Oo çok güzel kapak yapmıssınSorma bizde dişçiye gittik geldik ben diyorum yaa nasıl gidicem gidemem valla çocuğuda çıkarmıyim hiç falan eşim döndü diyo yürüyerek mi gitmeyi planladın :))
İşlerimi hallettik ama tiroid ilacımı almayı unuttum soğuktan aklımdan çıkmış :))) eşim söyleniyo mecbur yine çıkacak diye :))))))) ee yürüyerek mi gidiceksin dedim bende :)
Hadi hayırlı olsun canımEvet internetim açıldı ama eve kablo çekmemiz lazımmıs şimdide elektrikçi beklıyoruz
Yansınn geceler Elçin geliyor
Netten şimdiden versene sipariş canım ben geçen hem ovu hem gebelik verdim sipariş ertes gün geldiBen de gebelik testi siparis etseydim keske ya:)) bir tane var oyle erkenden goremicez :))
Daha geç kalmıs sayılmazsın :))Ben de gebelik testi siparis etseydim keske ya:)) bir tane var oyle erkenden goremicez :))
Haklisin varsa cikiyor.. negatif ciksa bile umut etmekten vazgecmiyoruz:))Netten şimdiden versene sipariş canım ben geçen hem ovu hem gebelik verdim sipariş ertes gün geldi
5 tane var benim yani ama mundar etmek istemiyorum :)))))
Cuma yapıcam 1 tane başka yapmicam negatifse negatiftir diyip saklicam testlere yazık ya negatif çıkıyor bide innamak istemiyoruz yap dur zor işler
En iyisi 3 4 gün kala yapmak varsa zaten illaki gölge mölge çıkar geç döllenme oladışığı da yok zaten. Cuma yapıcam yani çıkmazsa saklicam kalan 4 ü
Allaaaa 1 martNetten şimdiden versene sipariş canım ben geçen hem ovu hem gebelik verdim sipariş ertes gün geldi
Cuma yapıcam 1 tane başka yapmicam negatifse negatiftir diyip saklicam testlere yazık ya negatif çıkıyor bide innamak istemiyoruz yap dur zor işler
En iyisi 3 4 gün kala yapmak varsa zaten illaki gölge mölge çıkar geç döllenme oladışığı da yok zaten. Cuma yapıcam yani çıkmazsa saklicam kalan 4 ü
Ben yapmadım yapamamdaKızlar ben birşey merak ediyorum bazı yerlerde de okudum eskiden öyle bilirlermiş
Elini temizleyip kuruladiktan sonra afedersiniz alttan parmakla bakmayı
Hamilelerde sertlik gelmezmis onlarki yukarda olurmuş
Ben açıkçası yaptım da birşey anlamadim adetten önce hamile olmadığımı kesin bildiğim icin geçen ay baktim çok sertti
yum zamanı bu ay yumusakti acaba okuduklarimin tesirinden mi öyle algiladim diyorum
ama şimdi yapıyorum bi anlam veremedim bariz fark yok 3 undende
Sizlerde yaptınız mi yapar mısınız
Ben bu ay ovularla takip etmek istiyorum bir süre ama pazar yapacam çizgi çıkmazsa korkudan bi daha yapamam galibaNetten şimdiden versene sipariş canım ben geçen hem ovu hem gebelik verdim sipariş ertes gün geldi
Sende mi tiksinenlerdensin:)
Ay ilişki anında hiç sorun yok ama ben pek elliyemıyorumSende mi tiksinenlerdensin:)
Acaba onun yorumu nasıl olmustu
Masallah keyfin yerinde olsun daaGünaydın faslını kaçırdım günün iyi günler kısmında dahil oldum
Aklımdasıniz kizlaarEşimle dip dibe olunca bakamıyorum buraya ama akşam yollayıp takılcam insallah
İyi eğlenceler kuuzmmGünaydın faslını kaçırdım günün iyi günler kısmında dahil oldum
Aklımdasıniz kizlaarEşimle dip dibe olunca bakamıyorum buraya ama akşam yollayıp takılcam insallah
Çok sağol caniimİyi eğlenceler kuuzmm
Hepimiz inşallah canimmMasallah keyfin yerinde olsun daa
Tek taş falan mıydı kuzum .Çok sağol caniim
Eşimin evlilik teklifi ettiği yüzüğü kırdım parmağımda ,nasıl olduysa günler sonra farkettim.Simdi forum avm deyiz.O gitti çaresine bakıyor çünkü yenisini almazmis
Hepimiz inşallah canimmHuzur ve sağlık..Bir de mucizelerimiz bizimle olsunlar,gelsinler inşallah,dahası yeter
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?