Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek taş falan mıydı kuzum .
Alyans kırılmaz herakde
Bende yeni alyans istiyorum .
Yeni pırlanta yüzük aldı diye nazlanıyor biraz
Evet canım tek taştı taş kısmından değil de diğer yerden kırılmış,istesem yapamam asla
Ama direkt hayır demiyormus ki,nazlaniyormus.O yüzden oluru vardır sanıyorum alyansinda.

Allah Allah niye kirildiysa.. neyse nazar cikmjs diyelim.. soylediniz mi ailelere ayy cok heyecanli:))
Tek taş falan mıydı kuzum .
Alyans kırılmaz herakde
Bende yeni alyans istiyorum .
Yeni pırlanta yüzük aldı diye nazlanıyor biraz
Ne yapsalar az aslinda... kuzumm niye nazlaniyorlarsa :))

Evet canım tek taştı taş kısmından değil de diğer yerden kırılmış,istesem yapamam asla
Ama direkt hayır demiyormus ki,nazlaniyormus.O yüzden oluru vardır sanıyorum alyansinda.
Oyy bitanem bana asla hayır demez
Ama sadece özel bir gün bekliyodur
En yakın özel gün 12 temmuz

Ben şimdiden istediğim yüzüpü gösteriyorum sonra yanlış bişe almasın

Cnm bende regl 3 4 gun gecmeden yapmam test ssonra cok kotü oluyorum

Allah Allah niye kirildiysa.. neyse nazar cikmjs diyelim.. soylediniz mi ailelere ayy cok heyecanli:))

Ne yapsalar az aslinda... kuzumm niye nazlaniyorlarsa :))
Kendi anneme söylemiştim canım telefonda,dün ablamlar lafını acinca üstüne geldi soyledim ama en heyecanlı kısım kayınvalidemSimdide ona gidiyoruuz
Oyy bitanem bana asla hayır demez
Ama sadece özel bir gün bekliyodur
En yakın özel gün 12 temmuz

Ben şimdiden istediğim yüzüpü gösteriyorum sonra yanlış bişe almasın
Ay aynı ben Göstermekte çok hakliyiz ki sevmeyeceğimiz bir şey olmasin
12 temmuzun anlamı nedir kii

Evlendiğimiz gün
10.11.09 ilk tanışma çıkma tarihimiz
Birde doğum günlerimiz var ..
onun harici günleri kutlamayız :)

dombili_xl bugun de gormeye gidecek miydin canim?
@dvtb sen nerelerdesin canum?
@morcivertkedi sen nasilsin minnosum ahaha agzim bi alismis minnosa etiket yaparken de minn yazdim aklima geldi morcii:))
Selam canım, bugün yoktu randevum normalde çarşambaydı ama idrar yolları enfeksiyonu/akıntı nedeniyle bugün gel dedi, az önce ordan geldik, canlanmış dedi, kalp atışını gösterdi, dakikada 119’muş, sesini açmadı ama zararlı olabilir dedi, siz nasılsınız, herkes iyi mi

Ayyy masallah canim dun giremedim seni cok merak ediyordum. Tek miymis ikiz umudumuz vardi senden.Masallah kalp atisi cok hizliymis ben bir yerde okumustu kalp atisi 140 ustu olursakiz alti ursa erkek diyorlardi dogrugu var mi acaba
Çok şükür duyduk artık canım yok hala tek bebeğim canım
Aynısını ben de çok okudum canım bilmiyorum doğru mu acaba ben de çok merak ediyorum :)

Maşallaaahhhh

Ayy masallahh gumbur gumbur duyarsin insallahh

A AloeeVeraa kuzum bende gormemisim mesajını o güzel sesi duymuşsun çok heyecanlı oluyor :) minik kalpleri hep atsın inşallah minnaklarimizin darısı bütün isteyenlere bizlere olsun insallah
Çok teşekkür ederim canım benim çok şükür duyduk darısı büyün isteyenlerin başına tatlım

Maşallah canım siz de kalp atışını duymuşsunuz çok şükür, hep sağlıkla ilerlesin inşallah

Gözün aydın canm darısı duymayada insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…