Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şehir dışına çıkma için biraz sorunlar oldu gideceğimiz kişilerle o yüzden. Değerlendirme de eşim yaklaşmadı benim de içimden gelmedi yaklaşmak :/ Bunalımdayım sanki tuhaf duygulardayim..

Bende öyle oldum neyse tutmuştur inşallah diğer yaptıklarından birtanesi bakalım

dombili_xl bugun de gormeye gidecek miydin canim?
@dvtb sen nerelerdesin canum?
morcivertkedi sen nasilsin minnosum ahaha agzim bi alismis minnosa etiket yaparken de minn yazdim aklima geldi morcii:))
hahaha yerim seni
iyiyim çok şükür, annemlerdeyim yarın da missfir gelicek yoğun günler beni bekliyo :) sen nasılsın

hahaha yerim seni
iyiyim çok şükür, annemlerdeyim yarın da missfir gelicek yoğun günler beni bekliyo :) sen nasılsın
Ben de seni yeriimm nasill senin minnos nasil..? Yok mu hala belirti :))
Bende fena degil basim agriyor biraz daha cogaldi.. agri kesici de icmek istemedim ama bi parol icsem iyi olacak gibi..

Evlendiğimiz gün
10.11.09 ilk tanışma çıkma tarihimiz
Birde doğum günlerimiz var ..
onun harici günleri kutlamayız :)
Temmuz bizimde en güzel ayimiz
Özel gunlerinize bir yenisi daha eklensin inşallah canım.. Canım ve diğer arkadaşlarım sağ kalça kemiğimin oralarda,üst tarafinda bir ağrı var,ara ara baya bir vuruyor,oturmadan geçmiyor.Normaldir dimi?
5 +1 im bugün..

Bel ağrıları, kalça ağrıları çok normal canım gün içinde ara ara gidip gelir. Tabi sen fırsat buldukça uzan dinlen

Ben de seni yeriimm nasill senin minnos nasil..? Yok mu hala belirti :))
Bende fena degil basim agriyor biraz daha cogaldi.. agri kesici de icmek istemedim ama bi parol icsem iyi olacak gibi..
iyidir herhalde anlamıyorum hala arada bir rahmimin genişlediğinden sanıyorum gerilme gibi ağrılarım oluyor o kadar.
bata kaç kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…