- 29 Aralık 2018
- 2.523
- 9.353
- 108
Evet canım tek taştı taş kısmından değil de diğer yerden kırılmış,istesem yapamam aslaTek taş falan mıydı kuzum .
Alyans kırılmaz herakde
Bende yeni alyans istiyorum .
Yeni pırlanta yüzük aldı diye nazlanıyor biraz
Allah Allah niye kirildiysa.. neyse nazar cikmjs diyelim.. soylediniz mi ailelere ayy cok heyecanli:))Çok sağol caniim
Eşimin evlilik teklifi ettiği yüzüğü kırdım parmağımda ,nasıl olduysa günler sonra farkettim.Simdi forum avm deyiz.O gitti çaresine bakıyor çünkü yenisini almazmis
Hepimiz inşallah canimmHuzur ve sağlık..Bir de mucizelerimiz bizimle olsunlar,gelsinler inşallah,dahası yeter
Ne yapsalar az aslinda... kuzumm niye nazlaniyorlarsa :))Tek taş falan mıydı kuzum .
Alyans kırılmaz herakde
Bende yeni alyans istiyorum .
Yeni pırlanta yüzük aldı diye nazlanıyor biraz
Oyy bitanem bana asla hayır demezEvet canım tek taştı taş kısmından değil de diğer yerden kırılmış,istesem yapamam asla
Ama direkt hayır demiyormus ki,nazlaniyormus.O yüzden oluru vardır sanıyorum alyansinda.
Hiçç al gitsin işteAllah Allah niye kirildiysa.. neyse nazar cikmjs diyelim.. soylediniz mi ailelere ayy cok heyecanli:))
Ne yapsalar az aslinda... kuzumm niye nazlaniyorlarsa :))
Cnm bende regl 3 4 gun gecmeden yapmam test ssonra cok kotü oluyorumAminnn canım inşAllahhBen bat gününden önce test yapmayı düşünmüyorum açıkçası canm regl gelmezse birlikte 7 sinde testleri yaparız birlikte pozitif görürüz insAllah seninde bat a 3 kalmış oluyor
Kendi anneme söylemiştim canım telefonda,dün ablamlar lafını acinca üstüne geldi soyledim ama en heyecanlı kısım kayınvalidemAllah Allah niye kirildiysa.. neyse nazar cikmjs diyelim.. soylediniz mi ailelere ayy cok heyecanli:))
Ne yapsalar az aslinda... kuzumm niye nazlaniyorlarsa :))
Ay aynı benOyy bitanem bana asla hayır demez
Ama sadece özel bir gün bekliyodur
En yakın özel gün 12 temmuz
Ben şimdiden istediğim yüzüpü gösteriyorum sonra yanlış bişe almasın
Evlendiğimiz günKendi anneme söylemiştim canım telefonda,dün ablamlar lafını acinca üstüne geldi soyledim ama en heyecanlı kısım kayınvalidemSimdide ona gidiyoruuz
Ay aynı benGöstermekte çok hakliyiz ki sevmeyeceğimiz bir şey olmasin
12 temmuzun anlamı nedir kii
Selam canım, bugün yoktu randevum normalde çarşambaydı ama idrar yolları enfeksiyonu/akıntı nedeniyle bugün gel dedi, az önce ordan geldik, canlanmış dedi, kalp atışını gösterdi, dakikada 119’muş, sesini açmadı ama zararlı olabilir dedi, siz nasılsınız, herkes iyi midombili_xl bugun de gormeye gidecek miydin canim?
@dvtb sen nerelerdesin canum?
@morcivertkedi sen nasilsin minnosum ahaha agzim bi alismis minnosa etiket yaparken de minn yazdim aklima geldi morcii:))
Neticesi güzel olsunda biz pik beklerizSanmam kuzmm zatennn normaldadee dahaa erkn silik çıkması normal kuzmm
Çok şükür duyduk artık canımAyyy masallah canim dun giremedim seni cok merak ediyordum. Tek miymis ikiz umudumuz vardi senden.Masallah kalp atisi cok hizliymis ben bir yerde okumustu kalp atisi 140 ustu olursakiz alti ursa erkek diyorlardi dogrugu var mi acaba
MaşallaaahhhhSelam canım, bugün yoktu randevum normalde çarşambaydı ama idrar yolları enfeksiyonu/akıntı nedeniyle bugün gel dedi, az önce ordan geldik, canlanmış dedi, kalp atışını gösterdi, dakikada 119’muş, sesini açmadı ama zararlı olabilir dedi, siz nasılsınız, herkes iyi mi
Ayy masallahh gumbur gumbur duyarsin insallahhSelam canım, bugün yoktu randevum normalde çarşambaydı ama idrar yolları enfeksiyonu/akıntı nedeniyle bugün gel dedi, az önce ordan geldik, canlanmış dedi, kalp atışını gösterdi, dakikada 119’muş, sesini açmadı ama zararlı olabilir dedi, siz nasılsınız, herkes iyi mi
Çok teşekkür ederim canım benim çok şükür duydukA AloeeVeraa kuzum bende gormemisim mesajını o güzel sesi duymuşsun çok heyecanlı oluyor :) minik kalpleri hep atsın inşallah minnaklarimizin darısı bütün isteyenlere bizlere olsun insallah
Maşallah canım siz de kalp atışını duymuşsunuz çok şükür, hep sağlıkla ilerlesin inşallahSelam canım, bugün yoktu randevum normalde çarşambaydı ama idrar yolları enfeksiyonu/akıntı nedeniyle bugün gel dedi, az önce ordan geldik, canlanmış dedi, kalp atışını gösterdi, dakikada 119’muş, sesini açmadı ama zararlı olabilir dedi, siz nasılsınız, herkes iyi mi
Teşekkürler canımMaşallaaahhhh
Amin canım benim inşallah sizde ne var ne yokAyy masallahh gumbur gumbur duyarsin insallahh
Maşallah canım siz de kalp atışını duymuşsunuz çok şükür, hep sağlıkla ilerlesin inşallah
Gözün aydın canm darısı duymayada insallahSelam canım, bugün yoktu randevum normalde çarşambaydı ama idrar yolları enfeksiyonu/akıntı nedeniyle bugün gel dedi, az önce ordan geldik, canlanmış dedi, kalp atışını gösterdi, dakikada 119’muş, sesini açmadı ama zararlı olabilir dedi, siz nasılsınız, herkes iyi mi
Amin canım, çok teşekkürler, inşallah siz de hayırlı haberlerle gelirsinizGözün aydın canm darısı duymayada insallah
Yok canım benim öyle bir problemim yok ama iltihaptan şüpheleniyorum tampon ile yapsak olmaz mı pratik olurAdetin bittiği gün başlyorsnn ben pamuğa gazlı bez sardm iple bagladmm 4 damlaa damlatyordm içinee koyuyordmm sabah kalktgmda cıkartyordmm seninde mi tüplern tıkalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?