Yarın hemen at o zaman bizee :)))) bende merak ederimm olsa bende yapardım ama ovu lar bitti :))) silik çizgiyi bilee göremedim hatta hahahha :))Ben bu ay ovularla takip etmek istiyorum bir süre ama pazar yapacam çizgi çıkmazsa korkudan bi daha yapamam galiba
Evet kuzum 10 gün geçtikten sonra yaparsan çıkarKızlar ya benim akıntılarim bitmedi ya ve regl gelmedi biz korunmayı birakali 1 hafta felan oldu ben adet olacagim zaten diye önemsemedim ama şimdi birşeyler olabilir mi diye şüphelenmeye başladım gebelik ve ovu testim var en son korunmasız iliskiden 10 gün geçince yapayım dimi test kızlarH E @morcivertkedi @can09e tecrübeli arkadaşlar valla ben ne yapacagimi şaşırdım bı akıl verin
Biz çıktık oynadık eşimleAy çok güzel heryer bembeyaz oldu yarın bol bol kar topu oynaruk
Esin takılma mi diyor kizzzBu arada interntimiz bağlandıŞuan eşim evde diye pek aktif olamam ama buralardayım gözüm üstünüzde
Bende öyle oldum neyse tutmuştur inşallah diğer yaptıklarından birtanesi bakalım
Eşim benim üye olduğumu bilmiyor ama sanki hissediyormus gibi,gir de yaz bugün yaşadıklarıni diyorEsin takılma mi diyor kizzz
Fotografta çekiliiinBiz çıktık oynadık eşimle
Burdan etkilenşyorsun diyor :)Esin takılma mi diyor kizzz
Pek foto çekilmeyşz ama yarında çıkarsak muhakak çekeriz kuzumFotografta çekiliiinresmen içimde kalacak koşa kış,bir beyazlı resmimiz yok
Bunlar normal canım ama karda durup hasta olmayın hamilelikte geçmiyor altaliyor Allah korusunBelimden bacağıma ağrı giriyo
Karda çokta tepinmedim ama inşallah normaldir .
Oh yasasinPek foto çekilmeyşz ama yarında çıkarsak muhakak çekeriz kuzum
:)) benim eşimde arada mesajımı yazarken okumaya çalışıyor okuma bunlar özelim diyorum herşeyi benden de gizli özelin mi var diyor:)Eşim benim üye olduğumu bilmiyor ama sanki hissediyormus gibi,gir de yaz bugün yaşadıklarıni diyor
Nasıl etkileniyorsun ki :)Burdan etkilenşyorsun diyor :)
Haklı da :)
Etkilenmiyorum diyemem
Onların da anlayamadığı ozellerimiz oluyor:)) benim eşimde arada mesajımı yazarken okumaya çalışıyor okuma bunlar özelim diyorum herşeyi benden de gizli özelin mi var diyor:)
Cnm bende regl 3 4 gun gecmeden yapmam test ssonra cok kotü oluyorum
:) bundan bi saat önce küçük bir ağrı yaşadım daha doğrusu yaşayamadım size yazacaktimOnların da anlayamadığı ozellerimiz oluyor
Öyle demee:) bundan bi saat önce küçük bir ağrı yaşadım daha doğrusu yaşayamadım size yazacaktimdaha başlamadan kendimi hemen dinledim belirti mi diye hop kesildi . Belirti bile kendini göstermeye korkuyor kıvılcım görsem hemen dinliyorum kendimi şartlamışım hop geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?