm sabah kalktgmda cıkartyordmm seninde mi tüplern tıkalı

evet ben bazen burdan karla çıkıyorum pendiğe gidiyorum hiçbişey yok

Ayy canım beniim Allah razı olsun hepinizden çok şükür kalp atışımızı duyduk kızlar, Allahım herkese yaşatsın bu duyguyu. At koşturuyo gibi maşallah, dakikada 176 atıyo minnoş kalbi
Ayyy masallah canim dun giremedim seni cok merak ediyordum. Tek miymis ikiz umudumuz vardi senden.Masallah kalp atisi cok hizliymis ben bir yerde okumustu kalp atisi 140 ustu olursakiz alti ursa erkek diyorlardi dogrugu var mi acaba

Insallah insallah bu tatlı telaşları yaşıyalım :) senin 7 si önce mujde sendn gelecek

Aminnn canım inşAllahh Ben bat gününden önce test yapmayı düşünmüyorum açıkçası canm regl gelmezse birlikte 7 sinde testleri yaparız birlikte pozitif görürüz insAllah seninde bat a 3 kalmış oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…