Evet buyuyor kuzum:))iyidir herhalde anlamıyorum halaarada bir rahmimin genişlediğinden sanıyorum gerilme gibi ağrılarım oluyor o kadar.
bata kaç kaldı
teste son 10 diyelim miEvet buyuyor kuzum:))
12
Ne kadar seviyorsun abla kaynvalideni :))Kendi anneme söylemiştim canım telefonda,dün ablamlar lafını acinca üstüne geldi soyledim ama en heyecanlı kısım kayınvalidemSimdide ona gidiyoruuz
Ay aynı benGöstermekte çok hakliyiz ki sevmeyeceğimiz bir şey olmasin
12 temmuzun anlamı nedir kii
Farklı bir sevgi ya..Kendisi fazlasıyla seviyor beni maşallah..Bizden bu haberi almayı isteyeceğini hep tahmin ediyorduk..Çok şükür verdikte:) Düşüncelerin için çok sağol canım..Ne kadar seviyorsun abla kaynvalideni :))
2 kala mi yapiyim testi:)teste son 10 diyelim mi
En güzel annSelam canım, bugün yoktu randevum normalde çarşambaydı ama idrar yolları enfeksiyonu/akıntı nedeniyle bugün gel dedi, az önce ordan geldik, canlanmış dedi, kalp atışını gösterdi, dakikada 119’muş, sesini açmadı ama zararlı olabilir dedi, siz nasılsınız, herkes iyi mi
Bakalim gercek mi bu teori benim 129 du ikimizin farkli bakalim cinsiyetler nasil olucak herhengi birsey hissediyor musun?Çok şükür duyduk artık canımyok hala tek bebeğim canım
Aynısını ben de çok okudum canım bilmiyorum doğru mu acaba ben de çok merak ediyorum :)
Ayyy masallah canim hep guzel guzel devam atsin kalbiSelam canım, bugün yoktu randevum normalde çarşambaydı ama idrar yolları enfeksiyonu/akıntı nedeniyle bugün gel dedi, az önce ordan geldik, canlanmış dedi, kalp atışını gösterdi, dakikada 119’muş, sesini açmadı ama zararlı olabilir dedi, siz nasılsınız, herkes iyi mi
Maden suyu denesene kuzum; ) ben kizimda iki aylikti giymeye basladigimda :))Karnım şişti patlayacak imdaat
Eşim dışarı çıktı,kayınvalide ve benim sonsuz saatlerimiz başlamış oldu kizlar
Giymeye kısmını anlamadım canimMaden suyu denesene kuzum; ) ben kizimda iki aylikti giymeye basladigimda :))
Maden suyu zararli degil mi ya bana doktor soda tarzi seyler yasak dediMaden suyu denesene kuzum; ) ben kizimda iki aylikti giymeye basladigimda :))
Saglikli olsunda cinsiyet ne olursa basimizin ustundeBiz o zamanlar bilmedigimizden ne atis sayisi ne bisiy sordukArdnlina ama maria 150 160la erkek dogurmus.. artik size ne yazdiysa rabbim hayirlisiyla saglikla gelsinler insallahh.. :)
Biz genelde Emsey e geliyoruz kuzum :))hangi hastaneye gelicen kız
:))))))))Allaaaa 1 mart
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?