Gebeliğe Hazırlık 2019 - 2020 Yılının Anne Adayları ❤️

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle demeeBen geçen ay baya bı dinlemeye çalışmıştım kendimi,bu ay dedim ki geçen ay su şu belirtileri yaşadin da ne oldu..o yüzden kesildi diye üzülme,inşallah bu ay senin olsun caniim
Amin canım kısmet bakalim :) senin oldu mu belirtilerin ne zaman basladi

Amin canım kısmet bakalim :) senin oldu mu belirtilerin ne zaman basladi
Ben ovulasyon testiyle adete yakın test yapmaya başlamıştım canım..Koyuluk gördükçe umudum artıyordu.Ama asıl belirtilerim gebelik testi yaptıktan sonra oldu yani adete üç kala.Kasiklarda batmalar ve çok sık tuvalete gitme ihtiyacı,koku hassasiyeti ve sadece eşime karşı bir asabiyet

Giymeye kısmını anlamadım canimMaden suyu yok sanırım,ama gelirken alsın diyeyim Her kar yağdığında İstanbul'dayız,Trakyadan karı resmen ben getiriyorum.Kesfedin beni meteoroloji
Hamile pantolonlarini kuzum..
Maden suyu zararli degil mi ya bana doktor soda tarzi seyler yasak dedi
Su yasimdayim hic duymadim kuzum.. 1 2 madensuyundan hic bi zarar gelmez ayrica faydali diye biliyorum.
Saglikli olsunda cinsiyet ne olursa basimizin ustundebirde sag taraf sol var abla sen bunu biliyor musun? Ben hirka isliyorum da renk secimi yapamiyorum cinsiyeti bilmedigimden
Sag sol olayini duydum fakat o da degisiyor kuzum.. hayirlisi saglikla gelsin de..
Canim 1 hafta olmus korunmayi birakali.. sen simdilik akisa birak bence 2 3 kala da testini yaparsin bence.

Kızlar merhaba, sizlere faydası olur diye yazayım dedim kesinlikle ümraniye kadın doğum a gitmeyin. 3 gun Surundukten sonra erdem hastanesine gittim allah razı olsun hemsiresinden doktoruna bana bebekmisim gibi baktılar . Bu arada bana bu süreçte bilgi verebilecek olan varsa sevinirim. H E sen biliyorsun ben çok istiyordum ne kadar süre beklemek gerekir sende yakın zamanda yaşamıştın bu olayı. Sen ne kadar bekledin . Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Bakalim gercek mi bu teori benim 129 du ikimizin farkli bakalim cinsiyetler nasil olucak herhengi birsey hissediyor musun?
Aslında hiçbir hissiyatım yoktu canım cinsiyet konusunda ama bi kaç gündür kız mı acaba diye içimden geçiriyorum :) sen hissediyo musun bi şey canım

Maden suyu zararli degil mi ya bana doktor soda tarzi seyler yasak dedi
Bana da yasak dedi. Özellikle sordum çok şişiyorum hazımsızlık yaşıyorum soda içebilir miyim diye. Şimdilik yadak 12.haftaya kadar dedi. 12.haftadan sonra günde 2 tane kadar ben kendim iç dicem sana ama 1 saat önceden bardağa dökceksin asiti gitcek dedi. Şimdilik yasak yani canım

Belimden bacağıma ağrı giriyo
Karda çokta tepinmedim ama inşallah normaldir .
Kalçanda belindr karnına doğru yayılan ağrı olursa dinlenince geçmeyen ağrı olursa dikkat edersin kuzum dr unla konuşursun. Özellkle dinlenince geçmeyen ağrılar tehlikeli Allah korusun ama güzel düşün korkma hiç. Dr una söylersin geçmezse

İşte sorun orada canım adet im düzensiz benim yeni düşük yaptigim için de ne zaman gelecek bilmiyorum artık ilişkinin üzerine sayıp ona göre test yapacagim yada regl gelirse bitince ovulasyon yapacağim

Kuzum doktorum sadece bir regl bekle dedi .
Bir regl gördüm ve sonra tekrar denedik .
Allahın izniyle sende öyle yaparsın .
Reglin gelene kadar kafanı dinle .
Rahatka kötü şeyler düşünme olur mu

Kuzum ilk gebeliğimde her gün 1 tanr maden suyu iç demişti bana ..
bu doktorlarında her biri bişey konusuyo

Şuan bişeyim yok kuzum .
5 dk sürmedi geçti ağrım .
Ay bide hiç bişey baktırmadım ya aklıma deli sorular
Dış gebelik mi
Tüpümdemi büyüyo acaba
Ya ölürsem
Ya boş gebelikse
Sonra diyorum sus beee Allah ne derse o olur

Neyse kötü bişey olsa herlade bi kanama bir ağrı olur demi ?

Kanama olmasa da lekelenme olur canım

Kötü şeyleri at kafandan kuzum sakın okuma da böylr şeyleri araştırma hiç. Bol duanı et ayetel kürsi oku rahatla. Ağrın geçiyorsa sıkıntı yoktur inşallah. Dediğim gibi anca geçmeyen lekelenme geçmeyen ağrı açık renk kanama tehlikeli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…