Iyi ayni bizim de az basim agriyor.. kuzuyu aldim bize kucuk gosteri yapti..:) babayla beraber kvye gidiyoruz..Amin canım benim inşallah sizde ne var ne yok
Şehir dışına çıkma için biraz sorunlar oldu gideceğimiz kişilerle o yüzden. Değerlendirme de eşim yaklaşmadı benim de içimden gelmedi yaklaşmak :/ Bunalımdayım sanki tuhaf duygulardayim..
Bende İzmir liyim evlenince İstanbula geldim :) ablam ve annem ordalar ..
keşke bizde gelsek
Nerdesinnnn
Ayy ne gösterisi çok tatlıIyi ayni bizim de az basim agriyor.. kuzuyu aldim bize kucuk gosteri yapti..:) babayla beraber kvye gidiyoruz..
hangi hastaneye gelicen kızSen bu tarafa gelirken bana sor hava nasıl diye :)))) bende sizin o tarafa hastaneye gelirken sana sorayım
hahaha yerim senidombili_xl bugun de gormeye gidecek miydin canim?
@dvtb sen nerelerdesin canum?
morcivertkedi sen nasilsin minnosum ahaha agzim bi alismis minnosa etiket yaparken de minn yazdim aklima geldi morcii:))
Ayy canim folklore gidiyor kuzum.. 3 kisa oyununu gosterdiler:))Ayy ne gösterisi çok tatlı
Ben de seni yeriimm nasill senin minnos nasil..? Yok mu hala belirti :))hahaha yerim seni
iyiyim çok şükür, annemlerdeyim yarın da missfir gelicek yoğun günler beni bekliyo :) sen nasılsın
Temmuz bizimde en güzel ayimizEvlendiğimiz gün
10.11.09 ilk tanışma çıkma tarihimiz
Birde doğum günlerimiz var ..
onun harici günleri kutlamayız :)
Maşallah onaAyy canim folklore gidiyor kuzum.. 3 kisa oyununu gosterdiler:))
Sagol kuzum Rabbim size de gostersin. Amin.:)Maşallah onaAktivitelerinin olması ne guzel
Bel ağrıları, kalça ağrıları çok normal canım gün içinde ara ara gidip gelir. Tabi sen fırsat buldukça uzan dinlenTemmuz bizimde en güzel ayimiz
Özel gunlerinize bir yenisi daha eklensin inşallah canım..Canım ve diğer arkadaşlarım sağ kalça kemiğimin oralarda,üst tarafinda bir ağrı var,ara ara baya bir vuruyor,oturmadan geçmiyor.Normaldir dimi?
5 +1 im bugün..
Çok sağol canım benim..İçimi ferahlattin..Bel ağrısı çok değil de diğer ağrıBel ağrıları, kalça ağrıları çok normal canım gün içinde ara ara gidip gelir. Tabi sen fırsat buldukça uzan dinlen
Evet canım tek taştı taş kısmından değil de diğer yerden kırılmış,istesem yapamam asla
Ama direkt hayır demiyormus ki,nazlaniyormus.O yüzden oluru vardır sanıyorum alyansinda.
iyidir herhalde anlamıyorum halaBen de seni yeriimm nasill senin minnos nasil..? Yok mu hala belirti :))
Bende fena degil basim agriyor biraz daha cogaldi.. agri kesici de icmek istemedim ama bi parol icsem iyi olacak gibi..
Normal canım hepsi, zamanla azalırÇok sağol canım benim..İçimi ferahlattin..Bel ağrısı çok değil de diğer ağrı
Aynen balummmNeticesi güzel olsunda biz pik bekleriz
Olur canmm ben bulamadm diye onu yaptmmYok canım benim öyle bir problemim yok ama iltihaptan şüpheleniyorum tampon ile yapsak olmaz mı pratik olur
Amin canım inşallahDüşük yapmana çok üzüldüm canım cevabına da çok sevindim çok teşekkür ederim içimi rahatlattınvitamin kullanmaya başladı umarım ikimiz de en kısa sürede güzel haberler veririz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?