Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ne kadar seviyorsun abla kaynvalideni :))

En güzel annHayirli olsun canımm..Allah devamını getirsin sağlıkla inşallah..

Çok şükür duyduk artık canım yok hala tek bebeğim canım
Aynısını ben de çok okudum canım bilmiyorum doğru mu acaba ben de çok merak ediyorum :)
Bakalim gercek mi bu teori benim 129 du ikimizin farkli bakalim cinsiyetler nasil olucak herhengi birsey hissediyor musun?

Ayyy masallah canim hep guzel guzel devam atsin kalbi

Maşallah ne güzel şeyler. Allah tamamına erdirsin. Yarın adet günüm . Bir an once sabah olsa da test yapsam diye bekliyorum

Biz o zamanlar bilmedigimizden ne atis sayisi ne bisiy sorduk Ardnlina ama maria 150 160la erkek dogurmus.. artik size ne yazdiysa rabbim hayirlisiyla saglikla gelsinler insallahh.. :)
Saglikli olsunda cinsiyet ne olursa basimizin ustundebirde sag taraf sol var abla sen bunu biliyor musun? Ben hirka isliyorum da renk secimi yapamiyorum cinsiyeti bilmedigimden

Kızlar ya benim akıntılarim bitmedi ya ve regl gelmedi biz korunmayı birakali 1 hafta felan oldu ben adet olacagim zaten diye önemsemedim ama şimdi birşeyler olabilir mi diye şüphelenmeye başladım gebelik ve ovu testim var en son korunmasız iliskiden 10 gün geçince yapayım dimi test kızlar H E morcivertkedi can09e tecrübeli arkadaşlar valla ben ne yapacagimi şaşırdım bı akıl verin

hangi hastaneye gelicen kız
Biz genelde Emsey e geliyoruz kuzum :))
Oğlanın dr u orda bende eşimde hasta olursak falan hep ordayız şimdi endokrin dr umu da değiştiricem ordakini denicem.
Emseyden vazgeçemiyoruz :))))
4 yıldır ordayız doğumda falan ama çokk memnun kalmıştım yine olsa zaten doğumda orda olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…